Προς το περιεχόμενο

Πως να κανω start το antivirus

petod5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας .στον Υ/Η εχω ενα antivairus (ενα πορτοκαλι ειναι) και θελω να το κανω start (αν κανω λαθος συνγνωμη γιατι ειμαι ασχετος και δεν εχω ιδεα) ξαναλεω θελω να τον βαλω να κανει μια ερευνα και να σβησω εν εχω κανενα (ιο) αλλα δεν ξερω πως.Αν καποιος ας με βοηθήσει

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αν μας πεις πιο ειναι το antivirus,θα ναι πιο ευκολο να σου δωσει καποιος οδηγιες.Κανε ενα διπλο κλικ"στο πορτοκαλι"εικονιδιο και πες μας τι γραφει ή αν εχεις την συσκευασια του antivirus,διαβασε μας τον τιτλο του.

Δημοσ.

λεει avast internet Security

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ----------

avast FREE ANTIVARIUS (avast internet Security)

---------- Προσθήκη στις 16:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:18 ----------

αν ξερει καποιος ας βοηθήσει παρακαλω

Δημοσ.
λεει avast internet Security

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ----------

avast FREE ANTIVARIUS (avast internet Security)

---------- Προσθήκη στις 16:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:18 ----------

αν ξερει καποιος ας βοηθήσει παρακαλω

Εγω ηξερα οτι το avast ειχε μπλε εικονιδιο.Τεσπα στην επιφανεια εργασιας,θα πας στη συντομευση του προγραμματος και θα κανεις διπλο κλικ.Θα σου ανοιξει ενα πλαισιο στυλ bs player.Θα επιλεξεις τον σκληρο και θα πατησεις το play και το προγραμμα θα αρχισει να σου ψαχνει τον υπολογιστη.Τωρα αυτο που ειπες για πορτοκαλι χρωμα δεν μου αρεσε.

Δημοσ.
Εγω ηξερα οτι το avast ειχε μπλε εικονιδιο.Τεσπα στην επιφανεια εργασιας,θα πας στη συντομευση του προγραμματος και θα κανεις διπλο κλικ.Θα σου ανοιξει ενα πλαισιο στυλ bs player.Θα επιλεξεις τον σκληρο και θα πατησεις το play και το προγραμμα θα αρχισει να σου ψαχνει τον υπολογιστη.Τωρα αυτο που ειπες για πορτοκαλι χρωμα δεν μου αρεσε.

το avast v5 είναι πορτοκαλί :-) και έχει αλλάξει αν θυμάμαι καλά λίγο το menu από το 4

Δημοσ.
το avast v5 είναι πορτοκαλί :-) και έχει αλλάξει αν θυμάμαι καλά λίγο το menu από το 4

Α ναι?Μονο το 4 εχουν εκει που τα κατεβαζω γι' αυτο.Θα τους πω να βαλουν και το 5 :lol: :lol: :lol:

Παντως καπως ετσι θα δουλευει και το καινουργιο φανταζομαι. :-) :-)

Δημοσ.
Α ναι?Μονο το 4 εχουν εκει που τα κατεβαζω γι' αυτο.Θα τους πω να βαλουν και το 5 :lol: :lol: :lol:

Παντως καπως ετσι θα δουλευει και το καινουργιο φανταζομαι. :-) :-)

γιατί δε το κατεβάζεις απο το site του avast?

Δημοσ.
γιατί δε το κατεβάζεις απο το site του avast?

Εχω μαλωσει μ' αυτους.Δεν μου δινουν τιποτα. :lol: :lol: :lol:

Δεν εκατσα ποτε να δω αμα βγηκε καινουργιο avast.Εχω ενα setup στον υπολογιστη και αυτο βαζω.Καταλαβες?

Δημοσ.

roger! αλλά δε είναι και το καλύτερο γιατί με παλιά setup χάνεις τις νέες εκδόσεις και updates. προσωπικά μετά από κάθε format κατεβάζω τις νέες εκδόσεις από τα προγράμματα/antivirus που χρησιμοποιώ :-)

Δημοσ.
roger! αλλά δε είναι και το καλύτερο γιατί με παλιά setup χάνεις τις νέες εκδόσεις και updates. προσωπικά μετά από κάθε format κατεβάζω τις νέες εκδόσεις από τα προγράμματα/antivirus που χρησιμοποιώ :-)

Μωρε και εγω ετσι κανω,συνηθως αλλα εχω μπλεξει με oc και τα συναφη τις τελευταιες μερες και δεν καθησα να πολυασχοληθω.

Δημοσ.

Λοιπον ακου να δεις.Στην επιφανεια εργασιας εχεις μια συντομευση που να λεει avast?Αν ναι τοτε κανε διπλο κλικ πανω σε αυτη τη συντομευση και πες μου τι σου βγαζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...