evangelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εδω και 10 μερες εχω προβλημα με το τηλεφωνο μου (ειναΙ ΝΕΚΡΟ) και επομενο ειναι να ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ INTERNET. Εποικινωνω καθημερινα με το τμήμα τεχνικής υποστηρηξης και μου λενε συνεχεια "βρισκεστε σε σταδιο αποκαταστασης.εχω απελπιστει.Που να κάνω καταγγελισ?
NoDsl Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πότε δήλωσες τη βλάβη; Νομίζω δεν δουλεύουν σουκού οπότε απο τις 10 οι 2 βγήκαν οφ. Τι ακριβώς έχει σου λένε;
evangelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πότε δήλωσες τη βλάβη; Νομίζω δεν δουλεύουν σουκού οπότε απο τις 10 οι 2 βγήκαν οφ. Τι ακριβώς έχει σου λένε; η βλαβη δηληθηκε στις 3/4.2010. μου λενε οτι θα σας παρει ο τεχνικος της hol στο κινιιτο που δηλωσατε αλλα περιμενω τηλεφωνημα εδω και 1 βδομαδα
NoDsl Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 A καλά δεν σε εχουν καλέσει καν; Ωραίοι είναι...
_filippos_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και το θεματάκι ήταν απο τον ΟΤΕ. Το δήλωσε η HOL βλάβη στον ΟΤΕ και μέσα σε 2 μέρες το διόρθωσε ο ΟΤΕ.
evangelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 quote=_filippos_;3287912]είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και το θεματάκι ήταν απο τον ΟΤΕ. Το δήλωσε η HOL βλάβη στον ΟΤΕ και μέσα σε 2 μέρες το διόρθωσε ο ΟΤΕ. Και σε μενα το δηλωσαν αλλα στου κουφου την πορτα οσο 8ελεις βροντα. μου δηλωσαν οτι το προβλημα ειναι του οτε αλλα ο οτε δεν εερχετε
NoDsl Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και σε μενα το δηλωσαν αλλα στου κουφου την πορτα οσο 8ελεις βροντα. μου δηλωσαν οτι το προβλημα ειναι του οτε αλλα ο οτε δεν εερχετε Μήπως έχει καμια γενική βλάβη ο ΟΤΕ εκεί που είσαι; Τελικά έχει μιλήσει μαζί σου κάποιος απο HOL ή όχι;
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 δυσκολα θα βγαλεις ακρη Οπως εχω πει και σε αλλο θεμα εκανα το λαθος και εβαλα μονο τηλεφωνια σε συγγενη μου Αφου ενεργοποιηθηκε μετα απο 20 μερες κοπηκε Για 1 μηνα τους παιρναμε τηλεφωνα απο κινητα και ακινητα περιμενοντας στην αναμονη επι ωρες με την αντιστοιχη χρεωση οπως επισης στελναμε email φαξ αλλα κανεις δεν εκανε τιποτα Μονο καποια στιγμη μας πηρε ενας ασχετος και μας ελεγε ελεγξουμε το ρουτερ γιατι το ιντερνετ λειτουργουσε κανονικα (μονο τηλεφωνια ειχαμε!) Αφου τους εκανα καταγγελια στην ΕΕΤ και αιτηση διακοπης ειχαν το θρασος να πουν ψεματα οτι χαλασε το τηλεφωνο επειδη μετακομισαμε ???!!@@ (ψεμα) και καλα ειχαν κανονισει να ερθει τεχνικος αλλα εμεις δεν τον δεχτηκαμε γιατι ειχαμε φυγει απο το σπιτι και ειχαμε μετακομισει αλλου και θελουν 70ε τελος διακοπης Η ΕΕΤ καταλαβε οτι λεγανε @@ιες και τους εστειλε επιστολη να κοψουν τα ψεματα και να δωσουν εξηγησεις οποτε και υποχωρησαν και ξεχασαν τα 70ε
evangelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 δυσκολα θα βγαλεις ακρη Οπως εχω πει και σε αλλο θεμα εκανα το λαθος και εβαλα μονο τηλεφωνια σε συγγενη μου Αφου ενεργοποιηθηκε μετα απο 20 μερες κοπηκε Για 1 μηνα τους παιρναμε τηλεφωνα απο κινητα και ακινητα περιμενοντας στην αναμονη επι ωρες με την αντιστοιχη χρεωση οπως επισης στελναμε email φαξ αλλα κανεις δεν εκανε τιποτα Μονο καποια στιγμη μας πηρε ενας ασχετος και μας ελεγε ελεγξουμε το ρουτερ γιατι το ιντερνετ λειτουργουσε κανονικα (μονο τηλεφωνια ειχαμε!) Αφου τους εκανα καταγγελια στην ΕΕΤ και αιτηση διακοπης ειχαν το θρασος να πουν ψεματα οτι χαλασε το τηλεφωνο επειδη μετακομισαμε ???!!@@ (ψεμα) και καλα ειχαν κανονισει να ερθει τεχνικος αλλα εμεις δεν τον δεχτηκαμε γιατι ειχαμε φυγει απο το σπιτι και ειχαμε μετακομισει αλλου και θελουν 70ε τελος διακοπης Η ΕΕΤ καταλαβε οτι λεγανε @@ιες και τους εστειλε επιστολη να κοψουν τα ψεματα και να δωσουν εξηγησεις οποτε και υποχωρησαν και ξεχασαν τα 70ε Σημερα εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ
evangelos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 τελικα σημερα μου το εφτιαξαν το τηλεφωνο και το ιντερνετ
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Tην ειχα πατησει και εγω με την εν λογω εταιρεια. Ειχα κανει αιτηση μονο για τηλεφωνο στην επιχειρηση μου. Μου ειχαν πει πως θα εμενα 3 ημερες χωρις τηλεφωνο, πραγμα το οποιο ειχα θεωρησει λογικο. Long story short, κατεληξα να μεινω εναν ολοκληρο μηνα χωρις τηλεφωνο (τραγικος χρονος για επιχειρηση), με καθημερινη γκρινια/μπινελικια απο μερους μου καθε φορα που επικοινωνουσα μαζι τους και μου απαντουσαν πως υπηρχε τεχνικο προβλημα. Τελικα επεστρεψα στον ΟΤΕ, ηρθε τεχνικος (του ΟΤΕ) και με ενημερωσε πως απο την HOL ειχαν αλλαξει καποιες μεγιστες και ελαχιστες τιμες στα καλωδια (δεν καταλαβαινω τι εννοουσε) οποτε με αυτον τον τροπο δεν θα ειχα ποτε τηλεφωνο. Εννοειται πως τους ξεκαθαρισα πως δεν θα πληρωνα τελη διακοπης ή whatever απο την στιγμη που αυτο που μου υποσχεθηκαν δεν ανταποκρινοταν σε αυτο που ελαβα (δεν το γραφω για λογους λογοκρισιας ΛΟΛ), και δεν μου ηρθε ποτε να πληρωσω κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.