Προς το περιεχόμενο

Αναπτυξη της τεχνολογιας

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο το "καλα" ρε tr3quart1sta?

Αν απο μικρος ζουσες διπλα σε ρομποτ και ιπταμενα αυτοκινητα (πολλη τεχνολογια), θα ζουσες "καλα".

Αν απο μικρος ζουσες σε μια ζουγκλα με πιγκουινους (καθολου τεχνολογια), παλι "καλα" θα ζουσες.

Οπως μαθαινει κανεις. Η ζουγκλα και η τεχνολογια ειναι απλα τα δεδομενα.

Δημοσ.

Αν και είναι λίγο άκυρο το παράδειγμα με τα κιλά, θα το θέσω λίγο διαφορετικά.

Μπορείς να γίνεις 250 κιλά, αν ακολουθείς το ίδιο διαιτολόγιο με έναν αθλητή βαρέων βαρών αλλά να μην αθλείσαι καθόλου.

Σε λίγο καιρό θα είσαι ένας χλαπάτσας 250 κιλών με προβλήματα υγείας ενώ ο αθλητής ένας υγιέστατος και δυνατός άνθρωπος 90 κιλών.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως σε καμία περίπτωση δεν φταίει η τεχνολογία για τα κακά που παράγει αλλά η κακή χρήση της.

Και όταν λέω "κακό" και "καλό" εννοώ τα οφέλη ή μη για τον ίδιο τον άνθρωπο και κατά συνέπεια για την ίδια τη φύση.

Αν δούμε το "καλό" μόνο από την πλευρά της φύσης, τότε αυτό θα ήταν ο αφανισμός του ανθρώπου.

Δημοσ.

Αν και είναι λίγο άκυρο το παράδειγμα με τα κιλά, θα το θέσω λίγο διαφορετικά.

Μπορείς να γίνεις 250 κιλά, αν ακολουθείς το ίδιο διαιτολόγιο με έναν αθλητή βαρέων βαρών αλλά να μην αθλείσαι καθόλου.

Σε λίγο καιρό θα είσαι ένας χλαπάτσας 250 κιλών με προβλήματα υγείας ενώ ο αθλητής ένας υγιέστατος και δυνατός άνθρωπος 90 κιλών.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως σε καμία περίπτωση δεν φταίει η τεχνολογία για τα κακά που παράγει αλλά η κακή χρήση της.

Και όταν λέω "κακό" και "καλό" εννοώ τα οφέλη ή μη για τον ίδιο τον άνθρωπο και κατά συνέπεια για την ίδια τη φύση.

Αν δούμε το "καλό" μόνο από την πλευρά της φύσης, τότε αυτό θα ήταν ο αφανισμός του ανθρώπου.

Δημοσ.

Μόνο εγώ βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό κάποιος που μετράει την τεχνολογική εξέλιξη σε κιλά να φοβάται την τεχνολογία;

Δημοσ.

Μόνο εγώ βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό κάποιος που μετράει την τεχνολογική εξέλιξη σε κιλά να φοβάται την τεχνολογία;

Δημοσ.

Μπα! Μάλλον τη παχυσαρκία φοβάται πιο πολύ.:-D

Δημοσ.

Μπα! Μάλλον τη παχυσαρκία φοβάται πιο πολύ.:-D

Δημοσ.

:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...