thodoris69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 πριν λιγες μερες εκανα αναβαθμιση τον συστημα μου cpu I7-930.Motherboard P6X58D-PREMIUM-ASUS και ram GEIL 2000MHZ PC3-16000 DDR3 BLACK DRAGON TRIPLE CHANNEL το προβλημα μου ειναι οτι διαλεξα αυτες τις μνημες για να τρεχουνε εργοστασιακες στα 2000mhz αλλα τζιφος τρεχουν μερι 1800mhz αν τις ανεβασεις πανω απο εδω δεν κανει boot το συστημα καθολου μηπως μπορει να με βοηθειση καποιος εχω ανεβαζει και το ρευμα στα 2.00v.
Nik.K Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πολλες φορες κιτακια δεν τρεχουν στην μαξ ταχυτητα τους. Βεβαια εχουν το XMP που αν τσεκαρεις και βαλεις 2GHz θα σου τρεξουν κατα πασα πιθανοτητα αλλα παιζει να σου ξεσταθεροποιησουν οτι OC που θα προσπαθησεις να κανεις. Δοκιμασε τα XPM πρωτα ομως αν δεν σκεφτεσαι να κανεις OC στον επεξεργαστη. XMP ( Xtreme Memory Profile )
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ανατρέχεις στο tab SPD @ cpu-z και βλέπεις με τι ρυθμίσεις μπορούν να παίξουν οι μνήμες σου (τάση, συχνότητα, timings).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.