Προς το περιεχόμενο

Θελω τον καλυτερο παικτη στο lineage2,για να νικησει ενα βλ@κα

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Και ήθελα να πω σε κάποιον "Η μαϊμού σου βουτάει τ' @@ της στο καμπάρι μου". Αλλά δεν είχε κανείς μαϊμού =(

Το βρήκε το ρυθμό όταν του τον σφύριξες?

Δημοσ.
δεν το λες μπραβιλικι...μαθημα 'get a life' ειναι..οποιος θελει να συμμετασχει το thread εδω ειναι..
Get a life πρωτα εσυ.
Δημοσ.

Η ουσια του thread ειναι οτι λογω αντιζηλειας για μια γκομενα πρεπει να βρεθει καποιος να σκοτωσει στο lineage τον αντιζηλο.

Νταξει απο το να τον εψαχνε in real για να τον σκοτωσει, καλυτερα στο lineage. Ειναι κι αυτο μια προοδος.

Τωρα μερικες χρηστικες πληροφοριες στον αγαπητο φιλο που λυνει τις διαφορες του με το lineage.

A. Και να τον σκοτωσετε δεν χανει απολυτως τιποτα, συνεχιζει να παιζει κανονικα τον χαρακτηρα του. Επισης μπορει να τον σκοτωσετε 1 φορα και να σας σκοτωσει 21!

Β. Υπαρχουν πολλοι servers στο lineage αρα θα πρεπει να μαθεις τον server που παιζει ο κακος, ωστε να προσφερθουν οι ενδιαφερομενοι killers απο τον συγκεκριμενο server.

Γ. Δεν αρκει καποιος να ξερει καλο lineage. Πρεπει να εχει χαρακτηρα σε αντιστοιχα level με τον κακουλη αντιζηλο, με τα αντιστοιχα items και με class που να μπορει να νικησει το class του κακουλη αντιζηλου. :D Ολα αυτα μπορει να απαιτουν και πολλους μηνες για να γινουν.

Δημοσ.
Ειναι ενα ζευγαρακι φοιτητες..Ο πρωην της κοπελας,που τα ειχαν 5 μερες,κλαιει για αυτη ολο τηλεφωνα σαγαπω και τετοια...

the fail is strong with that one...

και λοιπον λεει ο πρωην στον νυν,Η ομαδα μου και εγω σου επικυρησουμε πολεμο...:lol::lol:

Ίσως η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει από confrontation πρώην σε νυν... what are you, 8?

Μάλλον εν λόγω φιλαράκος έφαγε άκυρο από την γκόμενα για κάτι τέτοια μαργαριτάρια;

Αν δηλαδή αποφάσισε να προκαλέσει τον άλλον στο λίνεατζ φανάζομαι τι θα έλεγε στο κρεββάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...