Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επειδη χρησιμοποιω αρρωστημενα πολυ:-) το ιντερνετ απο το κινητο μου,κυριως για την δουλεια μου,προσφατα αλλαξα το προγραμμα μου σε cosmote i40 για παραπανω δωρεαν ιντερνετ.

τι ειναι αυτο το free2go απο wind που λετε?

δεν ειχα ποτε αλλο παροχο εκτος απο cosmote,απο το 1997:lol:

τι δινει ουσιαστικα?απεριοριστο ιντερνετ?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό μιας και το rendering (αν μπορείς να το πεις έτσι) είναι χάλια οπότε προτιμώ το safari! Κατά τη γνώμη μου με τον τρόπο που λειτουργεί ο opera (η συγκεκριμένη έκδοση)' date=' δεν θα έπρεπε να ονομάζεται ακριβώς browser!

Από τη στιγμή που έχω non stop data στο κινητό μου, ποιός ο λόγος να ασχοληθώ με κάτι μέτριο?

B)[/quote']

Καλά σίγουρα ο Safari είναι καλύτερος στα σημεία, αλλά και ο Opera δεν είναι για πέταμα...και μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για mobile browsing δεν περιμένω και τέλειο αποτέλεσμα απλά στοιχειώδη ταχύτητα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
επειδη χρησιμοποιω αρρωστημενα πολυ:-) το ιντερνετ απο το κινητο μου,κυριως για την δουλεια μου,προσφατα αλλαξα το προγραμμα μου σε cosmote i40 για παραπανω δωρεαν ιντερνετ.

τι ειναι αυτο το free2go απο wind που λετε?

δεν ειχα ποτε αλλο παροχο εκτος απο cosmote,απο το 1997:lol:

τι δινει ουσιαστικα?απεριοριστο ιντερνετ?

Καρτοκινητή της Wind, τον προηγούμενο μήνα και για λίγες μέρες έβγαλε μια προσφορά με δωρεάν 1500λεπτα/1500sms/1500 MB κάθε μήνα μέχρι τέλος του χρόνου. Μετά μείωσε τα MB σε 100 που ισχύει ακόμα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=367841

Δημοσ.

Έπειτα από αρκετές ώρες χρήσης εγώ ψηφίζω Opera. Αν διορθώσει λίγο το viewing θα είναι μονόδρομος. Ταχύτατος σε Gprs εν αντιθέση με τον Safari που σέρνεται...

Δημοσ.

Παρ'ότι κι εγώ ήμουν fan του Safari,χθες δοκίμασα Opera και μ'άρεσε πάρα πολύ.Eίναι λίγο περίεργο στην αρχή το viewing (π.χ σε forums) αλλά μετά συνηθίζεται.Πολύ γρήγορος,δεν κολλάει,καλή διαχείριση των tabs και γενικά good job.

Δημοσ.

Εκατσα και σας διαβασα απο την αρχη μεχρι το τελος. Ουδεμια σχεση ο opera με το safari.....ειμαι κατοχος 3GS και εβαλα τα γελια......ο safari ηταν και ειναι ΚΟΡΥΦΗ

• Super Moderators
Δημοσ.
Εκατσα και σας διαβασα απο την αρχη μεχρι το τελος. Ουδεμια σχεση ο opera με το safari.....ειμαι κατοχος 3GS και εβαλα τα γελια......ο safari ηταν και ειναι ΚΟΡΥΦΗ

Αυτό λέμε! Απλά ο opera είναι η καλύτερη λύση για αυτούς που δίνουν βαρος πρώτα στον όγκο των δεδομένων και μετά στην ποιότητα της εμφάνισης του περιεχομένου!

B)

Δημοσ.

Να καταλήξουμε στο ότι ο καθείς είναι διαφορετικά ευχαριστημένος;

γιατί εγώ με 3g, vodafone και opera βλέπω μεγάλη διαφορά στο πόσο ευχάριστα σερφάρω από τον δρόμο

Δημοσ.
Αυτό λέμε! Απλά ο opera είναι η καλύτερη λύση για αυτούς που δίνουν βαρος πρώτα στον όγκο των δεδομένων και μετά στην ποιότητα της εμφάνισης του περιεχομένου!

B)

Το πρόβλημα δεν είναι ο όγκος των δεδομένων γιατί φαντάζομαι όλοι οι κάτοχοι iphone έχουμε ένα πακέτο data. Να το βράσω το rendering αν χρειάζεται να περιμένω 2 ή και παραπάνω λεπτά για να φορτώσει μια σελίδα....Εκεί είναι το αδιαφιλονίκητο πλεονέκτημα του opera. Στην τελική ο καθένας μας διαλέγει και παίρνει ότι τον βολεύει... Σίγουρα δεν είναι τέλειος ο Opera, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο δραματικά καλύτερος και ο Safari.

• Super Moderators
Δημοσ.
Να καταλήξουμε στο ότι ο καθείς είναι διαφορετικά ευχαριστημένος;

γιατί εγώ με 3g, vodafone και opera βλέπω μεγάλη διαφορά στο πόσο ευχάριστα σερφάρω από τον δρόμο

Εσύ είσαι ειδική περίπτωση!

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...