Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πωωωωωωω καποιος να τον βγαλει απο την μπριζα

με αυτα που λες εφαγα 2 reject για φιλια;)

φιλιά ή φιλία(αχ αυτοί οι τόνοι,οι όμορφοι γλυκοί,οι πολυαγαπημένοι)

Δημοσ.

Τώρα που διάβασα για friends with benefits.. Sellers... εεεε.. Τι έχεις να πείς για το.. εεεεεε... Poll..

Σου έδωσα και το +1 για να μη γκρινιάζεις. Μμμ.

Δημοσ.
Τώρα που διάβασα για friends with benefits.. Sellers... εεεε.. Τι έχεις να πείς για το.. εεεεεε... Poll..

Σου έδωσα και το +1 για να μη γκρινιάζεις. Μμμ.

Ρε σε λέω, με βαστάνε μην πατήσω την ''Υποβολή''.

Δημοσ.
Ισχύει. Σε φιλία μεταξύ στρέητ άνδρα-στρέητ γυναίκας, αργά ή γρήγορα θα θιχτεί το γνωστό ζήτημα. Κι αν δε θιχτεί, δε θα υπάρχει ισορροπία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, μια κατάσταση που η ξαπλώστρα χαρακτήρισε επιτυχημένα ως "αρρωστημένη".

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ντάμπα και την Ξαπλώστρα. Been There Done that.

Δημοσ.

εγώ να το παω πιο μακριά ρίχνοντας λάδι στην φωτιά :P

έστω ότι υπάρχει φιλια μεταξύ άντρα και γυναικας, αυτή είναι μονο ψυχολογική? γιατί να πας με έναν άγνωστο ρε κοπελια και όχι με τον φίλο σου? αν έχεις ξεκαθαρίσει την πράξη από πριν και υπάρχει ωριμότητα τι θα χαλάσει?

Δημοσ.

δεν γίνεται να μην συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την εποικοδομητική συζήτηση

ας αρχίσω (όχι οτι θα πώ πολλά μέχρι να δω τη θα γράψει ο επόμενος)

αυτό που αναφέρθηκε για τις φιλίες μεταξύ τον αντρών ισχύει ( ή είσαι ή δεν είσαι και αν είσαι κολλητός ( συγκεκριμένα να συναντάς αυτό το άτομο μέχρι τα γεράματα ,για εμένα αυτή είναι η έγνοια της ουσιαστικής φιλίας )

φίλος είσαι με κάποιον που σε έχει μάθει και σε ανέχεται ακόμα (δεν θυμάμαι ποιος το έχει πει...)

στο θέμα με την φιλία μεταξύ των αντιθέτων φίλων φιλίες υπάρχουν μέχρι τα 20 μετά γίνεσαι απλός γνωστός και όποιοι πουν το αντίθετο λέω το εξής

έχετε συναντήσει κανένα νεαρό με κοπέλα (για τον παντρεμένο αναμφισβήτητα) να κάνει ταυτόχρονα παρέα και με άλλη κοπέλα ?

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους νιώθεις σαν αδέρφια. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το φύλο.Και βασικά αυτοί είναι οι φίλοι που αξίζει να κρατάς.

Δημοσ.

Αυτό με τα αδέρφια το λένε οι γυναίκες. Στους άντρες δεν ισχύει. Όσο και να μην το παραδέχεται κανείς θα σε σκεφτεί έστω και μια φορά γυμνή (και εγώ τους φίλους και αδερφούς δεν τους σκέφτομαι γυμνους ή στα 4).

Δημοσ.

Όσο και να γαμείς άν η "αδερφή" έχει μεγάλα στητά μάτια και εσύ έχεις πιει 2 μπύρες το μυαλό αρχίζει και παίρνει δικές του στροφές.

Δημοσ.
Αυτό με τα αδέρφια το λένε οι γυναίκες. Στους άντρες δεν ισχύει. Όσο και να μην το παραδέχεται κανείς θα σε σκεφτεί έστω και μια φορά γυμνή (και εγώ τους φίλους και αδερφούς δεν τους σκέφτομαι γυμνους ή στα 4).
Πιστεύω όλοι οι άνθρωποι μόλις γνωρίζουν έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου(ή και του ίδιου, προτιμήσεις είναι αυτές), ο πρώτος διαχωρισμός που κάνουν είναι "τον έχωνα /δεν τον έχωνα". Από κει και πέρα υπάρχουν ΚΙ ΑΛΛΑ πράγματα και συνθήκες που οδηγούν στην τελική μορφή σχέσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...