hexenlord Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Συμφορουμιτες χαιρετω. Το προβλημα μου: Γυρναω σπιτι απο τη δουλεια σημερα, ειχα αφησει το λαπτοπ μου να κατεβαζει (νομιμο λογισμικο ετσι), και βλεπω τον σωστη οθονης ασπρομαυρο.Α στα διαλα, λεω, κατι θα παιχτηκε με τα (σ)βηστα. Ελα ομως που και το ντεσκτοπ και τα παντα ειναι ασπρομαυρα. Παει το λαπτοπακι τα εφτυσε σκεφτομαι. Βγαζω μπαταρια, το βγαζω απο το ρευμα το αφηνω 2 ωρες να κρυωσει το αναβω και τι να δω, μια χαρα ολα. Δεν προλαβαινω να ανοιξω το στομα μου και με το μπαινει στα γουιντοουζ, μετα απο 3 δευτερολεπτα ολα παλι ασπρομαυρα. Ξανα ρισετ, ξανα τα ιδια. Τωρα σας γραφω ασπρομαυρα Τι λετε παω για λαπτοπ η υπαρχει προκοπη? Το μηχανακι ειναι ενα acer aspire 5930 (forai tin 9600gt 512MB Ram και δεν θελω να το πεταξω ρε γαμωτο). Για πειτε ρε παιδια..
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Έβαλες πρόσφατα κάποιο custom theme; Δοκίμασες system restore;
alexis@me Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 εάν έγινε ασπρόμαυρο στα windows και όταν φόρτονουν είναι εγχρωμό τότε είναι drivers . μπές με το installation disk των windows να τσεκάρεις αν δουλεύουν τα χρωματά σου. και κάτσε εκεί λίγο να δεις αν θα γίνει πάλι ασπρόμαυρο. τώρα αν είναι ασπρόμαυρο και στο cd τότε βουρ για service.
hexenlord Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 τωρα δοκιμαζω επαναφορα συστηματος και την δευτερη λυση που προτεινει ο αλεξης. παιδια ειναι λες και βλεπω βουγιουκλακη στο λαπτοπ!!!!!!!!!!!!!
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Αν το δεις θετικα ,ειχες μα σπανια ρετρο εμπειρια.
blacksuede Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 σαν να έχεις pc πριν τις εγχρωμες οθόνες!!!! Cult καταστάσεις !!! χαχαχα Πάλεψε λίγο με τις ρυθμίσεις στο πάνελ της nvidia.... εγώ είχα κάνει μαλακία στο χρώμα βίντεο και τα έδειχνε πρασινομώβ... ¨Οταν φευγεις δεν κλείνει εντελώς η οθόνη? μένει ανοιχτή? κρίμα είναι... Επίσης , μήπως κανείς άλλος το σούταρε το λάπτοπ όσο έλειπες? ? ?
hexenlord Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 λοιπον με την επαναφορα του συστηματος λυθηκε το προβλημα. Το τι το προκαλεσε παραμενει αγνωστο. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας, για λιγο τα ειχα δει ολα!
Sadamiraq Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Eλα φιλε,παοκ εισαι! ολα ασπρομαυρα τα βλεπουμε ετσι κι αλλιως!!!
PrimitiveSix Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 άντε βρε...σου εύχομαι και sepia προφανώς κάποια δυσλειτουργία της οθόνης...ελπίζω να ισχύει ακόμα η εγκύησή σου
million_voices Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 δες λιγο τι γινεται με τα icc profiles της οθονης λογικα θα επανελθoυν απο το windows update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.