Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τι σκεφτομαι να κανω λοιπον, και ηδη εχω ξεκινησει να κοιταω το νετ ... αλλα φυσικα σκεφτηκα να ρωτησω και εδω μηπως κανεις εχει κατι ετοιμο να μου πει η καμμια ιδεα. Λεπον... θελω να φτιαξω ενα τροπο ωστε να εχω προσβαση σε αρχεια αλλα και λειτουργιες απομακρυνσμενου υπολογιστη (πχ web cam). Δηλαδη hacking ...οχι και οχι στην ουσια hacking γιατι ειναι δικα μου τα PC και εχω φυσικα προσβαση και στα 2 για τα απαραιτητα install/script κλπ. Επισης δεν με ενδιαφερει να ανοιγω το remote PC μεσω web γιατι δεν το υποστηριζει η motherboard του αλλα απλα θελω access οταν ειναι ανοικτο. Βεβαια καλο θα ηταν να μην χρειαζεται να ανοιγει προγραμμα στο remote χειροκινητα ... η εστω να μπορει να τρεχει στο start up και να μενει στο background. Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι χρησιμη, thanks. Ο χρήστης Nuxtobatns είναι συνδεδεμένος Αναφορά Επεξεργασία/Διαγραφή Μηνύματος
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Teamviewer. Το εγκαθιστας στον απομακρυσμενο (το τρεχεις δηλαδη δεν χρειαζεται εγκατασταση). Σου δινει ενα ID και password το οποιο μπορει και να ειναι σταθερο για παντα αν θες. Μετα τρεχεις teamviewer απο οποιοδηποτε υπολογιστη, δινει το ID και password και μπαινεις στο συστημα. Καμια σχεση με προγραμματισμο βεβαια. Εκτος αν εννουσες να φτιαξεις το δικο σου Remote Administration Tool.. οποτε καλη τυχη!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 thx. παω να το τσεκαρο. απλα ειπα να το βαλω εδω μηπως το δει κανενας σχετικος. Τωρα σε περιπτωση που οντως δεν υπηρχε τιποτα τετοιο (αν και δυσκολο), ναι υποθετω θα εφαρμοζα τις μετριες προγραμματιστικες μου ικανοτητες και με βοηθεια φιλων θα φτιαχναμε κατι αναλογο.
dlar2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 δες εδω κανει ακριβος αυτο που ζητας ειναι τοσο καλο που εγω μπορουσα μεσω κινητου να χειριστο το pc μου
Christos75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 δες εδω κανει ακριβος αυτο που ζητας ειναι τοσο καλο που εγω μπορουσα μεσω κινητου να χειριστο το pc μου Το καλύτερο απ'όλα κατ'εμέ είναι αυτό! Logme In λοιπόν συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
StavrosD Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τα Windows έχουν ενσωματωμένο το Remote Desktop, το οποίο μπορεί να κάνει και ακριβώς αυτό που θέλεις Set Up Remote Desktop Web Connection with Windows XP http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/northrup_03may16.mspx
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Το logmein ουσιαστικα προσφερει παρομοια λειτουργικοτητα με το teamviewer. Οποτε δοκιμασε τα και τα 2 και αποφασιζεις. Παντως το teamviewer εμενα μου εχει δουλεψει παντου, περνωντας απο proxies/firewalls εταιρικων δικτυων χωρις καμια απολυτως ρυθμιση πουθενα. Το logmein δεν μου περνουσε. Το remote desktop επισης θελει ρυθμισεις. Port forwarding και ανοιγματα σε firewalls σε καθε υπολογιστη που θες να μπαινεις. Ετσι απλα δεν θα δουλεψει.
Christos75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Απλά το logmein παίζει και σε iPhone.Το teamviewer παίζει εκεί?? Sent from my iPhone using Insomnia.app
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δεν θα το σκεφτομουν καν οτι μπορει να ειναι κριτηριο επιλογης καθως δεν αναφερθηκε απο τον OP. Παντως δεν μπορω να φανταστω πως στο καλο θα ελεγχεις ενα desktop PC απο το iphone με μη μαζοχιστικο τροπο.
Praetorianos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Απλά το logmein παίζει και σε iPhone.Το teamviewer παίζει εκεί?? Ναι υπάρχει, το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχει χρειαστεί να το δοκιμάσω ακόμα. Άλλη μία ψήφο για το teamviewer, πολύ εύχρηστο και νομίζω υπάρχει και portable.
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Προγραμματισμός. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
StylaZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Επειδή έχω δοκιμάσει πολλά παρόμοια προγράμματα, το TeamViewer ως τώρα αποδείχθηκε το πιο εύκολο στη χρήση και λειτουργικό. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του είναι πως είναι free για personal use και επιπλέον ο installer που κατεβάζεις σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις το πρόγραμμα χωρίς εγκατάσταση (portable). Thumbs up για το TeamViewer!
koumis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 το LogmeIn δεν ειναι επι πληρωμη μετα απο την ληξη του trial, οποτε και πρεπει να πληρωσεις για το LogMeIn Pro2? Τι δεν εχω καταλαβει καλα? Το TeamViewer σου δινει τη δυνατοτητα να δεις και να χειριστεις ενα απομακρυσμενο υπολογιστη χωρις χρεωση? Επισης υποστηριζει ''συνδεση'' μεταξυ Mac και PcWindows? Kαι στα 2 προγραμματα πρεπει να ειναι ηδη ανοιχτος και σε λειτουργια ο απομακρυσμενος υπολογιστης ή ειναι δυνατον με καποιο απο τα 2 να ανοιγει '' on demand '' απο αυτον που θα χειριζομαι?
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν και τα VNC που είναι δωρεάν. RealVNC, TightVNC, UltraVNC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.