Jastonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γεια σας! Λοιπόν... θέλω γυναικεία παιχνίδια. Δυστηχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ποτέ και καμία γυναίκα (οκ υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις του κανόνα) δεν θα καταλάβουν την ευχαρίστηση που μας προσφέρουν τα παιχνίδια. Κυριώς σε αυτά που σκοτώνεις πολύ κόσμο :Ρ Όντας λίγο gamer εγώ λοιπόν, θέλω να προσπαθίσω την κοπέλα μου να παίξουμε τίποτα μαζί. Το μόνο που δέχεται να παίξει είναι το Bubble Bubble και το Snow bros! Ξέρω το mame έχει άπειρα αλλά.. μήπως έχετε τίποτα εκτός mame στα υπ'όψιν σας που να παίζετε διπλό για να μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί; Μην αναγκαστώ να πάρω wii. Παρεπτιπτόντως, υπάρχουν προτζέκτορας και gamepads στην κατοχή μας
Jastonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γεια σας! Λοιπόν... θέλω γυναικεία παιχνίδια. Δυστηχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ποτέ και καμία γυναίκα (οκ υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις του κανόνα) δεν θα καταλάβουν την ευχαρίστηση που μας προσφέρουν τα παιχνίδια. Κυριώς σε αυτά που σκοτώνεις πολύ κόσμο :Ρ Όντας λίγο gamer εγώ λοιπόν, θέλω να προσπαθίσω την κοπέλα μου να παίξουμε τίποτα μαζί. Το μόνο που δέχεται να παίξει είναι το Bubble Bubble και το Snow bros! Ξέρω το mame έχει άπειρα αλλά.. μήπως έχετε τίποτα εκτός mame στα υπ'όψιν σας που να παίζετε διπλό για να μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί; Μην αναγκαστώ να πάρω wii. Παρεπτιπτόντως, υπάρχουν προτζέκτορας και gamepads στην κατοχή μας
bnvdarklord Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν ειναι ''γκομενίστικο" αλλα αν εχεις ενα psone και crash team racing το battle εχει πολυ γελιο....
bnvdarklord Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν ειναι ''γκομενίστικο" αλλα αν εχεις ενα psone και crash team racing το battle εχει πολυ γελιο....
fearwhatnow Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Βημα 1ο: Dreamfall Longest Journey με gamepad.Θα το λατρεψει. Βημα 2ο: Psychonauts Βημα 3ο: Beyond Good And Evil Bημα 4ο: Αγορα Ps3 -> Little Big Planet Bhma 5o: Aγορα Wii. Για co-op στο pc μην περιμενεις πολλα.Ισως το Trine αλλα δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Βημα 1ο: Dreamfall Longest Journey με gamepad.Θα το λατρεψει. Βημα 2ο: Psychonauts Βημα 3ο: Beyond Good And Evil Bημα 4ο: Αγορα Ps3 -> Little Big Planet Bhma 5o: Aγορα Wii. Για co-op στο pc μην περιμενεις πολλα.Ισως το Trine αλλα δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα.
Jastonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Nope. Καμία κονσόλα... για αυτό και έκανα ποστ εδώ.. pc games
Jastonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Nope. Καμία κονσόλα... για αυτό και έκανα ποστ εδώ.. pc games
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Αν θέλεις γκομενίστικα παιχνίδια τότε πήγαινε κατευθείαν σε Wii. Εγγυημένη λύση
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Αν θέλεις γκομενίστικα παιχνίδια τότε πήγαινε κατευθείαν σε Wii. Εγγυημένη λύση
explorer21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7WND8cZikEY]αυτό[/ame]
explorer21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7WND8cZikEY]αυτό[/ame]
Jastonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... αυτό ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ! Θέλω να πορωθεί σαν και εμένα! Γίνεται;;;; Να παίζουμε COD και να βριζόμαστε
Jastonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... αυτό ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ! Θέλω να πορωθεί σαν και εμένα! Γίνεται;;;; Να παίζουμε COD και να βριζόμαστε
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Αν θέλεις γκομενίστικα παιχνίδια τότε πήγαινε κατευθείαν σε Wii. Εγγυημένη λύση +1, το θεμα ειναι οτι μαλλον θα το απολαυσεις και εσυ το ιδιο και περισσοτερο χωρια που θα κολλησει (στανταρ πραγματα) και δεν θα σου σπαει τα @@ καθε τρεις και λιγο και θα μπορεις να παιζεις και μονος σου ανετα οτι γουσταρεις. Τουλαχιστον η δικια μου εγινε σπιτογατα απο τοτε που επιασε το Wii στα χερια της (και δεν φανταζεσαι τι πριξιμο εχω γλιτωσει). Κανε στον εαυτο σου τη χαρη και παρε ενα wii. Τα λεφτα που θα δωσεις ειναι ψιχουλακια μπροστα σε ολα αυτα που θα κερδισεις. Στανταρ πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.