Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τρομερό τρολάρισμα! Δοκίμασες τον όπερα σε iPhone ή αισθάνθηκες την ανάγκη να γράψεις τα παραπάνω και απλά το έκανες; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Τον δικαιολογώ! Και γω αν δεν είχα ποτέ iphone και έπαιζα μόνο με symbian, wm κλπ και ταυτόχρονα είχα μόνο 100mb διαθέσιμα το μήνα, θα προσκυνούσα τον Opera! Στο iphone όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση! Δεν θα μπω στον κόπο να βάλω screenshots από τους 2 browsers για να δειτε τη διαφορά, όποιος το δοκιμάσει στο iphone του θα με καταλάβει! δεν εχω σκοπο να αρχισω κανα flame,ουτε να ξαναδιαβασω αυτο το τοπικ,να βλεπω και την φατσα του αλλου σε φωτο να μας τα πρηζει για την apple...κουραση Έλα ρε! Και γω που νόμιζα πως έχω τρελή φωτογένεια! Μήπως να ποστάρω με video να με βλέπεις live?
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δοκιμάσα και τον Opera κανα 2 μέρες , με WiFi μόνο. Μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι αρκετά πιο αργος σε σχέση με τον Safari στα 10-15 site που καθημερινά επισκέπτομαι. Θα κάνω δοκιμές και σε 3g/gprs και θα δω μπας και αλλάξει η κατάσταση
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δοκιμάσα και τον Opera κανα 2 μέρες , με WiFi μόνο. Μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι αρκετά πιο αργος σε σχέση με τον Safari στα 10-15 site που καθημερινά επισκέπτομαι. Θα κάνω δοκιμές και σε 3g/gprs και θα δω μπας και αλλάξει η κατάσταση Όχι ρε, opera rulzzzz, safari sucks!!! Ντάξει, δεν τον έχω δοκιμάσει στο iPhone, βασικά δεν έχω δοκιμάσει ούτε τον safari (που δεν ξέρω αν το είπα αλλά safari sucks) και τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δουλέψει ούτε με iPhone, αλλά εν πάση περιπτώσει, στο HD2 που τον έχω, opera rulzzz!!! Και δεν καταλαβαίνω γιατί αναλώνεται ο κόσμος σε τόσα "VS iPhone browsing" δοκιμαστικά! Πρόβατα, ε πρόβατα!!!
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 λολ. κοιτάξτε καλώς η κακώς όλοι έχουμε για κάποιες εταιρίες μια δόση (μικρή η μεγάλη ) fanboyσμού . π.χ Εγώ για web browser στο PC χρησιμοποιώ Opera από την εποχή που είχε ακόμα ads . Το πιθανότερο είναι να μην τον αλλάξω ποτέ . Όσο καλύτερος και αν γίνει ή είναι κάποιος εναλλακτικός browser. Δεν είναι κακό το παραπάνω . Το κακό θα ήταν να φωνάζω κάθε φορά πως πχ safari sucks χωρίς να τον έχω κάνει καν install ή να είμαι προκατειλημμένος πως ακόμα και όταν βγει μια νέα έκδοση του τάδε browser θα είναι κατώτερη εξορισμού και πάλι από τον Opera , και θα κάθομαι να ψάχνω αρνητικά να τον θάψω , έχοντας ετσι μια οπαδική νοοτροπία. Οπότε στο θέμα μας , δεν ξέρω σε iphone ποιος είναι καλύτερος . Αλλά αυτό που ξέρω είναι πως κάποιοι λίγοι , ίσως να ανήκουν στην πάνω κατηγορία που περιέγραψα , και πως πχ δεν θα δέχονταν με τπτ πως ο Opera είναι καλύτερος από Safari σε iphone ακόμα και αν ο Opera ήταν 500 φορές καλύτερος . (ή το αντίθετο σε μια ανάλογη περίπτωση )
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Οπότε στο θέμα μας , δεν ξέρω σε iphone ποιος είναι καλύτερος . Αλλά αυτό που ξέρω είναι πως κάποιοι λίγοι , ίσως να ανήκουν στην πάνω κατηγορία που περιέγραψα , και πως πχ δεν θα δέχονταν με τπτ πως ο Opera είναι καλύτερος από Safari σε iphone ακόμα και αν ο Opera ήταν 500 φορές καλύτερος . (ή το αντίθετο σε μια ανάλογη περίπτωση ) Μα κανένας χρήστης του iPhone δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να χρησιμοποιεί τον Opera αντί του Safari αν ο πρώτος αποδειχτεί καλύτερος και λειτουργικότερος από τον δεύτερο. Φαντάσου ότι μόλις χθες o Opera έγινε το δημοφιλέστερο (σε downloads) δωρεάν app σε όλα τα appstores! Τον δοκιμάσαμε, είδαμε ότι ακόμα δε λέει και τον βάλαμε προσωρινά στην άκρη.
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δεν υποστήριξα κάτι διαφορετικό . Η διαφωνία μας είναι μόνο στο κανένας χρήστης που λες . καλώς η κακώς υπάρχουν ελάχιστοι χρήστες (γενικά μιλάω όχι για insomnia ) που θα υποστηρίξουν με οπαδική πίστη κάποιο προϊόν (hardware ή software) π.χ της Apple ή της AMD ή της nVidia ή Linux σε κάθε περίπτωση χωρίς δεύτερη σκέψη . Για να το πω πιο ωμά , πιστεύεις πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που πριν καν βγει το Opera Mini , θα είχαν σαν σκέψη πως "θα είναι μια πατάτα . Το Safari της Apple είναι και θα είναι το καλύτερο. Ποιος Opera τώρα μωρέ..", λόγω fanboyiσμου; Τέσπα ψιλό ανούσια κουβέντα ξεκίνησα , πάμε παρακάτω
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πάντως γενικά για την Opera το iphone ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να διαφημιστεί , και να ανέβει και η προτίμηση του κόσμου που τον χρησιμοποιεί στα PC που πιθανόν δεν θα τον είχε δοκιμάσει ποτέ ως τώρα . Όποτε δεδομένου τα προβλήματα που αναφέρατε αρκετοί , και το ότι δεν είναι πιο γρήγορος σε WiFi , πιστεύω πως ήταν ίσως βιαστική κίνηση και θα έπρεπε να το έχουν δουλέψει το όλο θέμα παραπάνω , ώστε να κάναν μια πιο δυναμική είσοδο .
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πιθανότατα να θεώρησαν πως δεν αξίζει να επενδύσουν άλλο χρήμα και χρόνο με τον κίνδυνο απόρριψης της εφαρμογής να ελλοχεύει! Τώρα που εγκρίθηκε, θεωρώ ότι θα σπεύσουν να τον βελτιώσουν και να το φέρουν σε αποδεκτά επίπεδα. Σου χρεώνουν και το update μισό ευρώ, σιγά το πόσο, και πάρε να χεις. Και γω στο πισι opera χρησιμοποιώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Και για να καταλάβετε τι με ενοχλεί στον opera δείτε τα screenshots από το in.gr στον opera και στον safari χωρίς zoom όπως ανοίγουν αρχικά! Επίσης στην τρίτη φωτό φαίνεται το in.gr που μπορείς σε landscape mode να το φέρεις σε όλη την οθόνη στον safari, ενώ στον opera μπορείς να το βλέπεις είτε μαζεμένο στην άκρη που δεν πιάνει όλη την οθόνη, είτε με πολύ zoom σε επίπεδο άρθρου (δεν έχεις ενδιάμεσο zoom). Αυτά!
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 χμ όντως χάλια . Με "Mobile View" ενεργοποιημένο στα settings του Opera Mini πως στο εμφανίζει το site από περιέργεια ;
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 χμ όντως χάλια . Με "Mobile View" ενεργοποιημένο στα settings του Opera Mini πως στο εμφανίζει από περιέργεια ; Όλα σε μια στήλη και φουλ ζουμ' date=' χωρίς άλλη επιλογή προβολής. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 χμ όντως χάλια . Με "Mobile View" ενεργοποιημένο στα settings του Opera Mini πως στο εμφανίζει το site από περιέργεια ; Εκεί το κείμενο διαβάζεται χωρίς zoom αλλά όλη η σελίδα είναι σε μία στήλη!
