Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ερώτηση...

Από Αγγλία αν αγοράσουμε πληρώνουμε τελωνείο ή όχι; Θεωρείται εντός ευρωζώνης;

Σόρι αν είναι χαζή, αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει...

όχι δεν έχει τελωνείο από Αγγλία

• Απαντ. 703
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια εχω κανει παραγγελια απο multirama για 17'' i7 απο τις 27/4 και ακομα τιποτα

οποτε ολοι στην αναμονη ειμαστε μην τους πολυ πιστευετε..

Γενικα υπαρχει μια ιεραρχια στο ποιος παιρνει πρωτος..

Πρωτο λογο εχει η isquare μετα παιρνει οποιος εχει παραγγειλει απο document μετα εχρονται οι υπολοιποι systemgraph , ilektrografiki κλπ..Και τελος τα πολυκαταστηματα multirama , plaisio , e-shop...

Eτσι παει η σειρα..

Εγω έχω προπαραγγελία σε isquare -> Πλαίσιο.;)

Δημοσ.
Εγω έχω προπαραγγελία σε isquare -> Πλαίσιο.;)

Ρε συ , το ολοκαινουριο σου macbook pro της υπογραφης τι θα γινει?

Σε ειπασε η καταναλωτικη μανια ή ειναι για αλλον?

Δημοσ.
Απλα έκανα και στους 2 και όποιος το φέρει πρώτος, θα ακυρωθεί η άλλη.

Δεν σου ζήτησαν κάποια προκαταβολή για να μπει η παραγγελία ? :-)

Δημοσ.
Απλα έκανα και στους 2 και όποιος το φέρει πρώτος, θα ακυρωθεί η άλλη.

Xωρις προκαταβολη λιγο δυσκολο εκτος και αν εδωσες και στους δυο και σου βγει κανα πιστοτικο σε εναν απο τους δυο..

Δημοσ.
Μια ερώτηση...

Από Αγγλία αν αγοράσουμε πληρώνουμε τελωνείο ή όχι; Θεωρείται εντός ευρωζώνης;

Σόρι αν είναι χαζή, αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει...

Αγόρασα το δικό μου από Amazon πριν από δύο εβδομάδες. Όπως είπε και προηγούμενος φίλος δεν περνάει τελωνείο και η αποστολή γίνεται με UPS (τό κόστος των μεταφορικών είναι 7 λίρες αν θυμάμαι καλά). Ο χρόνος παράδοσης ηταν 4 μέρες με Σ/Κ στη μέση (παραγγελία Πέμπτη και παράδοση Δευτέρα Πρωί).

Δημοσ.
Αγόρασα το δικό μου από Amazon πριν από δύο εβδομάδες. Όπως είπε και προηγούμενος φίλος δεν περνάει τελωνείο και η αποστολή γίνεται με UPS (τό κόστος των μεταφορικών είναι 7 λίρες αν θυμάμαι καλά). Ο χρόνος παράδοσης ηταν 4 μέρες με Σ/Κ στη μέση (παραγγελία Πέμπτη και παράδοση Δευτέρα Πρωί).

Εχεις δυνατοτητα παραμετροποιησης του μοντελου(built to order) απο το amazon.co.uk?

Ποσα χρηματα γλυτωσες σε σχεση με ελλαδα?

Δημοσ.
Xωρις προκαταβολη λιγο δυσκολο εκτος και αν εδωσες και στους δυο και σου βγει κανα πιστοτικο σε εναν απο τους δυο..

Οι πωλητές μου είπαν ότι είναι δεσμευτική για αυτούς και για εμάς όχι.

Δημοσ.

Μολις το παρέλαβα και εγώ το 13,3 στα 2,4 αγορασμένο απο την isquare.Η παραγγελία έγινε στις 25/05 και το παρέλαβα σήμερα 28/05 με αντικαταβολή απο acs courier!

Ο λόγος που δεν το πήρα απο εξωτερικό είναι οτι γλίτωσα 200 ευρω απο το ΦΠΑ με τιμολόγιο.Ενω απο εξωτερικό θα γλίτωνα το πολυ 100.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...