zoolapi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παιδιά,βοήθεια!εδώ και κάτι μέρες ο υπολογιστής μου όταν πάω να τον ανοίξω κάνει ένα συνεχόμενο μπιπ και δύο σύντομα,και δεν ανοίγει!Τσεκάρισα τις μνημες μου(έχω 2G ddr1,στα 200) , έβγαλα την μία και δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα.Αυτή την μία που δούλεψε την άλλαξα σε όλα τα slots της μητρικής και δούλευε σε όλα.Πήρα μετά την "χαλασμένη"και έκανα το ίδιο και δεν δούλευε πουθενά.Την έστειλα για αντικατασταση,και απο το κατάστημα μου την επέστρεψαν λέγοντας οτι την τσεκάρισαν και δεν έχει πρόβλημα΄.Πριν μου απαντήσει το κατάστημα,κι ενω ο υπολογιστης δούλευε με την μία,μου δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα.εκανα ξανά δοκιμές στα slots και δεν δούλευε πάλι,κανόντας τον ίδιο ήχο κατα την εκκινηση.Οταν μου επέστρεψαν την "χαλασμένη",την έβαλα πάνω και δούλεψε!!!Δηλαδή τώρα δουλευει αυτή που έιχα στείλει,και όχι η "καλή".Το μηχάνημα το δούλευα με τις μνήμες αυτές 2 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα.Η μητρική μου ειναι μια asus Κ8Ν4-Ε.έκανα και μια Bios update,και πάλι τίποτα.. Τί γίνεται τώρα;;;; Πρόβλημα με μητρική,ή έχουν "τσακωθεί "οι RAM;;;
LouCi4er Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παιδιά,βοήθεια!εδώ και κάτι μέρες ο υπολογιστής μου όταν πάω να τον ανοίξω κάνει ένα συνεχόμενο μπιπ και δύο σύντομα,και δεν ανοίγει!Τσεκάρισα τις μνημες μου(έχω 2G ddr1,στα 200) , έβγαλα την μία και δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα.Αυτή την μία που δούλεψε την άλλαξα σε όλα τα slots της μητρικής και δούλευε σε όλα.Πήρα μετά την "χαλασμένη"και έκανα το ίδιο και δεν δούλευε πουθενά.Την έστειλα για αντικατασταση,και απο το κατάστημα μου την επέστρεψαν λέγοντας οτι την τσεκάρισαν και δεν έχει πρόβλημα΄.Πριν μου απαντήσει το κατάστημα,κι ενω ο υπολογιστης δούλευε με την μία,μου δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα.εκανα ξανά δοκιμές στα slots και δεν δούλευε πάλι,κανόντας τον ίδιο ήχο κατα την εκκινηση.Οταν μου επέστρεψαν την "χαλασμένη",την έβαλα πάνω και δούλεψε!!!Δηλαδή τώρα δουλευει αυτή που έιχα στείλει,και όχι η "καλή".Το μηχάνημα το δούλευα με τις μνήμες αυτές 2 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα.Η μητρική μου ειναι μια asus Κ8Ν4-Ε.έκανα και μια Bios update,και πάλι τίποτα..Τί γίνεται τώρα;;;; Πρόβλημα με μητρική,ή έχουν "τσακωθεί "οι RAM;;; Μπα προβλημα με μητρικη δεν ειναι σιγουρα.Το πιο πιθανο ειναι να εχουν τσακωθει οι ram. Λοιπον σοβαρα τωρα,το προβλημα το εχει μαλλον η μητρικη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.