cupraman Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια!!!Εχω ενα pc πιστευω οτι ειναι καλος(θα ηθελα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας)!!Εχω κατεβασει (αρα cr@ckαρισμενο) το dirt 2 και μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου μου crashαρει και μου κανει restart το pc!!!τι να φταιει αραγε??ο υπολογιστης μου?ή το παιχνιδι?πριν δυο βδομαδες εσκασα 100 ευρω για τροφοδοτικο μεγαλο και 2ο σκληρο!!!δν πιστευω να πηγαν χαμενα τα λεφτα γτ ειμαι και φοιτητης και δν ειμαι για πολλα εξοδα!!!παρακαλω πειτε μου τη πιστευετε οτι μπορει να φταιει!! Τα χαρακτηριστικα μου ειναι: Intel Core 2 duo @ 3.0Ghz windows 7 ultimate 64-bit trofodotiko 700wat gigabyte me chipset nvidia 8800gt 512mb Corsair 2x2gb 800mhz καρτα γραφικων,μητρικη εχουν τους τελευταιους drivers και bios update αντιστοιχα και η καρτα ηχου επισης
Sir Pretender Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Προσωπικά θα σου πρότεινα να αγοράσεις το παιχνίδι καινούριο και αυθεντικό για παν ενδεχόμενο κι αν το πρόβλημα εξακολουθήσει να υφίσταται βλέπουμε. 25€ κάνει στην τελική...
letni Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Θερμοκρασιες κοιταξες; Ριξε και ενα καθαρισμα στο εσωτερικο του.
cupraman Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 του εριξα καθαρισμα...ποιο προγραμμα προτεινεις για θερμοκρασιες? και ποια ειναι τα λογικα πλαισια θερμοκρασιων?να πω οτι ειναι το μονο παιχνιδι ολα τα αλλα τα παιζω στα ultra χωρις προβλημα!!!
Darth Revan Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 του εριξα καθαρισμα...ποιο προγραμμα προτεινεις για θερμοκρασιες? και ποια ειναι τα λογικα πλαισια θερμοκρασιων?να πω οτι ειναι το μονο παιχνιδι ολα τα αλλα τα παιζω στα ultra χωρις προβλημα!!! Κάνα patch δοκίμασες να του περάσεις?
sintalkas Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Φίλε μου μην ψαχνείς να βρείς πρόβλημα στον υπολογιστή σου γιατί πολύ απλά δεν έχεις.Το μοναδικό πρόβλημα που εχεις είναι ότι το έχεις αντιγραμμένο ετσί λογώ του οτί το παιχνίδι έχει υπερπροστασία σε βρίσκει μετά από λιγό και σε σταματά με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει δηλάδη να σου κάνει επανεκινήση στο συστημά σου.Επείδη τώρα τελευταία εχούν δει πολλά τα μάτια μου στα βιντεοπαιχνίδια τσεκάρε με το να δεις το κουτί του αυθεντικού παιχνιδιού και πήγαίνε στα preferences και δες αν λέει κατί για προστασία από αντιγραφή,αν δεν κάνω λάθος το cmDIRT2 είναι ένα από τα λίγα που διαθέτει συστήμα προστάσιας από μη εξουσιοδοτημένους κατόχους με λίγα λόγια αν δεν βρεις ένα σωστό crack δεν πρόκειται να παίξεις σωστά το παιχνίδι για αυτό κανέ αυτό που σου είπε ο συμφορουμιτής και αγόρασε το βιντεοπαιχνίδι...
cupraman Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 ΟΚ....ευχαρισω για της πληροφοριες παντως δν ηθελα να μαθω οτι εχει προβλημα το pc μου!!! sintalkas νομιζω εχει προστασια securom το dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.