Themos3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Για να καταλαβω λιγο .... ας τα παρουμε απ την αρχη ... ειχε ιο ο υπολοστης και δεν postare?Πως τον λενε τον ιο αυτο ρε αλανια να τον μαθουμε και εμεις οι ασχετοι?Και αντε να πω οτι ειχε....αντε .... πως αυτες οι διανοιες της πληροφορικης στο Πλαισιο καταφεραν και εβγαλαν ιο απ ενα μηχανημα που δε ποσταρει αλλα αφησαν και ανεπαφο το λειτουργικο και τα αρχεια που ειχε μεσα..... και εχω και "τεχνικους" που βαζουν caps lock και διαρρηγνυουν τα ιματια τους επειδη τους εθιξαν το μαγαζι....Σοβαρευτειτε λιγο λεω γω....
aledjo Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Για να καταλαβω λιγο .... ας τα παρουμε απ την αρχη ... ειχε ιο ο υπολοστης και δεν postare?Πως τον λενε τον ιο αυτο ρε αλανια να τον μαθουμε και εμεις οι ασχετοι?Και αντε να πω οτι ειχε....αντε .... πως αυτες οι διανοιες της πληροφορικης στο Πλαισιο καταφεραν και εβγαλαν ιο απ ενα μηχανημα που δε ποσταρει αλλα αφησαν και ανεπαφο το λειτουργικο και τα αρχεια που ειχε μεσα..... και εχω και "τεχνικους" που βαζουν caps lock και διαρρηγνυουν τα ιματια τους επειδη τους εθιξαν το μαγαζι....Σοβαρευτειτε λιγο λεω γω.... δηλαδη εσυ τι πιστευεις? αλλαξανε τη μητρικη? ΝΟΜΙΖΕΙΣ (πατησα caps lock αν δε το ξερεις) οτι εχουν την ιδια μητρικη που αγορασε ο φιλος πριν μηνες, σε καινουργια? γιατι ΑΝ ξερω καλα, αμα βαλεις αλλο μοντελο μητρικης τοτε θα πρεπει να κανεις φορματ. αλλα οπως φαινεται τα αρχεια και προγραματα ειναι ακομα εκει....
Angelina_Jolie Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 σιγα μην κατσουν να στησουν ολοκληρη "πλεκτανη" απλα και μονο για να σου παρουν 30 ευρο...λες και τα τριαντα σου ευρω χρειαζοναι...
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 γιατι ΑΝ ξερω καλα, αμα βαλεις αλλο μοντελο μητρικης τοτε θα πρεπει να κανεις φορματ.αλλα οπως φαινεται τα αρχεια και προγραματα ειναι ακομα εκει.... Κι όμως.. σιγα μην κατσουν να στησουν ολοκληρη "πλεκτανη" απλα και μονο για να σου παρουν 30 ευρο...λες και τα τριαντα σου ευρω χρειαζοναι... Αστειεύεσαι τώρα;
Themos3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δε ξερω τι εκαναν και ουτε με ενδιαφερει.Το οτι δεν ενημερωσαν για τις εργασιες που θα κανουν και απλα ειπαν ελατε να το παρετε και φερτε 30 γιουρια ειναι αδιανοητο.Στην τελικη τι πιο απλο να βαλουν ενα δικο τους σκληρο στο μηχανακι και αν δουν οτι postarei ας λεγανε στο πελατη οτι κυριε το προβλημα σας ειναι στο σκληρο για να τον ελεγξουμε θελουμε 30ε.....ΘΕΛΕΤΕ? Εμενα παντως αν μου καναν το ιδιο πραμα οχι απλα δε θα επαιρναν 30 γιουρια αλλα θα τους ετρεχα κιολας.... ps.Μερικοι τα εχετε πολυ για πλακα τα 30ε ..... να σας δωσω το paypal μου να μου βαλετε μεσα 3?
fe31h Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ε ναι ρε παιδιά...ένας άλλος λόγος που τσαντίστηκα είναι και αυτός..πάει στο καλό η μητρική..το ένα το άλλο...(καλά δεν είναι απλό να σε δουλεύουν μέσα στα μάτια σου..να σε πιάνουν κορόιδο δηλαδή...) άντε...αλλά το ότι το άφησε εκεί και του είπαν χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση ελάτε πάρτε το με 30ευρώ... Συμφωνώ με τον φιλο..όχι 30ευρώ θα έπαιρναν... Κάτι άλλο σε 30 θα έπαιρναν ίσως... Η όλη υπόθεση μου την δίνει...η όλη κοροϊδία... και αν ήταν να πάρω μια στο τόσο υπολογιστή από αυτούς τώρα δεν πρόκειται με τίποτα... Τι άλλο να πω δηλαδή.. Εσείς οι (ορισμένοι δηλαδή) πλούσιοι να παίρνεται..να σας χαλάει..και να δίνεται και χρήματα.. Άκυρο..αλλά το κινητό που μου χάλασε το πηγα για σέρβις και την επόμενη μέρα είχα μήνυμα στο κινητό...μήνυμα που έλεγε το κόστος..την βλάβη..όλα!! Δεν θα μπορούσε δηλαδή ολόκληρο πλαίσιο..ολόκληρος κολοσσός που θεωρηται να κάνει κάτι.....παρόμοιο??
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλά, άσε τι λένε μερικοί, φυσικά και πρέπει να σε ειδοποιήσουν. Ήθελα να 'ξερα, αν δεν είχε ο φίλος σου τα 30€, τι θα γινόταν. Θα κρατούσαν το σύστημα μέχρι να τα βρει; Θα κρατούσαν κάποιο εξάρτημα σαν ενέχυρο μέχρι να τα βρει; :Ρ Είναι υποχρεωμένος ο πελάτης επειδή ζητάει βοήθεια να δώσει ό,τι του ζητήσουν; Ο ηλεκτρολόγος καλά κάνει και παίρνει 50€ χωρίς να προειδοποιήσει; (που στην προκειμένη είχε ζητηθεί απ' τους τεχνικούς να ειδοποιήσουν πρώτα)
fe31h Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 αυτο δεν το ξερω... τα ειχε τα εδωσε... εγω θα εκανα φασαρια...
aledjo Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Κι όμως.. τι κι'ομως? ακομα και φορματ να μη χρειαζεται (αν τυχει να δουλεψει) τοτε θελει drivers παρα-drivers, ρυθμισεις κτλ κτλ τζαμπα χρονος δηλαδη...
fe31h Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 αν γινει ομως αλλαγη μητρικης... με μια ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια? τοτε νομιζω πως δεν θελει τετοιες φασαριες...
aledjo Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το οτι δεν ενημερωσαν για τις εργασιες που θα κανουν ΠΟΙΕΣ εργασιες να σου πουνε? η εργασια τους ηταν να βρουνε τι φταιει! αφου λοιπον βρηκανε τι φταιει (σε αυτη τη περιπτωση ιους) τι αλλο επρεπε να κανουν? να σου πουνε "εχεις κολησει ιους, τους βγαλαμε και δουλεψε, κοστιζει 30 ευρω, αμα δε θελετε να πληρωσετε τοτε θα ξαναβαλουμε τους ιους" σου φαινεται λογικο? Στην τελικη τι πιο απλο να βαλουν ενα δικο τους σκληρο στο μηχανακι και αν δουν οτι postarei ας λεγανε στο πελατη οτι κυριε το προβλημα σας ειναι στο σκληρο για να τον ελεγξουμε θελουμε 30ε.....ΘΕΛΕΤΕ? καρα λολ! αν το προβλημα οπως λες ηταν στο σκληρο, τοτε δε θα ξερανε οτι κοστιζει 30 ευρω διοτι εκτος απο ιους μπορει να εφταιγε και ο ιδιος ο δισκος! ενας δισκος δε κανει 30 ευρω (ασχετο που στη περιπτωση μας ειναι στην εγγυηση, γενικα μιλαω) ακομα μπορει να ηθελε φορματ που επισης δε κανει 30 ευρω. ΤΙ ενημερωση να σου εκαναν? δηλαδη ΜΟΝΟ για τον ελεγχο να ζηταγανε 30 ευρω οπως λες???? αφου ειναι στη εγγυηση! σοβαρευτητε ---------- Προσθήκη στις 03:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:34 ---------- Καλά, άσε τι λένε μερικοί, φυσικά και πρέπει να σε ειδοποιήσουν. Ήθελα να 'ξερα, αν δεν είχε ο φίλος σου τα 30€, τι θα γινόταν. Θα κρατούσαν το σύστημα μέχρι να τα βρει; Θα κρατούσαν κάποιο εξάρτημα σαν ενέχυρο μέχρι να τα βρει; :Ρ Είναι υποχρεωμένος ο πελάτης επειδή ζητάει βοήθεια να δώσει ό,τι του ζητήσουν; Ο ηλεκτρολόγος καλά κάνει και παίρνει 50€ χωρίς να προειδοποιήσει; (που στην προκειμένη είχε ζητηθεί απ' τους τεχνικούς να ειδοποιήσουν πρώτα) συμφωνω. ετσι ειναι ολα και παντου ΑΛΛΑ σε αυτη τη περιπτωση δεν ισχυει. δε μπορουσαν να κανουν κατι αλλο. τοση ωρα λετε λετε λετε θεωριες! πειτε μου ακριβως ΤΙ επρεπε να κανουν..... βημα βημα!
Themos3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εσυ σοβαρα τωρα εισαι τεχνικος οπως ειπωθηκε πιο πανω?Μ αυτο τον τροπο συμπεριφερεσαι στους πελατες σου?Εκτος του οτι δεν εχεις ιδεα απο τους κανονες που επικρατουν στο εμποριο και ειναι θεσμοθετημενοι εισαι και παντελως ασχετος απο υπολογιστες....και χρεωνεις εσυ κοσμο για να τους "φτιαξεις" το pc?
aledjo Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εσυ σοβαρα τωρα εισαι τεχνικος οπως ειπωθηκε πιο πανω?Μ αυτο τον τροπο συμπεριφερεσαι στους πελατες σου?Εκτος του οτι δεν εχεις ιδεα απο τους κανονες που επικρατουν στο εμποριο και ειναι θεσμοθετημενοι εισαι και παντελως ασχετος απο υπολογιστες....και χρεωνεις εσυ κοσμο για να τους "φτιαξεις" το pc? δεν απαντησες σε αυτο που ειπα.... επισης δεν ειπα οτι ειναι σωστος ο τροπος αυτο ΑΛΛΑ σε ΑΥΤΗ τη περιπτωση δε μπορει να κανει κατι αλλο οποιοσδηποτε επαγγελματιας! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! και αφηστε τις θεωριες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.