mgiota Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Καλημέρα παιδιά, έχω μια απορία πριν αρχίσω ένα site full flash. Ψάχνω στο internet για μια μεθοδολογία του πως να στήσω ένα site se flash as3. Πολλά tutorials δουλεύουν με frame labels. Στο παρακάτω link http://www.actionscript.org/resources/articles/965/1/Better-Flash-Navigation-using-AS3-Classes/Page1.html δίνει μια άλλη προσέγγιση. Ένας προγραμματιστής που ξέρω σε πολλά site είχε διαφορετικά swf αρχεία και ανάλογα με το που έγινε κλικ φόρτωνε το αντίστοιχο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι εσείς;
hkosmidi Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Καλημέρα παιδιά,έχω μια απορία πριν αρχίσω ένα site full flash. Νομίζω είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή στο web Εκτός αν υπάρχει ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ λόγος, ένα full flash site είναι λάθος κίνηση.
mgiota Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δυστυχώς και γω είμαι της ίδιας άποψης, αλλά τι να κάνεις; το επιβάλλει η δουλειά. Συγκεκριμένα ένας προηγούμενος προγραμματιστής έχει κάνει ένα site full flash με as2 και frame labels, και τώρα εγώ πρέπει να ενσωματώσω swfaddress στο υπάρχον site καθώς και να κάνω κάποιες αλλαγές στο γενικό layout του site. Οπότε αποφάσισα να το στήσω εξ'αρχής σε flash as3, παρ'ολο που δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, αλλά το προτιμώ από το να μπλέκω σε κώδικα άλλου. Έκανα μια έρευνα σχετικά με το ποια μεθοδολογία πρέπει να ακολουθήσω για να στήσω το site και προς το παρόν κατέληξα στη χρήση διαφορετικών swf, ανάλογα με το μενού στο οποίο έγινε κλικ. Μου πρότειναν να ρίξω μια ματιά στο gaia framework, ενώ κάποιοι άλλοι μου είπαν ότι χρησιμοποιούν design patterns(MVC). Επειδή όμως οι γνώσεις μου πάνω στο flash είναι βασικές, ψάχνω μια μεθοδολογία που να είναι λειτουργική και απλή. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι!
Seldimi Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κυρίως μετακινήσε με frames όταν φτιάχνεις flash sites.. δλδ πας μπρος πίσω μια συνεχόμενη ταινία.. Όσο για το flash inside flash googlaρε το λίγο και κοίτα τις functions loadMovie unloadMovie κτλ
charlatan154 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Εγω πιστευω εξαρταται απο την πολυπλοκοτητα του site. Αν το περιεχομενο ειναι κατι απλο πιθανον να σε βολεψει να παιξεισ με frames αλλιως το να το σπασεις σε διαφορα swf's πιστευω ειναι μονοδρομος για να κανεις σωστη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.