kgkatzi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Και για να καταλάβετε τι με ενοχλεί στον opera δείτε τα screenshots από το in.gr στον opera και στον safari χωρίς zoom όπως ανοίγουν αρχικά! Επίσης στην τρίτη φωτό φαίνεται το in.gr που μπορείς σε landscape mode να το φέρεις σε όλη την οθόνη στον safari' date=' ενώ στον opera μπορείς να το βλέπεις είτε μαζεμένο στην άκρη που δεν πιάνει όλη την οθόνη, είτε με πολύ zoom σε επίπεδο άρθρου (δεν έχεις ενδιάμεσο zoom). Αυτά! [/quote'] Φαντάζομαι ότι είναι μεγάλος κόπος να ακουμπήσεις μια φορά την οθόνη για να σου κανει ζοομ και να τα δεις κανονικα.... Στο 3G μου ο Safari τρώει συχνά πυκνά κατι σκαλώματα και και κοκαλώνει και πρέπει να περιμενω 10-20 sec για να κλείσει μόνος του. Και μου το κάνει σε συγκεκριμένες σελίδες συνήθως...και στις ίδιες σελίδες ο Opera δουλεύει ρολόι. Ακόμα ο Opera δεν είναι αρκετά ώριμος για να αντικαταστήσει τον Safari(πάει σαν βάρκα όταν κάνεις scroll κτλ) αλλά πλέον όταν δεν μπαίνω μέσω wifi είναι ο βασικός μου browser. Ισως μετά από ένα καλό update να πάρει και ρη θέση του Safari στο dock. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αν καταλαβαίνω καλά, οι servers της Opera δρουν ως ενδιάμεσος proxy, για να αναλάβουν την δουλειά της συμπίεσης... Αναρωτήθηκε κανείς, τί γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα μας ? Εκτός του ότι η Opera θα ξέρει που πάμε και τι διαβάζουμε, θα ξέρει και κάθε username/password που χρησιμοποιούμε σε μη ασφαλισμένα sites (πχ σε forum, κλπ) ? Δεν το έχω ψάξει. Ερώτηση κάνω Αυτό πέρασε απαρατήρητο απ' όλους, αλλά δεν θα έπρεπε. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σελίδα που ζητά ο χρήστης μέσω του Opera mini δεν κατεβαίνει από τον server στο κινητό, αλλά πάει πρώτα σε server της Opera, όπου γίνεται optimize για κινητή συσκευή και μετά αποστέλλεται στο κινητό. Αυτό σημαίνει πως στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται στον server της Opera οι σελίδες που επισκέπτεστε, ενώ στη χειρότερη περίπτωση έχουμε θέμα προστασίας δεδομένων του χρήστη από τη στιγμή που αυτά αποστέλλονται σε ενδιάμεσο κόμβο πριν πάνε στον προορισμό τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φαντάζομαι ότι είναι μεγάλος κόπος να ακουμπήσεις μια φορά την οθόνη για να σου κανει ζοομ και να τα δεις κανονικα.... Στο 3G μου ο Safari τρώει συχνά πυκνά κατι σκαλώματα και και κοκαλώνει και πρέπει να περιμενω 10-20 sec για να κλείσει μόνος του. Και μου το κάνει σε συγκεκριμένες σελίδες συνήθως...και στις ίδιες σελίδες ο Opera δουλεύει ρολόι. Ακόμα ο Opera δεν είναι αρκετά ώριμος για να αντικαταστήσει τον Safari(πάει σαν βάρκα όταν κάνεις scroll κτλ) αλλά πλέον όταν δεν μπαίνω μέσω wifi είναι ο βασικός μου browser. Ισως μετά από ένα καλό update να πάρει και ρη θέση του Safari στο dock. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό μιας και το rendering (αν μπορείς να το πεις έτσι) είναι χάλια οπότε προτιμώ το safari! Κατά τη γνώμη μου με τον τρόπο που λειτουργεί ο opera (η συγκεκριμένη έκδοση), δεν θα έπρεπε να ονομάζεται ακριβώς browser! Από τη στιγμή που έχω non stop data στο κινητό μου, ποιός ο λόγος να ασχοληθώ με κάτι μέτριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα