Προς το περιεχόμενο

Εντοπισμός ενοχλητικού με απόρρητο νούμερο

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έτσι όπως το είπες, φάνηκε πως είναι classified τμήμα ή πρόγραμμα ή ότι άλλο.

Εφόσον το νούμερο δεν φαίνεται στην αναγνώριση, πως θα ελέγξει ο γνωστός ποιανού είναι;

Μα η κοπέλα έγραψε πως το νούμερο φαίνεται στην αναγνώριση:

υπάρχει τρόπος να βρώ σε

Ποιόν ανήκει ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου που μάλλον δεν είναι καταγεγραμένο στους τηλεφωνικούς καταλόγους του ΟΤΕ;;;...έχω το νόμερο που φαίνεται κάθε φορά στην συσκευή αλλά δεν μου βγάζει τίποτα στο whitepages του ΟΤΕ !Καμμιά ιδέα;; Έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα!!!

Όταν φαίνεται στην αναγνώριση το νούμερο, πληκτρολογώντας το κάποιος στον "προμηθέα" από το μενού "πληροφορίες"->"σύνδεσης" του βγάζει τα στοιχεία του συνδρομητή. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ...ΑΔΤ, ΑΦΜ (χεχε) και όλα τα σχετικά

Είτε βρίσκεται στους τηλεφωνικούς καταλόγους είτε όχι, όλα τα νούμερα που ανήκουν στον ΟΤΕ είναι εκεί

Στον προμηθέα βρίσκονται ακόμα και τα νούμερα που κάποτε ανήκαν στον ΟΤΕ και τώρα έχουν πάει σε πάροχο (!!!)

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζεται μόνο το ονοματεπώνυμο, σε ποιον πάροχο έχει πάει και πότε

Χρησιμοποιώντας όμως από το ιστορικό το 21B του παρόχου (κάθε νούμερο που πάει σε πάροχο, έχει και έναν κωδικό του στυλ 21B-2000000, μπορείς να βρεις και πάλι τη διεύθυνση και τα στοιχεία δικτύου)

Τα μόνα τηλέφωνα που δεν υπάρχουν στον "προμηθέα", είναι όσα πήγαν στον πάροχο εξ αρχής (νέες συνδέσεις σε διεύθυνση)

Αν τα αναζητήσεις ως 21B βέβαια, μπορείς και πάλι να δεις τα στοιχεία του δικτύου και τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται το τηλέφωνο (αλλά όχι το ονοματεπώνυμο)

Τα στοιχεία υπάρχουν στα χέρια του ΟΤΕ εφόσον αυτός είναι ο μόνος υπεύθυνος για το δίκτυο, να μπορεί να τα ελέγξει (πχ σε περίπτωση βλάβης, μεταγωγής κλπ)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα η κοπέλα έγραψε πως το νούμερο φαίνεται στην αναγνώριση:

υπάρχει τρόπος να βρώ σε

Ποιόν ανήκει ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου που μάλλον δεν είναι καταγεγραμένο στους τηλεφωνικούς καταλόγους του ΟΤΕ;;;...έχω

Όταν φαίνεται στην αναγνώριση το νούμερο' date=' πληκτρολογώντας το κάποιος στον "προμηθέα" από το μενού "πληροφορίες"->"σύνδεσης" του βγάζει τα στοιχεία του συνδρομητή. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ...ΑΔΤ, ΑΦΜ (χεχε) και όλα τα σχετικά

Είτε βρίσκεται στους τηλεφωνικούς καταλόγους είτε όχι, όλα τα νούμερα που ανήκουν στον ΟΤΕ είναι εκεί

Στον προμηθέα βρίσκονται ακόμα και τα νούμερα που κάποτε ανήκαν στον ΟΤΕ και τώρα έχουν πάει σε πάροχο (!!!)

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζεται μόνο το ονοματεπώνυμο, σε ποιον πάροχο έχει πάει και πότε

Χρησιμοποιώντας όμως από το ιστορικό το 21B του παρόχου (κάθε νούμερο που πάει σε πάροχο, έχει και έναν κωδικό του στυλ 21B-2000000, μπορείς να βρεις και πάλι τη διεύθυνση και τα στοιχεία δικτύου)

Τα μόνα τηλέφωνα που δεν υπάρχουν στον "προμηθέα", είναι όσα πήγαν στον πάροχο εξ αρχής (νέες συνδέσεις σε διεύθυνση)

Αν τα αναζητήσεις ως 21B βέβαια, μπορείς και πάλι να δεις τα στοιχεία του δικτύου και τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται το τηλέφωνο (αλλά όχι το ονοματεπώνυμο)

Τα στοιχεία υπάρχουν στα χέρια του ΟΤΕ εφόσον αυτός είναι ο μόνος υπεύθυνος για το δίκτυο, να μπορεί να τα ελέγξει (πχ σε περίπτωση βλάβης, μεταγωγής κλπ)[/quote']

Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα αλλά και πάλι αν δεν έχει κανείς κάποιον γνωστό είναι δώρον αδωρον να ξέρω ότι υπάρχει, δεν νομίζεις;;.....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Στον ΟΤΕ δοκίμασες να τηλεφωνήσεις;

Ναι και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν αυτήν την πληροφορία γιατί ο χρήστης έχει ζητήσει την μη καταγραφή του στους τηλεφωνικούς καταλόγους!!!!!go figure!!!!!

Δημοσ.

Αυτο που ελεγα εξαρχης δλδ....

LovingCrazy ξερεις πολλα για τον Προμηθεα οποτε ολο και καποιον εχεις στον ΟΤΕ.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσοχή: τα msn μιας isdn σύνδεσης πολλές φορές δεν είναι καταχωρημένα στους καταλόγους του ΟΤΕ ενώ δεν είναι απόρρητα.

Δημοσ.
Αυτο που ελεγα εξαρχης δλδ....

LovingCrazy ξερεις πολλα για τον Προμηθεα οποτε ολο και καποιον εχεις στον ΟΤΕ.....

ή δουλευε παλιοτερα εκει... ;)

Δημοσ.

Αν δούλευε, τότε δεν θα άνοιγε το θέμα.

Εκτός αν τσακώθηκε με τους πρώην συναδέλφους, οπότε μάλλον εκεί πρέπει να εστιάσει!

edit για την απάντηση: Ναι σωστά.

Δημοσ.
Αν δούλευε, τότε δεν θα άνοιγε το θέμα.

Εκτός αν τσακώθηκε με τους πρώην συναδέλφους, οπότε μάλλον εκεί πρέπει να εστιάσει!

edit για την απάντηση: Ναι σωστά.

ναι για τον LovingCrazy έλεγα και εγώ, οχι για το TS..

Δημοσ.
Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα αλλά και πάλι αν δεν έχει κανείς κάποιον γνωστό είναι δώρον αδωρον να ξέρω ότι υπάρχει, δεν νομίζεις;;.....

Απλά το ανέφερα ως πληροφορία

Αν ζούσες σε μικρή πόλη υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ξέρεις κάποιον στον τοπικό ΟΤΕ και σκέφτηκα πως ίσως βοηθήσει

Όσο για τις θεωρείες των υπολοίπων για το πως ξέρω για τον "προμηθέα"... no comment :-D

Μόνο στον _BASSstarlet_ θα απαντήσω και θα πω πως δεν παίζει θέμα τσακωμού ή εκδίκησης. Απλά εδώ είμαστε μια μεγάλη κοινότητα που υποτίθεται ότι βοηθάμε ο ένας τον άλλον και εφόσον δέχτηκα αρκετές φορές βοήθεια για θέματα που με απασχολούσαν, ήθελα να ενημερώσω πως υπάρχει τρόπος εντοπισμού τέτοιων τηλεφωνημάτων δια της πλαγίας οδού (έστω και αν -όπως φάνηκε- οι περισσότεροι θεωρείτε δύσκολο να βρεθεί κάποιος "γνωστός" στον ΟΤΕ)

Δημοσ.

Βάση νόμου όλοι οι παροχοί κρατάνε τα στοιχεία των συνδιαλέξεων για 2 έτη ουλάχιστον.

Εάν πρόκειται για τηλεφώνημα ή SMS καταγράφεται τουλάχιστον ο αριθμός των τηλεφώνων, η ώρα που έγινε η κλήση.

Αν πρόκειται για email καταγράφονται τα email του αποστολέα και του παραλήπτη καθώς και η ημερομηνία αποστολής.

Νομίζω με κάποιον αντιτρομοκρατικό νόμο είναι υποχρεωτική η καταγραφή αυτή.

Το αρχείο υπάρχει, αλλά ο νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν επιτρέπει την πρόσβαση χωρίς εντολή εισαγγελέα.

Δημοσ.

Μπορείς να απευθυνθείς στον πάροχο σου και αυτοί θα σε κατευθύνουν για την διαδικασία.

Από εκείνο το σημείο και μετά όποιος θα σε καλεί θα φαίνεται ο αριθμός του σε εσένα ακόμη και αν έχει απόκρυψη.

Δημοσ.

Πρεπει να υπαρχει "Δυνατη" βαση για αρση του απορρητου, πχ απειλητικα τηλεφωνηματα, εκβιασμοι, απαγωγες κτλ κτλ κτλ.

Και φυσικα πριν γινει η αρση γινεται παρακολουθηση απο τον παροχο για να διαπιστωθει η φυση της παρενοχλησης. Τωρα αν καποιος παιρνει και το κλεινει η βαζει τραγουδια μαλλον θα χρεωμενος θα βγεις και απο πανω.

Δημοσ.

δεν μιλάω για επέμβαση εισαγγελέα και τα σχετικά.

αν πεις ότι σε παρενοχλούν υπογράφεις ένα χαρτί και από ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή και μετά όσοι σε καλούν θα φαίνεται ο αριθμός τους.

Δεν πρόκειται να κάνει καμία άλλη ενέργεια ο πάροχος παρά μόνο αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...