Προς το περιεχόμενο

"Γκομενίστικα" Παιχνίδια :)

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Λοιπόν... θέλω γυναικεία παιχνίδια. Δυστηχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ποτέ και καμία γυναίκα (οκ υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις του κανόνα) δεν θα καταλάβουν την ευχαρίστηση που μας προσφέρουν τα παιχνίδια. Κυριώς σε αυτά που σκοτώνεις πολύ κόσμο :Ρ

Όντας λίγο gamer εγώ λοιπόν, θέλω να προσπαθίσω την κοπέλα μου να παίξουμε τίποτα μαζί. Το μόνο που δέχεται να παίξει είναι το Bubble Bubble και το Snow bros! Ξέρω το mame έχει άπειρα αλλά.. μήπως έχετε τίποτα εκτός mame στα υπ'όψιν σας που να παίζετε διπλό για να μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί;

Μην αναγκαστώ να πάρω wii.

Παρεπτιπτόντως, υπάρχουν προτζέκτορας και gamepads στην κατοχή μας ;)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας! Λοιπόν... θέλω γυναικεία παιχνίδια. Δυστηχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ποτέ και καμία γυναίκα (οκ υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις του κανόνα) δεν θα καταλάβουν την ευχαρίστηση που μας προσφέρουν τα παιχνίδια. Κυριώς σε αυτά που σκοτώνεις πολύ κόσμο :Ρ

Όντας λίγο gamer εγώ λοιπόν, θέλω να προσπαθίσω την κοπέλα μου να παίξουμε τίποτα μαζί. Το μόνο που δέχεται να παίξει είναι το Bubble Bubble και το Snow bros! Ξέρω το mame έχει άπειρα αλλά.. μήπως έχετε τίποτα εκτός mame στα υπ'όψιν σας που να παίζετε διπλό για να μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί;

Μην αναγκαστώ να πάρω wii.

Παρεπτιπτόντως, υπάρχουν προτζέκτορας και gamepads στην κατοχή μας ;)

Δημοσ.

Βημα 1ο: Dreamfall Longest Journey με gamepad.Θα το λατρεψει.

Βημα 2ο: Psychonauts

Βημα 3ο: Beyond Good And Evil

Bημα 4ο: Αγορα Ps3 -> Little Big Planet

Bhma 5o: Aγορα Wii.

Για co-op στο pc μην περιμενεις πολλα.Ισως το Trine αλλα δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα.

Δημοσ.

Βημα 1ο: Dreamfall Longest Journey με gamepad.Θα το λατρεψει.

Βημα 2ο: Psychonauts

Βημα 3ο: Beyond Good And Evil

Bημα 4ο: Αγορα Ps3 -> Little Big Planet

Bhma 5o: Aγορα Wii.

Για co-op στο pc μην περιμενεις πολλα.Ισως το Trine αλλα δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα.

Δημοσ.

Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7WND8cZikEY]αυτό[/ame]

Δημοσ.

Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7WND8cZikEY]αυτό[/ame]

Δημοσ.
Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... αυτό

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!

Θέλω να πορωθεί σαν και εμένα! Γίνεται;;;; Να παίζουμε COD και να βριζόμαστε

Δημοσ.
Νομίζω και εγώ οτι το wii είναι η καλύτερη λύση...Ά και να προσέχεις μην έχεις κανα περιστατικό σαν αυτό... αυτό

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!

Θέλω να πορωθεί σαν και εμένα! Γίνεται;;;; Να παίζουμε COD και να βριζόμαστε

Δημοσ.
Αν θέλεις γκομενίστικα παιχνίδια τότε πήγαινε κατευθείαν σε Wii. Εγγυημένη λύση :P

+1, το θεμα ειναι οτι μαλλον θα το απολαυσεις και εσυ το ιδιο και περισσοτερο χωρια που θα κολλησει (στανταρ πραγματα) και δεν θα σου σπαει τα @@ καθε τρεις και λιγο και θα μπορεις να παιζεις και μονος σου ανετα οτι γουσταρεις. Τουλαχιστον η δικια μου εγινε σπιτογατα απο τοτε που επιασε το Wii στα χερια της (και δεν φανταζεσαι τι πριξιμο εχω γλιτωσει).

Κανε στον εαυτο σου τη χαρη και παρε ενα wii. Τα λεφτα που θα δωσεις ειναι ψιχουλακια μπροστα σε ολα αυτα που θα κερδισεις. Στανταρ πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...