Προς το περιεχόμενο

προβλημα πληκτρολογιο λαπτοπ

ouzoubourou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα ανοιξα σημερα το 4ετιας toshiba a100-912 μου να τον καθαρισω επιτελους καθως απο την σκονη ειχαν στομωσει τα παντα κ πανω απο το λαπτοπ εψηνες λουκανικα....εχω καποιες γνωσεις σχετικα με ανοιγματα υπολογιστων κ τον συγκεκριμενο το ειχα ανοιξει αλλη μια φορα στο παρελθον για να αντικαταστησω την οθονη του που ειχε σπασει,βρηκα μια στο ebay με το 1/5 των χρηματων που μου ζητουσαν να το φτιαξουν ασχετο αλλα για να σας πω οτι δεν ειμαι κ τελειως ασχετος,μετα απο 5ωρο επιμελη καθαρισμο με πινελακι κ περασμα καινουριας παστας σε επεξεργαστη κ καρτα γραφικων εγινε η συναρμολογηση

το ανοιγω λοιπον κ ξαφνικα δεν λειτουργουσε το pad κ το πληκτρολογιο λεω θα εκανα καμια πατατα στην συναρμολογηση ανοιγω αποσυναρμολογω-συναρμολογω ανοιγω τα ιδια!τι εγινε ρε παιδια τι πειραξα κ δεν παιζουν κ τα δυο σκεφτηκα οτι μπορει να την επαθα στο πληκτρολογιο καθως το καθαρισα με νερο κ λεω μπας κ επεσε κ στις επαφες οι οποιες ειναι πλαστικες αλλα κ το pad??????

εχετε καμια ιδεα επαυτου?εν κατακλειδι το λαπτοπ σταματησε να ζεσταινετε ειναι πραγματικα δροσερο οπως οταν το αγορασα υστερα απο το καθαρισμα μεσα κ εξω,αλλα δεν γραφει.....

Δημοσ.

μετα απο δυο ημερες αρχισε να παιζει το pad κ μερικα πληκτρα απο το πληκτρολογιο ισως μετα απο μερες παιξουν ολα παρολα αυτα απαντηση δεν βλεπω να παιρνω για το τι δημιουργησε οποτε πιστευω μπορει να κλειδωσει ευχαριστω

Δημοσ.

Ίσως δεν πάτησε σωστά η καλωδιοταινία πάνω στα πινάκια (της βάσης επικοινωνίας) με τη μητρική.

Ξαναβγάλ' το με προσοχή,βρες κανα contact spray (αυτό που πουλάνε στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών,Κατουμάδες κλπ ένδοξες δυνάμεις) και με προσοχή πάλι ράντισε ελάχιστη ποσότητα να ξανακάτσει σωστά,γιατί τα μόρια σκόνης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...