mithrid Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 παιδια βοηθηστε με λιγο σε κατι γιατι δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.πουλαω σαν ιδιωτης καποια πραματα απο το σπιτι και με πηρε μια κυρια 63χρονων κ θελει να της δωσω καποια επιπλα αξιας 450ε και να μου δινει τα λεφτα λιγα λιγα σε δοσεις κ κατοπιν ανταλλαγης στοιχειων που θα υπογραψουμε μαζι.στο τηλ ακουστηκε καλη αλλα ποτε δεν ξερεις. ειναι ρισκο ή να το κανω?αν το κανω τι να προσεξω και τι να γραψω στο χαρτι?ελπιζω σε γρηγορες απαντησεις.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τωρα ειλικρινα, να δωσεις τα πραγματα 450 € με γραμμάτια? Δηλαδή θα στα δίνει 50 ευρώ τη φορά ? Για μένα είναι πολύ μικρό το ποσόν για να μπλέξεις.
mithrid Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 εχεις μεγαλο δικιο φιλε!μου εσκασε η ευγενικη κυρια των 63χρονων με κατι δαχτυλιδια,φρου φρου και γυαλι ωναση και παρολο που την εβαλα σπιτι την ακυρωσα για τα καλα.της ζητησα αποδειξεις διαμονης κ μου εσκασε με ευδαπ κ δεη αυγουστου2009 με διαφορετικες διευθυνσεις κ εκει σαλταρα.της λεω καλα να ειμαστε κ καλο δρομο.πωπω...τι ανθρωποι υπαρχουν βρε παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.