Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιο και να διαλεξω απο amazon.co.uk μου λεει

Important Messages

We're sorry. One or more items can't be delivered to your selected destination. Please sign in to change the delivery address or delete the item(s) from your order.

Οποιο macbook, οποιον υπολογιστη.. Ενω ας πουμε δοκιμασα με iphone και με αφησε κανονικα

• Απαντ. 703
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Important Messages

We're sorry. One or more items can't be delivered to your selected destination. Please sign in to change the delivery address or delete the item(s) from your order.

Οποιο macbook, οποιον υπολογιστη.. Ενω ας πουμε δοκιμασα με iphone και με αφησε κανονικα

Εχεις κανει register?Και αν ναι την αγορα σου προσπαθεις να την κανεις ενω εχεις κανει sign in?

Δημοσ.
Εχεις κανει register?Και αν ναι την αγορα σου προσπαθεις να την κανεις ενω εχεις κανει sign in?

Ναι, κανονικα ολα.. Εχω ξαναπαρει απο amazon.co.uk (ακουστικα, κινητο, βιβλια κτλ) με διευθυνση εντος Αθηνας και μου εχουν ερθει ολα κανονικα. Τωρα ξαφνικα δεν με αφηνει

Προσπαθησα και απο ebay.co.uk να το παρω. Ο πωλητης μου ειπε οτι στελνει κανονικα Ελλαδα αλλα και παλι το site δεν με αφηνει λεγοντας μου οτι δεν μπορω να κανω αγορα στην τοποθεσια που βρισκομαι (Ελλαδα).. :-(

Δημοσ.

Important Messages

Το Amazon, εκτός από τα αγαθά που πουλάει το ίδιο, έχει κάνει συμφωνίες με πολλές μικροεταιρίες που αντί να φτιάχνουν το δικό τους site, πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω αυτού.

Για να ξεχωρίσεις την κάθε περίπτωση, πρέπει να δεις την αναλυτική περιγραφή του προϊόντος.

Αν στην περιγραφή του προϊόντος γράφει: "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." τότε το προϊόν αυτό πωλείται από το ίδιο το Amazon και μπορεί να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Mouse).

Αν γράφει "Dispatched from and sold by οτιδήποτε άλλο" τότε πωλείται από άλλη εταιρία, μέσα από το site του Amazon. Σε αυτήν την περίπτωση κατά 99% δεν γίνεται να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Trackpad).

Δημοσ.
Το Amazon, εκτός από τα αγαθά που πουλάει το ίδιο, έχει κάνει συμφωνίες με πολλές μικροεταιρίες που αντί να φτιάχνουν το δικό τους site, πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω αυτού.

Για να ξεχωρίσεις την κάθε περίπτωση, πρέπει να δεις την αναλυτική περιγραφή του προϊόντος.

Αν στην περιγραφή του προϊόντος γράφει: "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." τότε το προϊόν αυτό πωλείται από το ίδιο το Amazon και μπορεί να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Mouse).

Αν γράφει "Dispatched from and sold by οτιδήποτε άλλο" τότε πωλείται από άλλη εταιρία, μέσα από το site του Amazon. Σε αυτήν την περίπτωση κατά 99% δεν γίνεται να παραδοθεί στην Ελλάδα (παράδειγμα, αυτό εδώ το Apple Magic Trackpad).

Και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά ακόμα και όταν δοκίμασα (για να δω τι γίνεται) να το παραγγείλω μέσω Amazon και πάλι δεν το έστελνε!! Τι να πω, εύχομαι να τα καταφέρει ο φίλος...

Δημοσ.
Και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά, αλλά ακόμα και όταν δοκίμασα (για να δω τι γίνεται) να το παραγγείλω μέσω Amazon και πάλι δεν το έστελνε!! Τι να πω, εύχομαι να τα καταφέρει ο φίλος...

Δοκιμασα ολα τα macbook του amazon και δεν με αφηνε σε κανενα να κανω αγορα λογω τοποθεσιας ακομα και στα "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk"

Δημοσ.

Πράγματι έχει αλλάξει και δεν στέλνει mbp στην Ελλάδα (παρόλο που αγόρασα το δικό μου από το Amazon.co.uk πριν από μερικούς μήνες). Με κάτι σκληρούς δίσκους που δοκίμασα πάντως η παραγγελία προχωράει κανονικά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε από autodesk ότι το Autocad 2011 θα βγει και για MAC το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.

Πολύ ευχάριστα νέα. Χτες παράγγειλα το Macbook Pro 15" από UK και σήμερα αυτό. Πολύ ωραία.

Δημοσ.
Δεν ξέρω εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε από autodesk ότι το Autocad 2011 θα βγει και για MAC το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.

Πολύ ευχάριστα νέα. Χτες παράγγειλα το Macbook Pro 15" από UK και σήμερα αυτό. Πολύ ωραία.

Έχει αναφερθεί εδώ :-)

Δημοσ.

απο site το παραγγειλες? και αν ναι απο ποιο?

Δημοσ.
απο site το παραγγειλες? και αν ναι απο ποιο?

Όχι. Από apple store στο Λονδίνο ως φοιτητής με 16% έκπτωση. Στέλνουν μόνο Αγγλία και όχι Ελλάδα.

Δημοσ.
Πριν απο καμια βδομαδα πηρα το 15" με τον i5, μετα απο ξερω-γω-15-φευγα χρονια σε Windows. Ειμαι εντυπωσιασμενος:

- Το mulittouch trackpad ειναι απιστευτο.

- Η μπαταρια κραταει πολυ και η φορτιση ταχυτατη.

- Παρολο που ειναι σε 5400 σκληρο, το συστημα δε καθυστερει καθολου, το αντιθετο μαλιστα. Δε τολμω να φανταστω τι θα γινει οταν του περασω ενα SSD πανω...

- Το αλουμινιο ειναι εξαιρετικη επιλογη, ειναι απλα ζεστο και οχι καυτο οπως αλλα laptops.

- ΑΘΟΡΥΒΟ.

- Κανενα προβλημα συνεργασιας σε group με διαφορα Win7 μηχανιματα.

- 3 χρονια (με το αζημιωτο) worry-free εγγυηση.

Αυτα, καλως σας βρηκα στο Club της Apple.

και γω ακριβως τα ιδια με σενα μονο προβλημα το οτι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το service και για την πολιτικη σχετικα με την αντικατασταση προιοντων.

ακομα και με 5400 boot σε 29 δευτερολεπτα (εκανα format με το που το αγορασα απο περιεργεια γιατι δεν το χα ξανακανει σε mac και μιας και δεν ηταν στημμενο το θεωρησα ευκαιρια)

καλα με SSD σκοτωνει δες youtube και θα καταλαβεις.

ενταξει ψιλοζεσταινεται και λιγο θορυβο κανει αμα το ζορισεις αλλα δεν τρεχει τιποτα.

καμμια σχεση με τα τραγικα windows και τα πλαστικα λαπτοπ...

πραγματικα ειναι πολλες κλασεις πανω. και πραγματικο highlight το touchpad που πολλα λαπτοπ εχουν και καλα αντιστοιχο αλλα μονο στο mac αντικαθιστα και ξεπερνα το ποντικι.

Δημοσ.
παιδια,υπαρχει καποιο καταστημα που να εχει το macbook pro 13 2.4ghz ετοιμοπαραδοτο και να βαζει ατοκες δωσεις?

Ρίξε μια ματιά στο Πλαίσιο. Έχει 12 άτοκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...