DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Επανέρχομαι στο θέμα καθώς μόλις είδα στο mailbox μου το ακόλουθο mail από την ΓΓΚ : Κατόπιν αποστολής της καταγγελίας σας, μαζί με τις καταγγελίες άλλων καταναλωτών, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προς διερεύνηση, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε πλήρη στοιχεία δ/νσης και επικοινωνίας σας, καθώς αυτά μας ζητήθηκαν από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να εξεταστεί το θέμα. Θα πρέπει να διευρκινήσω ότι η καταγγελία μου ήταν ανόνυμη, επιλογή που δίδεται καθαρά στον καταγγέλοντα στο site με το αντίστοιχο radio button Προς το παρόν απάντησα ... Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το ποιά θα είναι η χρήση των προσωπικών μου δεδομένων. Οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι από την Ιστοσελίδα της ΓΓΚ δίνεται η δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας. Εάν και εφ’ όσον στη πραγματικότητα απ αιτείται η αποστολή των στοιχείων του καταγγέλλοντα τότε είναι προφανές ότι η ιστοσελίδα της γραμματείας περιέχει λάθος πληροφορίες και υπηρεσίες στον καταναλωτή. Αντιλαμβάνομαι ότι οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η γραμματεία (εφόσον το κάνει) δεν είναι προϊόν ούτε «εμπορεύσιμη» υπηρεσία αλλά αν για το ξεχάσω για λίγο θα πρέπει να αναγκαστώ να αναζητήσω κάποιον στον οποίο θα πρέπει να καταγγείλω την παραπληροφόρηση σχετικά με τις υπηρεσίες που μου παρέχονται ως καταναλωτή από την γραμματεία … ο οποίος όμως είναι πάλι η γραμματεία! Ο φαύλος κύκλος είναι προφανής. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας αποστείλω τα στοιχεία μου εφόσον : · Αυτά δεν γίνουν γνωστά σε κανένα πλην των αρμόδιων δικαστικών αρχών · Δεν χρειαστεί να σπαταλήσω χρόνο (αυτή τη περίοδο σπουδάζω στο εξωτερικό) και κόπο να εξηγήσω στον οποιοδήποτε τα αυτονόητα και να μπλεχτώ σε γραφειοκρατικές και δικαστικές διαδικασίες (έχω πικρή εμπειρία από την ταλαιπωρία των δικαστηρίων). Με εκτίμηση, Ένας καταναλωτής Συμπεράσματα : - Έστω και αργα-αργά κάτι φαίνεται να λειτουργεί (βέβαια οι τύποι θα έχουν κλείσει ή θα έχουν αλλάξει επονθμία / νομικό πρόσωπο - Άλλη μια φορά οι κρατικές υπηρεσίες φαίνεται να τα έχουν χαμένα (τι σόι ανόνυμη καταγγελία δέχεσαι όταν ζητάς όνομα?) 9 μήνες από την καταγγελία μου για το 1ο mail. Εννοείται ότι ποτέ δεν έλαβα απάντηση στο mail του Δεκέμβρη.
santana99 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το FuelEX® δημιουργεί μαγνητικό πεδίο τροφοδοτούμενο από 2 υπερμαγνήτες οι οποίοι είναι οι πιο ισχυροί και μόνιμοι μαγνήτες που υπάρχουν και άλλα 3 ειδικά υλικά που μόνο το FuelEX® έχει, κάνοντας το προϊόν μας να έχει δεκαπλάσια απόδοση από τις απομιμήσεις. Μόνο έτσι το μαγνητικό πεδίο είναι αρκετά δυνατό για να απελευθερωθούν οι υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας έτσι την ενέργειά τους, όταν ενωθούν με οξυγόνο. τροφοδοτούμενο μαγνητικό πεδίο; υπερμαγνήτες; ειδικά υλικά; απελευθερωθούν οι υδρογονάνθρακες; διαλύοντας τα μόρια; ενισχύοντας την ενέργεια των μορίων; ΓΟΥΑΤΔΕΦΑΚ; Η παραπάνω περιγραφή μάλλον ταιριάζει μόνο ως λόγια του κυρ Γρανάζη σε μικιμάους. Επίσης οι Κινέζοι έχουν βγάλει και την εξέλιξη, δηλαδή το μαγικό που συνδέεις στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και που χάρη στη θαυμαστή επιρροή του στα ηλεκτρικά αυξάνει την ιπποδύναμη και μειώνει τη κατανάλωση... http://www.dealextreme.com/p/neo-socket-fuel-economizer-for-car-save-fuel-gas-10-30-12v-52013 Φυσικά η νέα μόδα είναι ο οζονιστής, δηλαδή το μπουρμπουλιθρίνι που ουσιαστικά διαλύει πρόσθετα οξυγονωμένο αέρα σε νερό αξίας 15$ από το ebay που εδώ προσφέρεται στη "φανταστική υπερπροσφορά" των ~100€ (παλιά το έδιναν τα διπλά). Απάτη δε το λες, τς τς... ποο το ποσταρα και σε λαθος θέμα απο οτι βλεπω τώρα αλλά ναι έχουν βγάλει ό,τι να ναι! ότι ναναι απλά όλοι τα κοιτάζουμε γιατί ελπίζουμε στην οποιαδήποτε οικονομία....αμ δε... αν όντως λειτουργούσαν εκτός αυτά που αναφέρονται σε άλλα θέματα ότι όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα βάζανε κλπ κλπ θα τα απέσυρε και το κράτος ή θα αύξανε κιαλλο την βενζίνη, γτ δεν την αυξάνει στην τύχη αλλά για ένα κέρδος που θέλει αν έχει (ή εισφορά) αν όλα τα οχήματα ήταν στο -10 με -20% κατανάλωση τότε η βενζίνη θα ήταν στο +10 με +20 λογικά.... θεωρίες συνωμοσίας όμως... σαν το άλλο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αμερική, δεν ξέρω αν είναι αληθινό αλλά αν ήταν τι έγινε τότε....
