Προς το περιεχόμενο

απωλεια ηχου

trihas4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.ξαφνικα ενω ολα δουλευαν σωστα εχω χασει τον ηχο μου.το θεμα ειναι οτι και τα ηχεια και τα παντα ειναι συνδεδεμενα και ολα δειχνουν να λειτουργουν σωστα.πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

μήπως καταλάθος το έβαλες σε mute?

(δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω να πιάσω Win xp δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό...)

Δημοσ.

να σαι καλα φιλε αλλα ολα αυτα δειχνουν να ειναι ανοιχτα δν μπορω καν να φανταστω τι μπορει να συμβαινει

Δημοσ.

παιζει απλα χωρις ηχο. τα καλωδια ειναι στη θεση τους γιατι αμα ανεβασω την ενταση απο τα ηχεια ακοθγεται βουητο

Δημοσ.

δν εχω καποια προχειρη αλλα παιζουν σιγουρα.καποια φαση επανηλθε ο ηχος και μετα παλι ξαναχαθηκε

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο επαθα και εγω στο παλιο μου pc με ηχεια της logitech(ολοκαινουρια πριν 3 χρονια)εκει που ακουγα μουσικη,κοπηκε τελειως ο ηχος,σε τερμα ενταση ακουγοταν ενας θορυβος οπως εσενα...τελικα τα πηγα πισω την επομενη και μου τα αλλαξαν ειχαν οντως προβλημα...ελπιζω να μην εχεις παθει το ιδιο φιλε μου!

Δημοσ.

πραγματικα δεν εχω ιδεα..Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις για να βεβαιωθεις ειναι να συνδεσεις καποιο mp3-cd η οτι player εχεις,ακομη και το handsfree του κινητου σου να εχει εξοδο σε jack να δεις αν βγαζει ηχο!

Δημοσ.

ενταξει το προβλημα λυθηκε εκανα εγκατασταση παλι την μητρικη τωρα τι παιχτηκε δν ξερω.σας ευχαριστω ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...