johnnyman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παιδια μια ερωτηση.σημερα πηρα χαμπαρι στον λογαριασμο της δεη τις λεγομενες ρυθμιζομενες χρεωσεις.τις συγκεκριμενες χρεωσεις τις πληρωνεις ο ιδιοκτητης του σπιτιου που νοικιαζω η εγω?
GreyHorse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παιδια μια ερωτηση.σημερα πηρα χαμπαρι στον λογαριασμο της δεη τις λεγομενες ρυθμιζομενες χρεωσεις.τις συγκεκριμενες χρεωσεις τις πληρωνεις ο ιδιοκτητης του σπιτιου που νοικιαζω η εγω? Εσύ 1
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παιδια μια ερωτηση.σημερα πηρα χαμπαρι στον λογαριασμο της δεη τις λεγομενες ρυθμιζομενες χρεωσεις.τις συγκεκριμενες χρεωσεις τις πληρωνεις ο ιδιοκτητης του σπιτιου που νοικιαζω η εγω? Εσύ φυσικά, όπως και ότι άλλο περιέχει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Εκτός από το ΤΑΠ, που συνήθως είναι τόσο μικρό που κανένας ενοικιαστής δεν ασχολείται ώστε να τα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εσύ φυσικά, όπως και ότι άλλο περιέχει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Εκτός από το ΤΑΠ, που συνήθως είναι τόσο μικρό που κανένας ενοικιαστής δεν ασχολείται ώστε να τα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη. Ετσι ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα