alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εσύ είσαι ειδική περίπτωση! εδώ απαντάς... εκεί που έγραψα να μου χαρίσεις κάνα ipad κάνεις την πάπια...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 εδώ απαντάς... εκεί που έγραψα να μου χαρίσεις κάνα ipad κάνεις την πάπια... Μην παίζεις με τον πόνο μου...
nikosgalis Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αυτό πέρασε απαρατήρητο απ' όλους, αλλά δεν θα έπρεπε. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σελίδα που ζητά ο χρήστης μέσω του Opera mini δεν κατεβαίνει από τον server στο κινητό, αλλά πάει πρώτα σε server της Opera, όπου γίνεται optimize για κινητή συσκευή και μετά αποστέλλεται στο κινητό. Αυτό σημαίνει πως στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται στον server της Opera οι σελίδες που επισκέπτεστε, ενώ στη χειρότερη περίπτωση έχουμε θέμα προστασίας δεδομένων του χρήστη από τη στιγμή που αυτά αποστέλλονται σε ενδιάμεσο κόμβο πριν πάνε στον προορισμό τους. Είσαι ο μόνος που "στάθηκε" στο post μου ! Και σε εμένα κάνει εντύπωση που περνάει απαρατήρητο, ενώ είναι major θέμα... Εδώ μας προέκυψε ένας μέγας Big Brother και έχουμε αφιερώσει 6 σελίδες στο pitch & zoom
kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν έχει περάσει απαρατήρητο, το γνωρίζουν όλοι και θεωρώ οι περισσότεροι θα χρησιμοποιούν τον Opera (όταν με το καλό βελτιωθεί) μόνο για σερφάρισμα και αυτό, χωρίς log in.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αν αυτό όμως το έκανε η Apple θα είχε γίνει πάλι ...αντάρτικο!
guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ε έχει διαφορά . το ένα ειναι ενα app που αμα θες το βάζεις. το άλλο θα το είχες αναγκαστικά με την αγορά της συσκευής .
kgkatzi Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 μα και η apple δεν έχει δικά μας στοιχεία για να ενεργοποιήσει το iphone ή για να αγοράσουμε εφαρμογές;
nikosgalis Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 μα και η apple δεν έχει δικά μας στοιχεία για να ενεργοποιήσει το iphone ή για να αγοράσουμε εφαρμογές; Ναι ξέρει ποιος είσαι, αλλά δεν ξέρει όλες τις σελίδες που επισκέπτεσαι, και όλους τους κωδικούς που θα δώσεις σε όλα τα -χωρίς https- sites. Υπάρχει κάποιο τέτοιο προηγούμενο στο Internet ?
guido Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Privacy and security When using Operα Mini 4.0 or 3.0 Advanced, the connection between the mobile device and the proxy server is always encrypted for privacy and security. The encryption key is obtained on the first start by requesting that the user press random keys a certain number of times.[50] When using Opera Mini 3.0 Basic, the connection is not encrypted. Opera Mini has received some criticism because it does not offer true, end-to-end security when visiting encrypted sites such as paypal.com.[51] When visiting an encrypted web page, the Opera Software company's servers decrypt the page, then re-encrypt it themselves, breaking end-to-end security.[52] δεν πολυκατάλαβα πάντως αν έχει σχέση με αυτο που συζητάτε
dark_banishing Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 πολύ πιο γρήγορος εκτός των άλλων και στο μπρος-πίσω καταναλώνει λιγότερη μπαταρία (λογικό..) θα βελτιωθεί σίγουρα περισσότερο αφού δε νομίζω να περίμεναν να πάρουν έγκριση..
FarCry Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 θα συμφωνησω επαιξα με opera και σαφαρι σε ιφονε 3G γνωστου μου. ο σαφαρι ειναι καλυτερος.... το προβλημα με τον οπερα ειναι σε landscape οπου πιανει ολη την οθονη αν του βαλεις τη γραμματοσειρα στο medium αλλα ειναι λιγο μουφα. εχει μονο zoom in - out. παντως το scrolling ειναι οκ. επισης αμα θες εχεις το mobile view και να μη φορτωνει τις εικονες απο τα sites. απο θεμα ταχυτητας θα ελεγα οτι με wifi που το δοκιμασα ειναι ελαχιστα πιο αργος απο τον safari. δε ξερω γιατι. φορτωσα το in.gr. αυτα απο μενα. για να μη λενε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος. (και εναντια της apple, αν και δεν την συμπαθω )
nikosgalis Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Privacy and security When using Operα Mini 4.0 or 3.0 Advanced, the connection between the mobile device and the proxy server is always encrypted for privacy and security. The encryption key is obtained on the first start by requesting that the user press random keys a certain number of times.[50] When using Opera Mini 3.0 Basic, the connection is not encrypted. Opera Mini has received some criticism because it does not offer true, end-to-end security when visiting encrypted sites such as paypal.com.[51] When visiting an encrypted web page, the Opera Software company's servers decrypt the page, then re-encrypt it themselves, breaking end-to-end security.[52] δεν πολυκατάλαβα πάντως αν έχει σχέση με αυτο που συζητάτε Που τα διάβασες αυτά για να ρίξω μια πιο αναλυτικά ματιά ?
guido Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Opera_Mini Αλλά οι πηγές όπως θα δεις είναι από ^ "What is the purpose of the screen where you need to press keys until the indicator is full?". Opera Mini FAQ. Opera Software. Retrieved 2007-01-03. ^ "Recommendation for Mobile Banking Vendors & An Update on Opera Browsers". 2007-10-14. Retrieved 2007-12-10. ^ a b "Why does the page information say that the connection is not secure when you said all traffic is encrypted?". Opera Mini FAQ. Opera Software. Retrieved 2007-12-10.
Tony_Montana Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 mia χαρά είναι και οι δύο. υστερα απο 2-3 μερες δεν βρηκα καμια εξαιρετικη διαφορα μου αρεσει το Οπερα sta tabs που τα εχει απο κατω και τα ανοιγεις πιο γρήγορα
actorius Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Όταν σκρολλάρετε προς τα κάτω κ προχωράει η σελίδα, πατώντας στο πάνω μέρος της οθόνης, στην ώρα, επανέρχεται η σελίδα στην αρχή της ή οχι; Δηλαδή είναι στάνταρ bug ή μόνο εμένα δε μου δουλεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα