georgeA Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για έναν διάδρομο γυμναστικής έχω πλήρη άγνοια επί του θέματος, απλά επειδή κάνω πολύ καθιστική ζωή σε σχέση με την δουλεία μου, θα ήθελα καμιά ώρα την ημέρα να τρέχω λιγάκι.. Διαθέτω μέχρι 1000-1100 εύρο.. Ο διάδρομος θα είναι μονό για οικιακή χρήση.. σε πολυκατοικία, όποτε θα ήθελα κάποιον ώστε να μην φάμε ξύλο !! έχω επιλέξει 2-3 θα ήθελα από κάποιον ποιο έμπειρο την γνώμη του καθώς κ αν έχει να μού προτείνει κάτι καλύτερο.. ευχάριστο πολύ !! http://www.aleamarket.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=60&category_id=26&vmcchk=1&Itemid=1 θα τον παρω σε καλυτερη τιμη.. υπαρχει μια γνωστη γνωστου κτλ.. http://www.x-tremestores.gr/216/eshop/DetailView.aspx?prod_id=3192&category=152 έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ πως κάνουν πολύ φασαρία ..ισχύει ; http://www.kinissis.eu/244/eshop/DetailView.aspx?prod_id=2477 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2010 από georgeA
chill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έχω τον Kettler runner 500 εδώ και 4+ χρόνια και έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένος προτείνω την συγκεκριμένη μάρκα με κλειστά μάτια. Γύρω στην 1ώρα τον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για συντήρηση λόγω καθιστικής ζωής και πέρα από ένα ελαφρύ πέρασμα σιλικόνης κάθε 40-50km δεν έχει χρειαστεί τίποτε άλλο. Θόρυβο ιδιαίτερο δεν κάνει. Μόνο στην αρχή της χρήσης ενδέχεται να ακούσεις λίγο θόρυβο ιδίως αν έχεις επιλέξει πρόγραμμα με κλίση. Μόλις φτάσει στο επιθυμητό ύψος, τέλος, ησυχία.
DAVE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εγώ έχω τον Alpine στο 3ο link που έδωσες....Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές,δεν έχω κατι αρνητικό να σου πω. Ο θόρυβος είναι ένα θέμα αλλα δε νομίζω να φτάνει σε σημείο να ενοχλεί τους γείτονες. Κι εγώ σε πολυκατοικία μένω,και δε με έχει ενοχλήσει κανείς μέχρι τώρα..... Αυτό που μου είχανε πει να προσέξω ιδιαίτερα ειναι η ιπποδύναμη να είναι τουλάχιστον 2hp για να μπορείς να τρέχεις καμιά ωρίτσα και να αντέχει ο διάδρομος, μην αρχίσει να βγάζει καπνούς!!!
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αυτό που μου είχανε πει να προσέξω ιδιαίτερα ειναι η ιπποδύναμη να είναι τουλάχιστον 2hp για να μπορείς να τρέχεις καμιά ωρίτσα και να αντέχει ο διάδρομος, μην αρχίσει να βγάζει καπνούς!!! Αυτό βασικά. Κάτω από 2hp και γενικά κάτω από 1000 ευρώ δεν αξίζει πιστεύω, γιατί και τα μοτεράκια και το σασί φρικάρουν μετά από πολύωρη και συνεχή χρήση λόγω μειωμένης ποιότητας κατασκευής. Θα σου σπάσει τα νεύρα μετά από λίγο καιρό και θα τον παρατήσεις. Επίσης κοίταξε να είναι αντικραδασμικός, τα γόνατά σου θα σε ευγνωμωνούν. Αξίζει να δώσεις 200-300 ευρώ παραπάνω και να ανέβεις κατηγορία πάντως. Οι γονείς μου πήραν αυτόν πριν 2 χρόνια, πολύ καλός και στιβαρός, δυνατό μοτέρ που αντέχει σε πολύωρη χρήση, έχει και αντικραδασμικό σύστημα με αμορτισεράκια στο πλάι, ανεβαίνω πάνω και τρέχω 1,5 ώρα συνεχόμενα μπάμ μπούμ (είμαι κι 100 κιλά ζώο) και δε καταλαβαίνει τίποτα. Γενικά την Alpine κοίταξέ τη, έχει πολύ καλά μοντέλα σε τιμές οικονομικότερες από τα Κettler.
buzzad Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Θα προσέξεις...: 1)(ιπποδύναμη) ηλεκτρικού μοτέρ. 2)Αντικραδασμική προστασία 3)Διαστάσεις επιφάνειας τρεξίματος (ιμάντα) 4)Mέγιστο βάρος χρήστη 5)Θόρυβος μοτερ 6)Ευθυγράμμιση τάπητα...:Πόσο εύκολα γίνεται..(?) 7)Εγγύηση Προαιρετικά...: Σύστημα αυτοδιάγνωσης.
