alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μια ερώτηση... Από Αγγλία αν αγοράσουμε πληρώνουμε τελωνείο ή όχι; Θεωρείται εντός ευρωζώνης; Σόρι αν είναι χαζή, αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει... όχι δεν έχει τελωνείο από Αγγλία
S2Katana Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Παιδια εχω κανει παραγγελια απο multirama για 17'' i7 απο τις 27/4 και ακομα τιποταοποτε ολοι στην αναμονη ειμαστε μην τους πολυ πιστευετε.. Γενικα υπαρχει μια ιεραρχια στο ποιος παιρνει πρωτος.. Πρωτο λογο εχει η isquare μετα παιρνει οποιος εχει παραγγειλει απο document μετα εχρονται οι υπολοιποι systemgraph , ilektrografiki κλπ..Και τελος τα πολυκαταστηματα multirama , plaisio , e-shop... Eτσι παει η σειρα.. Εγω έχω προπαραγγελία σε isquare -> Πλαίσιο.
haHa Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εγω έχω προπαραγγελία σε isquare -> Πλαίσιο. Ρε συ , το ολοκαινουριο σου macbook pro της υπογραφης τι θα γινει? Σε ειπασε η καταναλωτικη μανια ή ειναι για αλλον?
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Χεχε, busted. Για συγγενή είναι, (μάλλον... ) Στον συγγενη το παλιο :p
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 "Μα... μα αυτό είναι σαν να έχει χρησιμοποιηθεί!" "έτσι τα κάνουν τώρα... retro look"
Tablet Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εγω έχω προπαραγγελία σε isquare -> Πλαίσιο. Δηλαδη?
S2Katana Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Απλα έκανα και στους 2 και όποιος το φέρει πρώτος, θα ακυρωθεί η άλλη.
ioannitis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Απλα έκανα και στους 2 και όποιος το φέρει πρώτος, θα ακυρωθεί η άλλη. Δεν σου ζήτησαν κάποια προκαταβολή για να μπει η παραγγελία ?
Tablet Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Απλα έκανα και στους 2 και όποιος το φέρει πρώτος, θα ακυρωθεί η άλλη. Xωρις προκαταβολη λιγο δυσκολο εκτος και αν εδωσες και στους δυο και σου βγει κανα πιστοτικο σε εναν απο τους δυο..
Palp Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μια ερώτηση... Από Αγγλία αν αγοράσουμε πληρώνουμε τελωνείο ή όχι; Θεωρείται εντός ευρωζώνης; Σόρι αν είναι χαζή, αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει... Αγόρασα το δικό μου από Amazon πριν από δύο εβδομάδες. Όπως είπε και προηγούμενος φίλος δεν περνάει τελωνείο και η αποστολή γίνεται με UPS (τό κόστος των μεταφορικών είναι 7 λίρες αν θυμάμαι καλά). Ο χρόνος παράδοσης ηταν 4 μέρες με Σ/Κ στη μέση (παραγγελία Πέμπτη και παράδοση Δευτέρα Πρωί).
mentoras99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αγόρασα το δικό μου από Amazon πριν από δύο εβδομάδες. Όπως είπε και προηγούμενος φίλος δεν περνάει τελωνείο και η αποστολή γίνεται με UPS (τό κόστος των μεταφορικών είναι 7 λίρες αν θυμάμαι καλά). Ο χρόνος παράδοσης ηταν 4 μέρες με Σ/Κ στη μέση (παραγγελία Πέμπτη και παράδοση Δευτέρα Πρωί). Εχεις δυνατοτητα παραμετροποιησης του μοντελου(built to order) απο το amazon.co.uk? Ποσα χρηματα γλυτωσες σε σχεση με ελλαδα?
S2Katana Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Xωρις προκαταβολη λιγο δυσκολο εκτος και αν εδωσες και στους δυο και σου βγει κανα πιστοτικο σε εναν απο τους δυο.. Οι πωλητές μου είπαν ότι είναι δεσμευτική για αυτούς και για εμάς όχι.
papaniki Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μολις το παρέλαβα και εγώ το 13,3 στα 2,4 αγορασμένο απο την isquare.Η παραγγελία έγινε στις 25/05 και το παρέλαβα σήμερα 28/05 με αντικαταβολή απο acs courier! Ο λόγος που δεν το πήρα απο εξωτερικό είναι οτι γλίτωσα 200 ευρω απο το ΦΠΑ με τιμολόγιο.Ενω απο εξωτερικό θα γλίτωνα το πολυ 100.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.