Προς το περιεχόμενο

TV-Tuner σε Bulit-in Laptop...

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά...τελευταία μου κάνει νερά η κάρτα τηλεόρασης στο laptop μου!

Πως θα βρώ το ίδιο ανταλακτικό?

Δημοσ.

Η αντιπροσωπεία δεν το αναλαμβάνει πλέον για διάφορους λόγους...

Υπάρχει καμία άλλη ιδέα...υπάρχει τρόπος να βρώ μια τέτοια κάρτα TV σε built in laptop?

Δημοσ.

Σαν τι άλλο να φταίει και μετά από 3 χρόνια αγοράς του laptop τώρα που προσπαθώ να εκκινήσω την κάρτα να κάνει έναν ασταμάτητο ενοχλητικό ηχό χώρις να παίρνει μπροστά?

Το χειρότερο είναι πως όταν ξεκινάω το πρόγραμμα αναπαραγωγής κάνει πολύ θόρυβο και κολλάει όλο το PC ούτε καν σταματάει ο ήχος...χιόνια πολλά δυνατά χίονια ακούγονται...

Όσο για το e-bay δεν βρήκα τπτ!

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο έχεις και ποιο tuner;

Έχεις τι γνώσεις να πάρεις αντίγραφο ghost και να περάσεις τα windows που είχαν στην αρχή; Θα ήταν ένας καλός τρόπος για να διαπιστώσεις αν είναι πρόβλημα στο hardware ή στο software.

Δημοσ.

Φίλε μου "isay" έχω κάτι ακόμα καλύτερο...έχω και δεύτερο σκληρό δίσκο 2,5" και τους αλλάζω συχνά στο laptop!

Ο ένας σκληρός έχει καθαρό λειτουργικό με τους drivers μόνο και τπτ άλλο ενώ ο άλλος είναι για γενική χρήση, το πρόβλημα εντοπίζεται στην κάρτα τηλεόρασης!

Έκανα και 2 φορές format αλλά πάλι η κάρτα τηλεόρασης αρνείται να εκκινήσει σωστά...κάνει ένα συνεχόμενο έντονο θόρυβο από χιόνια ο οποίος δεν σταματάει με τπτ!

Όσο για το μοντέλο του laptop είναι το Multirama Deluxe DE202 και το TV-Tuner είναι το Avermedia AverTV USB 2.0!

Δημοσ.

Αυτό που είπα για τα windows εννοούσα να τα βάλεις με κάποιο recovery cd (αν σου παρείχαν), όχι με χειροκίνητο format δικό σου. "Όπως ήρθαν από τη μάνα τους". Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεις ότι είναι θέμα drivers ή hardware.

Όσον αφορά το tuner. Όπως τα έγραψες νόμιζα ότι το tuner είναι εσωτερικό (και άντε βγάλε άκρη). Αφού είναι εξωτερικό, είναι πιο εύκολο να βγάλεις λύση και αν είναι θέμα hardware (δηλαδή χάλασε) και εκτός εγγύησης ... αγοράζεις άλλο.

Αν δεν βρίσκεις λύση, επικοινώνησε με την avermedia αν έχει service point στην Ελλάδα και αν όχι τι μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Εσωτερικό είναι το TV - Tuner...λες να είχα πρόβλημα αν ήταν εξωτερικό! LOL

Απλώς συνδέεται εσωτερικά με ένα τύπου USB καλώδιο...

Όσο για τα Windows δεν είχαν ποτέ Recovery CD!

Μιλάς με απόφοιτο τμήματος Πληροφορικής οπότε τα υπόλοιπα είναι περιττά...λύση ψάχνω για να αλλάξω το TV-Tuner αλλά αν φτάσω στο σημείο να πιστεύω ότι θα επικοινωνήσω με την Avermedia και θα βγάλω άκρη τότε άστο να πάει άστο!

Anyway, αν κάποιος διαθέτει εσωτερικό TV-Tuner από Laptop το οποίο να συνδέεται με ένα καλώδιο τύπου USB ας μου στείλει ένα pm

Πατήστε στο link για να δείτε την κάρτα καλύτερα!

http://www.ipc-computer.eu/it-pi-n-88_D4771_461_tv_module_remote_control-cP-23542-pId-2089831.html

Δημοσ.
Τι ακριβώς είναι λάθος?

Αυτό που έγραψα και έσβησα αμέσως,γιατί δεν κοίταξα ότι είναι εσω-εξωτερικό το tuner που ψάχνεις...

Δημοσ.

Λογικό ήταν που δεν το καταλάβες αλλά τα παλιά laptop πριν ακόμα εμφανιστεί το PCI-Express πολλές συσκευές συνδέονταν εσωτερικά με ένα καλώδιο που μοιάζει με usb!

Τίποτα δεν ήταν λάθος...το tv-tuner είναι εσωτερικό και ονομάζεται AVerTV USB 2.0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...