Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγά μην σκίσουν κανένα καλτσόν πέστου. :-)

Μούγκα θα την κάνουν γιατί η επόμενη κίνηση είναι η άρση της μονιμότητας και η απόλυση του πλεονάζοντος προσωπικού.

Έτσι εξαφανίζεται το έλλειμα μέσα σε μια εβδομάδα..

Δε τους αγγίζουν τους κρατικοδίαιτους.Θα πηδήξουν ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους αλλά τα δύο τελευταία που είπες δε περιμένω να τα δω σε αυτή τη ζωή.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Jimarass γιατί δεν δοκίμασες να πιάσεις από το μαλλί την κάργια και να της βγάλεις μερικές φωτοτυπίες την μάπα να δεις αν αν θα στρώσει? Πάτε σε δημόσια υπηρεσία και είστε με το σεις και με το σας ρε παιδιά? Εγώ γίνομαι Conan - χωρίς σπαθί.....τουλάχιστον για την ώρα :P - με το που πατάω το πόδι μου σε δημόσια υπηρεσία.

Γιατί όλες τις άλλες μέρες εξυπηρετούν :lol:?

Βασικά της είπα ότι "ήρθε η ώρα σας" και τότε της κόπηκε το χαμόγελο.

Μετά μπαίνανε κάτι παλικάρια αστυνομικοί και τους ζήτησα να κάνουν καμιά σύσταση. Συμφώνησαν μαζί μου αλλά.........

Βασικά έτσι που το πάνε, αντί να φερθούν έξυπνα και να τρέξουν λιγάκι να εξυπηρετήσουν μπας και τη γλιτώσουν, στο τέλος θα καταντήσουν ολοκαύτωμα 2.

Θα ακούς "ΔΥ" και θα ορμάς.......

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

4 χρονια και κατι μηνες μετα....

Απίστευτη ιστορία το δημόσιο, είναι να τα λες και να γελάς...αν δεν κλαις...

:P

• Like 1
Δημοσ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν εχει άλλαξει τιποτα 4 χρόνια μετά 

4 χρόνια για το δημόσιο είναι μια στιγμή! :-D

• Like 2
Δημοσ.

είναι προκλητικό και προσβλητικό αυτό που συμβαίνει με τους δημοσίους υπαλλήλους. πόσες φορές με έχουν κάνει έξω φρενών τα τούβλα στις αστυνομίες. κάτι κοριτσόπουλα ούτε καν 25 με ήφος καρδιναλίου .δε φτάνει που μπήκες φτυνοντας στα μούτρα μας έχεις και υφάκι,,, τούβλο. όσο περνάει ο καιρός τόσο καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχαν κάποιοι που έιχαν στείλει κάτι chainmails με τους δημόσιους υπαλλήλους ντυμένους διαολάκια που έλεγε χαρακτηριστικά." ήρθαν οι δημόσιοι, να κάψουν τα σπίτια σας , να βιάσουν τις γυναίκες σας ,να σας κλέψουν τα λεφτα" ήταν και καλά ειρωνική απάντηση σε κάποια σχόλια που γινόντουσαν στην αρχή της κρίσης ,ότι δηλαδή 1 εκατομμύριο δημόσιοι κρατούν ομήρους άλλους 8 εκατομμύρια εργαζόμενους.τελικώς το ειρωνικό e-mail κατάλάβα πως πρέπει να το αντιμετωπίζω κυριολεκτικώς καθώς ισχύουν όλα αυτα που περιγράφει.

όλες μα όλες οι επιχειρήσεις όταν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα κάνουν απολύσεις , στο δημόσιο τους μόνους που έδιωξαν ήταν οι συμβασιούχοι. αααα και κάτι ανακατατάξεις τύπου φύγε από αυτό το γραφείο και πήγαινε στο άλλο. κινητικότητα το έλεγαν νομίζω.η σωστή αρχή που έγινε με τη δημοτική αστυνομία και τους έδιωξαν τελικώς τους έκαναν το χατήρι και τους επαναπροσέλαβαν :wacko:  :blink: .σοβαρές απολύσεις , αλήθεια!

επίσης κάτι που επιδεικτικώς δε σχολιάζεται από τα συστημικά ψ...λοκάναλα . αλήθεια μειώσεις στους μισθου΄ς των κληρικών , παππάδων και άλλων θρησκευτικών έχει γίνει εφόσον τους πληρώνουμε εμείς και όχι η ίδια η εκκλησία;

Δημοσ.

Ούτε εγώ που πήγα στην εφορία σήμερα και μου ζήτησαν φωτοτυπία ταυτότητας "από απέναντι".

Της λέω της κυράς "καλά ολόκληρη υπηρεσία και δεν έχετε φωτοτυπικό"?

Μου λέει "¨΄εχουμε αλλά για δική μας χρήση".

Της λέω "πάτε καλά εδώ μέσα?"

Μου απαντά "ναι"!!

Φυσικα και πανε καλα ρε φιλε... θα ξοδευτουν χαρτια και μελανια για την δικια σου φωτοτυπια? Τραβα βγαλ'την στο σπιτι σου αν θες... αν ηταν ετσι αντι να παρω εκτυπωτη θα πηγαινα καθε μερα με στικακι στην εφορια που ειναι τζαμπα.... ναι 4 χρονια μετα η απαντηση, αλλα ο ελληνας δεν αλλαζει ποτε...
Δημοσ.

. αλήθεια μειώσεις στους μισθου΄ς των κληρικών , παππάδων και άλλων θρησκευτικών έχει γίνει εφόσον τους πληρώνουμε εμείς και όχι η ίδια η εκκλησία;</p>

Πλακα κανεις , εδω ειχαν βγαλει στη δημοσιοτητα τηννπεριουσια του Χριστόδουλου και οι ταλιμπάν φωναζαν για πόλεμο στην ορθοδοξία κλπ

[puke mode on/]

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι, και λιώνω στην δουλειά κάθε μέρα, Έρχονται πολίτες και φεύγουν και λένε ευχαριστώ πολύ και τέτοια εξυπηρέτηση δεν την βρήκαμε πουθενά...

Και όλα αυτά, την στιγμή που έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου την γραμματεία ΜΟΝΟΣ μου, την συντήρηση των υπολογιστών και την αλληλογραφία της υπηρεσίας, την ίδια στιγμή που περιμένω απόφαση δικαστηρίου για το αν θα παραμείνω η αν θα με απολύσουν, και την ίδια στιγμή που έπαιρνα 1000€ το μήνα και τώρα παίρνω 650 (απο τα οποία τα 200 πάνε στο ενοίκιο).

Οπότε θα ήθελα να σας παρακαλέσω μην τους (μας) βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι, σαφώς υπάρχουν τεμπέληδες και βολεμένοι, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους.

Πρέπει να προσληφθούν ΝΕΟΙ άνθρωποι με όρεξη για δουλειά όπως εμένα, και οι παλιοί να μεταγγίσουν την γνώση τους στους καινούριους και να φεύγουν.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι, και λιώνω στην δουλειά κάθε μέρα, Έρχονται πολίτες και φεύγουν και λένε ευχαριστώ πολύ και τέτοια εξυπηρέτηση δεν την βρήκαμε πουθενά...

Και όλα αυτά, την στιγμή που έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου την γραμματεία ΜΟΝΟΣ μου, την συντήρηση των υπολογιστών και την αλληλογραφία της υπηρεσίας, την ίδια στιγμή που περιμένω απόφαση δικαστηρίου για το αν θα παραμείνω η αν θα με απολύσουν, και την ίδια στιγμή που έπαιρνα 1000€ το μήνα και τώρα παίρνω 650 (απο τα οποία τα 200 πάνε στο ενοίκιο).

Οπότε θα ήθελα να σας παρακαλέσω μην τους (μας) βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι, σαφώς υπάρχουν τεμπέληδες και βολεμένοι, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους.

Πρέπει να προσληφθούν ΝΕΟΙ άνθρωποι με όρεξη για δουλειά όπως εμένα, και οι παλιοί να μεταγγίσουν την γνώση τους στους καινούριους και να φεύγουν.

Τσαμπα τα λογια σου χαλας.... δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος αλλα τους βλεπω αυτους που ουρλιαζουνε στις ουρες καθε μερα... πηγαινει ο αλλος ο μπετοβλακας που δεν ξερει ουτε τι θελει ουτε το ονομα του να γραψει και γκρινιαζει απο εδω κ απο εκει καθυστερωντας κ ολο τον κοσμο. Αντι να ψαξουν λιγο ,πριν πανε στην δημοσια υπηρεσια, τι χρειαζεται για να κανουν την δουλεια που θελουν, πανε οι περισσοτεροι με τον σταυρο στο χερι και δημιουργουν προβλημα με το να ζητανε φωτοτυπιες καλη ωρα και να φερονται λες και ειναι το μαγαζακι τους εκει μεσα... αντε βγαλε ακρη μετα... εγω πηγα προχτες στην δεη για να μεταφερω τη συνδεση μου. Πριν παω μπηκα στο ιντερνετ, ειδα τα δικαιλογητικα , τα προμηθευτηκα και οταν πηγα εξυπηρετηθηκα σε 5 λεπτα παρα την ουρα 70 ατομων... η γρια μπροστα μου δεν ειχε φερει τιποτα, μαλωνε 20 λεπτα κ τλκ εφυγε για να ξαναρθει...
  • Like 1
Δημοσ.

Αν τελικά σε κρατήσουν (που στο εύχομαι ειλικρινά) μη σκοτώνεσαι, τους χαλάς την πιάτσα! :P

Δημοσ.

Tο θέμα δεν ειναι αν εσυ εισαι καλος και αξιος ή αν καποιος ειναι ξυστης. Το προβλημα ειναι πως δουλευεις σε μια "επιχειρηση" που ειναι λάθος οργανωμένη, με λάθος στελεχωμένη ιεραρχία, λάθος εταιρική ταυτότητα, λάθος νοοτροπία, λάθος κατανομή- απόδοση ευθυνών, λάθος τρόπo διαχείρησης των "πελατών" (πολίτες), λάθος τρόπο απόδοσης τιμωριών και τέλος λάθος πλάνο "ανάπτυξης" στο μέλλον, λάθος αναλογία κόστους- απόδοσης κτλ. Και εκτός απο τα πολλά λάθη είναι και χρεοκοπημένη εδώ και αρκετά πλέον χρόνια. 

Σε αυτό το σύστημα λοιπόν που δουλεύεις το οτι κάνεις εσύ "σωστά" την δουλειά σου δεν λεει και τίποτα, θα σε φάει το σύστημα και αργά ή γρήγορα θα σε αφομοιώσει. 5 χρόνια μέσα στην κρίση και λίγα άλλαξαν δυστυχώς...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...