guido Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 μήπως έχεις ενεργοποιημένο το opera turbo; Στο Opera Mobile (όχι mini) στο Ε52 αυτό το κάνει . Με δεξί κλικ στην φώτο σου δίνει επιλογή για show in full quality .
kdiamant Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 μήπως έχεις ενεργοποιημένο το opera turbo; Στο Opera Mobile (όχι mini) στο Ε52 αυτό το κάνει . Με δεξί κλικ στην φώτο σου δίνει επιλογή για show in full quality . Δεν βλέπω κάποια τέτοια ρύθμιση στον opera mini στο iPhone.
demetri0s Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Απογοητευτικα...πιστευα οτι θα ηταν καλυτερος απο τον Safari... Σαν το zoom του safari ...πουθενα...
ntsili Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ύστερα από λίγη ώρα που τον είδα μου φάνηκε απλά πολύ πιο γρήγορος από τον Safari... επιδέχεται βελτιώσεων, αλλά είναι πιστεύω σε πολύ καλό δρόμο. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι το moto της Opera ήταν η ταχύτητά του...
basilis001 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εγω παντως παιδια το κατεβασα σημερα με το που το ειδα.Για iphone το opera με σχεση το safari ιδικα σε κινητο ειναι 100 φορεσ καλυτερο,οσοι εχετε iphone κατεβαστετο και 8α με θυμηθειτε,οι δυνατοτητες ειναι πολυ περισσοτερες καθως και οι περισσοτερες και πιο ευκολες παραπανω επιλογες που προσφερει εντελως free με σχεση το σαφαρι
kdiamant Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αυτό με την ποιόητα στις photo που λέω παραπάνω το κάνει σε άλλους?
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Έλα σοβαρέψου! Έχεις προσέξει ότι σελίδες που μέχρι τώρα μπορούσες να διαβάσεις text χωρίς να ζουμάρεις, με τον opera βλέπεις μόνο ...κάτι γραμμούλες που μοιάζουν με κινεζικο κείμενο??? Deleted μετά από 5 λεπτά χρήσης! εγώ και με ζουμ σε όλους του browser γραμμές βλέπω... τυφλός ftw πάντως αλήθεια μου άρεσε πολύ... μπήκε στο dock στην θέση του safari
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εγώ και με ζουμ σε όλους του browser γραμμές βλέπω... τυφλός ftw ...γεράματα... πάντως αλήθεια μου άρεσε πολύ... μπήκε στο dock στην θέση του safari Ιερόσυλε!
Nightstrike Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 speedtest μεγάλη διαφορά! Το άρθρο είναι ενδιαφέρον και λέει προς το τέλος γιατί γίνετε αυτό με τις γραμμές. Επίσης ο safari έχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτατα του 2ου boot, γιατί έχει πρόσβαση στην μνήμη, σε αντίθεση με το όπερα που κάθε φορά ξεκινά από το μηδέν. Επίσης εάν ανοίγεται ένα link από το e-mail τότε σαν default (που δεν αλλάζει) ανοίγει ο safari. Ένα update θέλει ρε παιδιά, που να το περίμεναν οι dev του opera πως θα πουν Ok στην apple?
kgkatzi Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ειδικά για την Ελλάδα που ψάχνεις το 3G με το κυάλι είναι πολύ καλή επιλογή!Μια χαρά zoom κάνει.Δοκιμάστε Safari με GPRS και μετά τα λέμε...Για Wifi Safari χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Τον κρατάμε και αυτόν και βλέπουμε, ουσιαστικά για τις περιπτώσεις που δεν έχουμε wifi, περιμένοντας το πρώτο update.
nikosgalis Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αν καταλαβαίνω καλά, οι servers της Opera δρουν ως ενδιάμεσος proxy, για να αναλάβουν την δουλειά της συμπίεσης... Αναρωτήθηκε κανείς, τί γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα μας ? Εκτός του ότι η Opera θα ξέρει που πάμε και τι διαβάζουμε, θα ξέρει και κάθε username/password που χρησιμοποιούμε σε μη ασφαλισμένα sites (πχ σε forum, κλπ) ? Δεν το έχω ψάξει. Ερώτηση κάνω
Toudor14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Για wi-fi ,Safari χωρις δευτερη κουβεντα ! Για GPRS, μονο αν εχεις vodafone διοτι δε βρισκεις 3G ουτε με τον Σερλοκ Χολμς παρεα.(εγω εχω wind και πιανω παντου 3G - οποτε δε με νοιαζει) Opera : Tο μονο συμπαθητικο "ατου" ειναι το page finder στην αρχικη σελιδα και τιποτε αλλο !!! Ζοοm για τα πανηγυρια και ανταποκριση scrolling - στο γαμο του Καραγκιοζη.. Eπαναλαμβανω: Πουθενα πιο γρηγορος ο Opera απο Safari , μονο σε GPRS vodafone . Συμφωνω με billdanos , μονο που εμενα μου πηρε ισως κατι λιγοτερο μεχρι να τον διαγραψω.
BladeRunner Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ρε παιδια,να ρωτησω κατι? γιατι δεν αλλαζετε το ονομα του site σε apple worship site,βαλτε και ενα μπανερακι απο πανω να δειχνει εναν τυπο να αυτομαστιγωνεται με iphone,να τελειωνει η συζητηση. ενταξει,το insomnia παρουσιαζει δραματικη καμψη στο επιπεδο της αποψης σε σχεση με παλαιοτερα(ωραια χρονια). αλλα το να διαβαζεις οτι ο safari ειναι καλυτερος,γρηγοροτερος και τοσα αλλα απο τον opera...ενταξει... γελαει ο κοσμος δηλαδη. δεν εχω σκοπο να αρχισω κανα flame,ουτε να ξαναδιαβασω αυτο το τοπικ,να βλεπω και την φατσα του αλλου σε φωτο να μας τα πρηζει για την apple...κουραση. αλλα το να μιλας σε τεχνολογικο φορουμ για τον οπερα ως χειροτερο του σαφαρι...whatever και παιδια μην ξεχνατε την βασικη αρχη IF IT'S SHINY AND IS APPLE I WILL BUY IT!
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ρε παιδια' date='να ρωτησω κατι?γιατι δεν αλλαζετε το ονομα του site σε apple worship site,βαλτε και ενα μπανερακι απο πανω να δειχνει εναν τυπο να αυτομαστιγωνεται με iphone,να τελειωνει η συζητηση. ενταξει,το insomnia παρουσιαζει δραματικη καμψη στο επιπεδο της αποψης σε σχεση με παλαιοτερα(ωραια χρονια). αλλα το να διαβαζεις οτι ο safari ειναι καλυτερος,γρηγοροτερος και τοσα αλλα απο τον opera...ενταξει... γελαει ο κοσμος δηλαδη. δεν εχω σκοπο να αρχισω κανα flame,ουτε να ξαναδιαβασω αυτο το τοπικ,να βλεπω και την φατσα του αλλου σε φωτο να μας τα πρηζει για την apple...κουραση. αλλα το να μιλας σε τεχνολογικο φορουμ για τον οπερα ως χειροτερο του σαφαρι...whatever και παιδια μην ξεχνατε την βασικη αρχη IF IT'S SHINY AND IS APPLE I WILL BUY IT![/quote'] Τρομερό τρολάρισμα! Δοκίμασες τον όπερα σε iPhone ή αισθάνθηκες την ανάγκη να γράψεις τα παραπάνω και απλά το έκανες; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα