Luxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ο συντελεστής για το τρέξιμο είναι πιο υψηλός λόγω του οτι χρησιμοποιούνται περισσότερες μυικές ομάδες... Παράδειγμα...: Ποδηλασία με 20 Km/h έχει συντελεστή 0,125 Kcal/min/Kg σωματικής μάζας. Ενώ.............: Τρέξιμο με 20 Km/h έχει συντελεστή 0,344 Kcal/min/kg. Ακόμη και σε χαμηλές εντάσεις το τρέξιμο ξεφεύγει αρκετά μπροστά σε κατανάλωση ενέργειας , σχεδόν στο τριπλάσιο... Συμφωνω με αυτα, αλλα οπως ειπα και παραπανω, ποδηλατο θα το εχω σπιτι και θα κανω καθε ημερα. Τωρα τρεξιμο δε κανω ουτε 5 φορες το μηνα!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το ποιο ωραίο που διάβασα.δυο μέλη της οικογενείας μου το έχουν πάρει και τώρα το έχουν και το ξεσκονίζουν. σορυ κιολα, αλλα επειδη το σχολιο αυτο ειναι το πιο συχνο με διαφορα, και εχει καταντησει κοινοτοπο, για τις απειρες συνδρομες σε γυμναστηρια που μετα ή δεν παταει κανεις ή παυουν να υπαρχουν ξαφνικα ενα πρωι, δεν εχετε ακουσει ποτε?
Adon1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 εχω ακουσει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το λες,σορρυ κιολα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 γιατι δε φταινε τα αντικειμενα για τη δικη μας βαρεμαρα. απλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.