FISHERAKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 καλησπέρα παιδιά πρόκειται για μια θεατρική ομάδα που θέλει να βρει ένα τραγούδι σε karaoke για να τραγουδιστεί στην παράσταση. είναι το : "Αν ήσουν αγάπη" της Ελενας Παπαρίζου *έχω ψάξει παντού και στο youtube αλλα τίποτα αν βρείτε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με γιατί η παράσταση δυστυχώς είναι αύριο.
thomasG4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Το εκανα καραοκε με το audacity και με πολυ καλα αποτελεσματα μπορω να πω.Το λινκ δεν ξερω αν επιτρεπεται να το βαλω εδω γι'αυτο θα σου το στειλω με πμ.Αλλη φορα μην τα αφηνεις τελευταια στιγμη.
cabdik Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 σωστος..., αυτο θα προτεινα κι εγω. να το κανει καραοκε, με ενα προγραμμα! μπραβο thomasG4.
thomasG4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δυστηχως ομως δεν εχει το ιδιο ποσοστο επιτυχιας σε ολα τα τραγουδια.
FISHERAKOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 φιλε μου σε ευχαριστώ παρα πολύ με έσωσες όλα πήγαν τέλεια και το τραγούδι άψογο σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.