trihas4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.ξαφνικα ενω ολα δουλευαν σωστα εχω χασει τον ηχο μου.το θεμα ειναι οτι και τα ηχεια και τα παντα ειναι συνδεδεμενα και ολα δειχνουν να λειτουργουν σωστα.πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο μπορει καποιος να με βοηθησει?
hackerW32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μήπως καταλάθος το έβαλες σε mute? (δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω να πιάσω Win xp δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό...)
trihas4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 να σαι καλα φιλε αλλα ολα αυτα δειχνουν να ειναι ανοιχτα δν μπορω καν να φανταστω τι μπορει να συμβαινει
hackerW32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 όταν ανοίξεις τον media player σου βγάζει κάποιο error η παίζει χωρίς ήχο?
GTX-327 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μήπως έφυγε το καλώδιο ήχου από την Οθόνη ή από την κάρτα ήχου...;
trihas4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 παιζει απλα χωρις ηχο. τα καλωδια ειναι στη θεση τους γιατι αμα ανεβασω την ενταση απο τα ηχεια ακοθγεται βουητο
hackerW32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μπορείς να συνδέσεις τα ηχεία με κάποια συσκευή?(mp3,κινητό...)
trihas4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 δν εχω καποια προχειρη αλλα παιζουν σιγουρα.καποια φαση επανηλθε ο ηχος και μετα παλι ξαναχαθηκε
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ακριβως το ιδιο επαθα και εγω στο παλιο μου pc με ηχεια της logitech(ολοκαινουρια πριν 3 χρονια)εκει που ακουγα μουσικη,κοπηκε τελειως ο ηχος,σε τερμα ενταση ακουγοταν ενας θορυβος οπως εσενα...τελικα τα πηγα πισω την επομενη και μου τα αλλαξαν ειχαν οντως προβλημα...ελπιζω να μην εχεις παθει το ιδιο φιλε μου!
trihas4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εμενα ειναι creative λες να παιζει το ιδιο θεμα?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 πραγματικα δεν εχω ιδεα..Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις για να βεβαιωθεις ειναι να συνδεσεις καποιο mp3-cd η οτι player εχεις,ακομη και το handsfree του κινητου σου να εχει εξοδο σε jack να δεις αν βγαζει ηχο!
trihas4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ενταξει το προβλημα λυθηκε εκανα εγκατασταση παλι την μητρικη τωρα τι παιχτηκε δν ξερω.σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.