Προς το περιεχόμενο

Πως σας φαίνεται το carsmart.gr?

dimitris155

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνουμε μια νέα προσπάθεια για την δημιουργία ενός νέου portal αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Συνεργάτες μας στην προσπάθεια αυτή είναι η mobile.de, το μεγαλύτερο portal του χώρου στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών, που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους, όσο και των επαγγελματιών του χώρου.

Και επειδή η καλύτερη κριτική είναι η δική σας, θα θέλαμε να το δοκιμάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας.

Ευχαριστούμε,

carsmart.gr

Δημοσ.
Πρώτα από όλα, θα το ήθελα κεντραρισμένο και όχι αριστερή στοίχιση. Θα έλεγα πως με κουράζει.

+1

Συμφωνώ!

Δημοσ.
+1

Συμφωνώ!

Σε κουράζει που δεν είναι κεντραρισμένο ή και κάτι άλλο?

Ευχαριστούμε για τα χρήσιμα σχόλια σας.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που αναφερθηκε παραπανω για το κεντραρισμα. Ειναι θεμα συνηθειας βασικα καθως οι περισσοτερες ιστοσελιδες ειναι κεντραρισμενες το ματι περιμενει να πεσει σε συγκεκριμενο σημειο της οθονης και τελικα αναγκαζεται να πεσει αλλου.

Επισης κατι με χαλαει στα χρωματα της αρχικης σελιδας κυριως. Μαλλον οι αποχρωσεις του μπλε σε συνδυασμο με το λευκο δεν μου καθονται καλα. Προσωπικη αποψη παντα.

Πατησα πανω σε ενα τυχαιο αυτοκινητο και πρεπει να πω πως μου αρεσε αρκετα η διαταξη των πληροφοριων στην σελιδα, οι γραμματοσειρες κλπ.

Δημοσ.
Αυτο που αναφερθηκε παραπανω για το κεντραρισμα. Ειναι θεμα συνηθειας βασικα καθως οι περισσοτερες ιστοσελιδες ειναι κεντραρισμενες το ματι περιμενει να πεσει σε συγκεκριμενο σημειο της οθονης και τελικα αναγκαζεται να πεσει αλλου.

Επισης κατι με χαλαει στα χρωματα της αρχικης σελιδας κυριως. Μαλλον οι αποχρωσεις του μπλε σε συνδυασμο με το λευκο δεν μου καθονται καλα. Προσωπικη αποψη παντα.

Πατησα πανω σε ενα τυχαιο αυτοκινητο και πρεπει να πω πως μου αρεσε αρκετα η διαταξη των πληροφοριων στην σελιδα, οι γραμματοσειρες κλπ.

Άρα για το κεντράρισμα είναι μάλλον γενικό. Το δοκιμάσαμε κεντραρισμένο και δεν μας καθόταν καλά. Μάλλον πρέπει να ανεθεωρήσουμε.

Ευχαριστούμε και για τα δικά σας σχόλια.

Δημοσ.

Ωραία προσπάθεια! Και εγώ θα έλεγα όμως ότι κεντραρισμένο θα ήταν καλύτερο. Ωραίες οι υπηρεσίες για την ασφάλιση και για τον υπολογισμό των δόσεων,πολύ χρήσιμες.Η διάταξη των στοιχείων όταν επιλέξεις ένα αυτοκίνητο μου φαίνεται πολύ καλή.

Δημοσ.
Ωραία προσπάθεια! Και εγώ θα έλεγα όμως ότι κεντραρισμένο θα ήταν καλύτερο. Ωραίες οι υπηρεσίες για την ασφάλιση και για τον υπολογισμό των δόσεων,πολύ χρήσιμες.Η διάταξη των στοιχείων όταν επιλέξεις ένα αυτοκίνητο μου φαίνεται πολύ καλή.

Έχουμε λοιπόν: κεντραρισμένο vs left alligned 4-0.

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου ge0rge007.

Δημοσ.

6-0 με γκολ aragorn με ψαλιδάκι, από πάσα πάρε-βάλε του liopyr.

Επίσης αυτό το μπλε κι'εμένα κάπως μου φάνηκε, ίσως προτιμούσα κάποιο άλλο χρώμα.

Τέλος, τα αποτελέσματα που βγαίνουν κάτω από τα κουμπάκια της αναζήτησης αυτόματα κάθε φορά που επιλέχεις αριστερά μάρκα, τύπο, κλπ, θάλεγα ότι είναι πολύ χρήσιμο για να είναι τόσο διακριτικό, πιστεύω πρέπει να φαίνεται πιο έντοντα.

Δημοσ.

7-0. Πολύ καλό το στήσιμο και η αναζήτηση κατά τα άλλα.

Όταν λες συνεργάτες τι εννοείς? Σας βοηθάνε και στο στήσιμο ή απλά σας δίνουν συμβουλές?

Δημοσ.
7-0. Πολύ καλό το στήσιμο και η αναζήτηση κατά τα άλλα.

Όταν λες συνεργάτες τι εννοείς? Σας βοηθάνε και στο στήσιμο ή απλά σας δίνουν συμβουλές?

Άρα έχουμε 7-0 για το allignment, το μπλε στην αρχική σελίδα και πιο έντονοι οι αριθμοί των αγγελιών στο home page.

Praetorianos μας βοηθάνε και στα δύο που αναφέρεις, όπως επίσης και στο ότι έχουμε πρόσβαση στην δική τους βάση αγγελιών όπως θα πρόσεξες.

Ευχαριστούμε παιδία.

Δημοσ.

To site ειναι πολυ καλο , βασισμενο βεβαια στο επιτυχημενο mobile.de

Το κεντραρισμα πλεον ειναι must και βολικο μονο το in.gr εχει μεινει πισω στα 90s

Λιγο που το εψαξα ειναι βασισμενο στο mobile οποτε δεν εχω να προσθεσο κατι μιας και ειναι πληρες

Δημοσ.
To site ειναι πολυ καλο , βασισμενο βεβαια στο επιτυχημενο mobile.de

Το κεντραρισμα πλεον ειναι must και βολικο μονο το in.gr εχει μεινει πισω στα 90s

Λιγο που το εψαξα ειναι βασισμενο στο mobile οποτε δεν εχω να προσθεσο κατι μιας και ειναι πληρες

Ευχαριστούμε 2arkoudi

---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

Να ρωτήσω κάτι εγώ? Τι γενικές πληροφορίες πιστεύεται ότι θα ήταν χρήσιμες στο Portal?

Ευχαριστώ,

carsmart.gr

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το carsmart.gr, μετά από δικές σας υποδείξεις, πρόσθεσε τη δυνατότητα της αυτόματης μετάφρασης της περιγραφής των αγγελιών της mobile.de. Η νέα αυτή δυνατότητα χρησιμοποιεί την τεχνολογία της google translate.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε επισκέπτης των αγγελιών των αυτοκινήτων της mobile.de μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα για τα αυτοκίνητα που ψάχνει.

carsmart.gr - Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Ελλάδα και Γερμανία - mobile.de

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...