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 9 μήνες από την καταγγελία μου για το 1ο mail. Εννοείται ότι ποτέ δεν έλαβα απάντηση στο mail του Δεκέμβρη. ΛΟΛ. 'Ετσι.
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ενας συναδελφος του αδερφου μου το εβαλε ενα electricity κατι (μαλλον το electricity saving που διαβαζω εδω) και απο 200 κατι που πληρωνε, τους τελευταιους κανα δυο λογαριασμους πληρωνει 120 κατι :S
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ενας συναδελφος του αδερφου μου το εβαλε ενα electricity κατι (μαλλον το electricity saving που διαβαζω εδω) και απο 200 κατι που πληρωνε, τους τελευταιους κανα δυο λογαριασμους πληρωνει 120 κατι :S Το πιθανότερο είναι ψυχολογικά να έχει μειώσει την χρήση συσκευών στο σπίτι, παρά να κάνουν αυτά δουλειά. Έχεις δει τους λογαριασμούς του, ή με βάση ότι λέει αυτός; Γιατί αυτός έχει κάθε λόγο να σου λέει ψέμματα για να μην φανεί ηλίθιος που έδωσε 50 ευρώ για κάτι που ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, ΔΕΝ κάνει τίποτα.
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ενας συναδελφος του αδερφου μου το εβαλε ενα electricity κατι (μαλλον το electricity saving που διαβαζω εδω) και απο 200 κατι που πληρωνε, τους τελευταιους κανα δυο λογαριασμους πληρωνει 120 κατι :S ατομο εμπιστοσυνης δηλαδη
eko13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μολις με πηραν τηλεφωνο, θα καταναλωνετε λιγοτερο ρευμα, θα παιρνει το χαμενο ρευμα και θα το γυριζει στην μπριζα, θα εχετε προστασια απο υπερτασεις, κεραυνους κτλ Ακουγοταν τοσο κωμικα που ουτε τιμη δεν ρωτησα... Δεν το εκλεινε με τιποτα το τηλεφωνο ο τυπος Του το εκλεισα καπως ακομψα στα μουτρα :mrgreen: http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/2119892000/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 θα θεραπεύει και τον καρκίνο...
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 θα παιρνει το χαμενο ρευμα και θα το γυριζει στην μπριζα Απ' τα καλύτερα που έχω ακούσει.
nick#18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μολις με πηραν τηλεφωνο, θα καταναλωνετε λιγοτερο ρευμα, θα παιρνει το χαμενο ρευμα και θα το γυριζει στην μπριζα, θα εχετε προστασια απο υπερτασεις, κεραυνους κτλ Ακουγοταν τοσο κωμικα που ουτε τιμη δεν ρωτησα... Δεν το εκλεινε με τιποτα το τηλεφωνο ο τυπος Του το εκλεισα καπως ακομψα στα μουτρα :mrgreen: http://whocallsme.co...spx/2119892000/ Να φανταστω πως σου ειπε πως εχει εκπτωση?
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μούφα είναι αυτές οι συσκευές. Υπάρχει ναι μεν τρόπος να κάνεις κάτι με κάποια διάταξη πυκνοτών μετά από μελέτη και υπολογισμούς αλλά όχι με τέτοιες έτοιμες λύσεις του στύλ παίρνεις την συσκευή της βάζεις στην πρίζα και κάνεις εξοικονόμηση.
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μούφα είναι αυτές οι συσκευές. Υπάρχει ναι μεν τρόπος να κάνεις κάτι με κάποια διάταξη πυκνοτών μετά από μελέτη και υπολογισμούς αλλά όχι με τέτοιες έτοιμες λύσεις του στύλ παίρνεις την συσκευή της βάζεις στην πρίζα και κάνεις εξοικονόμηση. κατι τετοιο εχουν τα εργοστασια στα οποια χρεωνεται η αεργος ισχυς. στην οικιακη καταναλωση ομως οχι,οποτε εχεις στη καλυτερη 0% κερδος...αν δεν εχεις απωλειες
akage14 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ήθελα να σας ευχαριστήσω που με προστατεύσατε απο το να πετάξω 140 ευρώ... λέω 140 γιατί ο κύριος Νικολάου με ενημέρωσε ότι επειδή έχω Γ21 θα χρειαζόμουν 2 συσκευές.... βέβαια έκανε το λάθος να μου πεί ότι η προσφορά ισχύει μέχρι Παρασκευή γιατί μετά διπλασιάζεται το κόστος της συσκευής .....εκεί τον κατάλαβα ότι είναι μούφα, άρχισα να το ψάχνω...και μέσα σε λιγότερο απο 2 λεπτά είχα βρει την σελίδα εδώ. Ευχαριστώ πολύ
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ελληνας Επιχειρηματίας - Έμπορος - Γάτος με πέταλα κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα