Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με υπολογιστή...!!!!!

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πως έχουν τα πραγματα... Από χθες έβλεπα οτι η ψύκτρα έχανε στροφές κατα διαστήματα αλλά δεν έδωσα σημασία.. Σημερα τον έβαλα να κανει φορμάτ και μολις πήγε να αρχίσει η εγκατασταση των windows έκλεισε μονος του ο υπολογιστής αλλά το λαμπάκι λειτουργίας ήταν αναμένο αλλά δεν άνοιγε ο υπολογιστής... Μετά από 5 λεπτά περίπου άνοιξε για λίγο αλλά ξανακλεισε.. Είδα ότι η ψύκτρα είχε χειροτερέψει και λέω μάλλον ζεστάθηκε ο επεξεργαστής και έβαλα την παλιά ψύκτρα... Όλα καλά άνοιξε ο υπολογιστής και άρχισε το φορμάτ έγινε διαμόρφωση του σκληρου.. Αρχισε να φορτώνει τα αρχεία των windows και ξανακλεισε μονος του και δεν τον ξαναάνοιξα... Πριν κλείσει είχε μια μυρωδία αλλά νόμιζα είναι απο την θερμοαγώγιμη πάστα που άλλαξα την ψύκτρα αλλά μετά από λίγο έκλεισε πάλι... Δεν ξέρω τι φταίει... Πείτε καμιά ίδέα γιατί τον χρειάζομαι τον υπολογιστή.....

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι P4 3,2 ghz 2,5 gb ram και ψύκτρα τώρα έβαλα αυτήν που έιχε στην αρχή όταν τον πήρα της intel.... Θερμοκρασίες δεν έιδα γιατί απο τότε που ξανάκλεισε δεν τον ξαναάνοιξα... Να τον ανοίξω να δω θερμοκρασίες?

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ----------

Help!!!!!!!!

Δημοσ.

Προσπάθησε να δεις απο που έρχεται η μυρωδιά... αν έρχεται απο τροφοδοτικό τοτε βρήκαμε και τον ένοχο

Δημοσ.

Λοιπόν τον ξαναανοίγω και θα δω και θερμοκρασίες... και θα σας πω

---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

λοιπόν τον άνοιξα.. έκανε στην αρχή εναν ήχο και μου βγάζει στην αρχή στην οθόνη ότι έκλεισε λόγω υπερθέρμανσης της cpu ... Κάτι δεν έκανα σωστα στην τοποθέτηση της ψύκτρας?

---------- Προσθήκη στις 23:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ----------

Ξαναέκλεισε μονος του και με ανοιχτο το καπακι που τον ειχα και ημουν στο bios και εβλεπα τις θερμοκρασιες.... Τι έχω κανει λαθος?

---------- Προσθήκη 18-04-2010 στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-04-2010 στις 23:20 ----------

Help!!!!!!!!1

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα.... βγάλτη και ξαναβάλτη .. τα ποδαρακια θέλοθν αρκετα μεγαλη πίεση για να κουμπώσουν σωστά .. και πάνω απόλα μην σ επιάνει πανικός

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο αντιμετωπισα σχεδον το ιδιο προβλημα φιλε....Σε εμενα εφτεγε το τροφοδοτικο! Και μαλιστα καηκαν δυο τροφοδοτικα(noname) απανωτα (το ενα μετα το αλλο). Γνωμη μου ειναι να αλλαξεις PSU και να ξαναδοκιμασεις...

Δημοσ.

Σκεφτηκα το τροφοδοτικό αλλά λεω αν ηταν αυτό δεν επρεπε να μην ανοιγει καθόλου?

λοιπον ξανατοποθετησα την ψυκτρα αφου την καθαρισα καλά και τον ξαναάνοιξα.. μπηκα bios στις θερμοκρασίες... Ξεκίνησε από τουσ 40 βαθμούς και ανέβαινε σιγα σιγά στους 50 βαθμούς άρχισε να μυρίζει πάλι και τον έκλεισα εγώ.... Η μυρωδιά νομίζω δεν είναι από το τροφοδοτικό.... Τι να κάνω???????????

---------- Προσθήκη στις 12:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

Να τον ξαναανοιξω και να τον αφήσω να κλείσει μονος του πάλι? Να δω σε τι θερμοκρασία κλείνει?

---------- Προσθήκη στις 13:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:28 ----------

Λοιπον τον ανοιξα ξανά χωρίς το πλαινό κάλυμα... καλά φαίνεται τώρα.. εχει σταθερή θερμοκρασία στους 60 βαθμούς και δεν μυρίζει τπτ.... ειναι κανενα 20λεπτο ετσι....

Δημοσ.
Σκεφτηκα το τροφοδοτικό αλλά λεω αν ηταν αυτό δεν επρεπε να μην ανοιγει καθόλου?

λοιπον ξανατοποθετησα την ψυκτρα αφου την καθαρισα καλά και τον ξαναάνοιξα.. μπηκα bios στις θερμοκρασίες... Ξεκίνησε από τουσ 40 βαθμούς και ανέβαινε σιγα σιγά στους 50 βαθμούς άρχισε να μυρίζει πάλι και τον έκλεισα εγώ.... Η μυρωδιά νομίζω δεν είναι από το τροφοδοτικό.... Τι να κάνω???????????

---------- Προσθήκη στις 12:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

Να τον ξαναανοιξω και να τον αφήσω να κλείσει μονος του πάλι? Να δω σε τι θερμοκρασία κλείνει?

---------- Προσθήκη στις 13:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:28 ----------

Λοιπον τον ανοιξα ξανά χωρίς το πλαινό κάλυμα... καλά φαίνεται τώρα.. εχει σταθερή θερμοκρασία στους 60 βαθμούς και δεν μυρίζει τπτ.... ειναι κανενα 20λεπτο ετσι....

Οι 60 βαθμοι ειναι μεγαλη θερμοκρασια!...Θερμοαγωγιμη εβαλες?

Δημοσ.

Εβαλα θερμοαγώγιμη... Εγώ πάντα θυμάμαι στο bios τετοιες θερμοκρασίες έιχε πάντα... Και με ένα προγραμμα που έιχε η μητρική μέσα έδειχνε και 65 όταν έπεζα παιχνίδια....

Πάντως τώρα χωρίς το πλαινό δουλευει για 1 ωρα καλά....

Δημοσ.
Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό επειγόντως!!!

Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται το τροφοδοτικο για τις μεγαλες θερμοκρασιες?

Kαι αν ναι γιατι? Δεν δεινει το σωστο ρευμα για παραδειγμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...