georgeA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας , πιστεύω πως είναι καλούτσικοι οι διάδρομοι που έχω ανεβάσει.. κ μου το επιβεβαιώνεται.. Φίλε buzzad, πως θα δω τον Θόρυβο του μοτέρ, μάλλον πρέπει να τον δοκιμάσω δεν υπάρχει μέτρηση στα χαρακτηριστικά για αυτό.. ετσι δεν ειναι ; οπως αν μπορεις διευκρίνισε μου και αυτό τι είναι, "Ευθυγράμμιση τάπητα...:Πόσο εύκολα γίνεται." συγγνώμη γιατί άγνεια μου Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2010 από georgeA
buzzad Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Φυσικά και θα τον δοκιμάσεις...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...!! Με τη χρήση ο τάπητας τείνει να φεύγει άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά(πράγμα φυσιολογικό)...η διαδικασία επαναφοράς συνήθως γίνεται με ενα κλειδάκι από εσένα. (αυτή η διαδικασία λοιπόν θα ρωτήσεις τον πωλητή να σου δείξει πως γίνεται) και πόσο εύκολη είναι... Πολύ απλά, αν είναι να σου φεύγει ο κ*λος να το κάνεις ας τα να παν στο διάτανο...(αν και δεν νομίζω...).
georgeA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Φυσικά και θα τον δοκιμάσεις...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...!! Με τη χρήση ο τάπητας τείνει να φεύγει άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά(πράγμα φυσιολογικό)...η διαδικασία επαναφοράς συνήθως γίνεται με ενα κλειδάκι από εσένα. (αυτή η διαδικασία λοιπόν θα ρωτήσεις τον πωλητή να σου δείξει πως γίνεται) και πόσο εύκολη είναι... Πολύ απλά, αν είναι να σου φεύγει ο κ*λος να το κάνεις ας τα να παν στο διάτανο...(αν και δεν νομίζω...). Κατάλαβα σημαντική πληροφορία .. δεν το ήξερα.. Σε ευχαριστώ πολυ, πες μου και την γνώμη σου για κάποιο από τα παραπάνω έχεις δουλέψει η αν ξέρεις σαν μάρκα !!
buzzad Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Προσωπικά έχω αυτών...: Η Kettler ξέρω ότι είναι καλή εταιρία... Αν δεν σου ειναι κόπος τσέκαρε και την Nordic track...
georgeA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Θα την τσεκαρω!! ευχαριστω Υ.Σ. Την τσεκαρα σε ενα καταστημα βρηκα μονο 3-4-5 μοντελα κ απο τιμη τσουζει πολυ
Merdock Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τώρα τελευταία το σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα διάδρομο αλλά λίγο δύσκολο να δώσω 1000€.Όχι ότι δε τα χω αλλά ντάξει δε μου περισσεύουν κιόλας. Με 500€-700€ μπορεί να βρεθεί κάτι καλό; Εναλλακτικά μήπως θα ταν καλύτερα αν δε γίνεται να βρω καλό διάδρομο σε αυτά τα λεφτά να τα διαθέσω για να πάρω ένα ποδήλατο ή ελλειπτικό μαζί με μια κωπηλατική. Τι λέτε;
Freakster Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ελλειπτικό με τρέλα έχουν ηρεμήσει τα γόνατα μου μετά απο κανα χρόνο καθημερινό τζόγκιν (ξέρω, είμαι ψυχάκι)
puma1991 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια, εχω ενα διαδρομο που μου τον εχουν δωσει. Πηγα να βαλω απο αυτο το υγρο που βαζουμε, και μετα ο διαδρομος ''εφυγε'' πολυ δεξια!!! Γνωριζει κανεις πως ερχεται και παλι στην ευθεια η ζωνη του διαδρομου? Θελει σφυξιμο καποια πλευρα, χαλαρωμα? τωρα ειναι εντελως χαλαρα και τα δυο και φυσικα δεν το δουλευει γιατι ετσι οπως παει θα βγει εντελως.... Ευχαριστω.
mix83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, γράφω εδώ γιατί είδα ότι υπάρχουν και παλιότερα posts για αγορά διαδρόμου. Ενδιαφέρομαι για αγορά καλού διαδρόμου επειδή ασχολούμαι με το τρέξιμο και έχω καταλήξει σε αυτόν. https://www.skroutz.gr/s/8084220/Toorx-TRX-Marathon.html Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του ή να πάω σε άλλη λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα