De@th L0rd Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τελικα πηρα μια Dynamix με μπαταριες απο το supermarket.watt δεν ξερω ποσα ειναι και εχω πεταξεο και το κουτι. παιρνει 4 μπαταριες. Όχι ρε συ τι μπαταρίες.Αυτά κι αν είναι απάλευτα. Σα γιαγιάδες βαράνε το φραπέ...Έχω ένα τέτοιο και του έχω κάνει μετατροπή να δουλεύει από DC 6-7,5 volt κανονικό γιατί με τις μπαταρίες δε παλευόταν.
skiabox Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Οχι ενταξει λιγο που το δοκιμασα μια χαρα στροφες φερνει. Ετσι κι αλλιως και το παλιο που ειχα με μπαταριες ηταν και εκανε μια χαρα αφρο. Τι κερδιζεις δηλαδη με τα πιο πολλα watt?
freedubus Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απλά οι μπαταρίες έχουν μικρότερη ισχύ από τα συνεχή 220V της μπρίζας, και όσο τελειώνουν μειώνεται η δύναμη της φραπιέρας με αποτέλεσμα να σου σπάει τα νεύρα. Επίσης, είναι ασύμφορο.
imr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Για μενα ο φραπες ΔΕΝ θελει πολυ χτυπημα οπως κατι τερατα επιτραπεζιες φραπιεριες Ουτε βεβαια το αλλο ακρο κανει με τις μουφες που ουτε νερο δεν ανακατευουν για αυτο μακραν η καλυτερη λυση απο ολες τις πλευρες (φορητοτητα-δυναμη-αποτελεσμα-κοστος) ειναι το μιξερ που εδινε ο νεσκαφε, απλα επικ
skiabox Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απλά οι μπαταρίες έχουν μικρότερη ισχύ από τα συνεχή 220V της μπρίζας, και όσο τελειώνουν μειώνεται η δύναμη της φραπιέρας με αποτέλεσμα να σου σπάει τα νεύρα. Επίσης, είναι ασύμφορο. Ενταξει εχω και επαναφορτιζόμενες αν τελειωσουν αυτες.
mindtrapper Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Νομίζω η καλύτερη λύση είναι μια με βάση που έχει και περισσότερη δύναμη. π.χ. http://www.skroutz.gr/s/70016/Hobby-BM-208C.html Κτήνος, 130w. Αυτά είναι. Παίζει να κάνει και σαντιγί μια χαρά αυτό το πράγμα.
minarokeftes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αν δεν βάζεις αρκετή ζάχαρη πιστεύω οτι και αυτές με τις μπαταρίες μια χαρά είναι, εγώ που βάζω 4-5 κουταλιές ζάχαρη μόνο με επιτραπέζια κάνω φράπα ΕΡΓΑΛΕΙΟ χωρίς να υπάρχει στον πάτο στρώμα ζάχαρης πάχους 1 εκ.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό το μιξερ δεν υπάρχει στην αγορα? Αν βρούμε καμια πληροφορία ότι υπάρχει,ή το φασόν του (χωρίς τη μάρκα επάνω) πείτε μου για να πάρω καμια 10ρια. ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:20 ---------- Ενταξει εχω και επαναφορτιζόμενες αν τελειωσουν αυτες. Θα με πείς πνεύμα αντιλογίας και παράξενο αλλά οι επαναφορτιζόμενες είναι οτι χειρότερο.Μπορεί μεν να γεμίζουν αλλά έχουν μονίμως χαμηλότερο βολτάζ από τις αλκαλικές και γυρίζει πιο αργά . Από την άλλη το μόνο βολικό που έχει η μπαταρία είναι οτι τον χτυπάς όπου να ναι χωρίς πριζα. Η μόνη λύση για τις επαναφορτιζόμενες πάντως είναι μια έξτρα μπαταρία στη σειρά για να πηγαίνει από 4,8 V στα 6 των αλκαλικών (4χ1.2= 4.8V φορτιζ. - 4χ1.5=6 V αλκαλικές ). Βέβαια πρέπει να σε λίγο κατσαβιδάκιας να έχεις κολλητήρι, χρόνο και μπαταρίες ΑΑΑ για να το κάνεις. :p:eek: Ένα καλοκαίρι που δεν είχα δουλειά έφτιαχνα τέτοιες παπαρίτσες.
skiabox Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Dea@th L0rd : Ενδιαφερουσες πληροφοριες! ---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:36 ---------- Επισης εχω εντοπισει αυτο εδω αλλα μου φενεται ακριβο!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010Η επικράτεια του φραπέ Η παρουσία του φραπέ ακόμα και στα περίπολα της αστυνομίας μας πείθει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα από αφέψημα, μια συνήθεια κοινωνική, μια «πόζα», όπως θάλεγε ο Richard Ellman, ή ένα habitus κατά Bourdieu (προδιάθεση). Ούτε πάλι πρόκειται για απλή εξάρτηση (όπως φερ’ ειπείν η μανία των νέων με τα κοκα-κολούχα). Κατά τη γνώμη μου ο φραπές είναι το σύμβολο μιας άρνησης. Ο φορέας του δηλώνει ότι απέχει, ότι διακόπτει, έστω κιαν τίποτε εργάζεται ή οφείλει να εργάζεται. Είναι στάση, κυριολεκτικά, ζωής. Πίνω φραπέ και μάλιστα κουβαλάω το πλαστικό ποτηράκι παντού, στο δρόμο, το λεωφορείο, στο αμφιθέατρο, στη διαδήλωση (!) σημαίνει «είμαι και δεν είμαι εδώ», «θα ήθελα να ήμουν αλλού», «ανήκω αλλού», «εκπροσωπώ την Ελάσσονα προσπάθεια, την συνεχή σχόλη, τις αδιάκοπες διακοπές». Εν τέλει ο φραπές αναδεικνύεται σε αλληγορία της χαράς της ζωής και σε ό, τι απελευθερώνει τον χρήστη από οποιαδήποτε υποχρέωση ή καταναγκασμό. Είναι η σημαία της ιδιότυπης, ιδιόχρηστης ελευθερίας μικροαστικού τύπου που φοριέται και σαν εσάρπα ή κασκόλ. Οι φραπεδούχοι αναδεικνύονται στους ασυμβίβαστους αδειούχους της όποιας καθημερινότητας, τα παιδιά εκείνης της ζωής που είναι βιώσιμη μόνον όταν παραμένει αδρανής. Σαν στεκούμενο νερό. Και τώρα που ακραγγίζουμε χαρακτηριστικά που αφορούν σ’ ολόκληρη την κοινωνία μας. Αυτή που έχει εθισθεί δραματικά να μην παράγει τίποτε αλλά να επιθυμεί τα πάντα. Η επικράτεια του φραπέ δονείται μοιραία από την ακράτεια της κατανάλωσης και τα χειρότερα δεν έχουν αφιχθεί ακόμη…. http://manosstefanidis.blogspot.com/
freedubus Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010Η επικράτεια του φραπέ Η παρουσία του φραπέ ακόμα και στα περίπολα της αστυνομίας μας πείθει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα από αφέψημα, μια συνήθεια κοινωνική, μια «πόζα», όπως θάλεγε ο Richard Ellman, ή ένα habitus κατά Bourdieu (προδιάθεση). Ούτε πάλι πρόκειται για απλή εξάρτηση (όπως φερ’ ειπείν η μανία των νέων με τα κοκα-κολούχα). Κατά τη γνώμη μου ο φραπές είναι το σύμβολο μιας άρνησης. Ο φορέας του δηλώνει ότι απέχει, ότι διακόπτει, έστω κιαν τίποτε εργάζεται ή οφείλει να εργάζεται. Είναι στάση, κυριολεκτικά, ζωής. Πίνω φραπέ και μάλιστα κουβαλάω το πλαστικό ποτηράκι παντού, στο δρόμο, το λεωφορείο, στο αμφιθέατρο, στη διαδήλωση (!) σημαίνει «είμαι και δεν είμαι εδώ», «θα ήθελα να ήμουν αλλού», «ανήκω αλλού», «εκπροσωπώ την Ελάσσονα προσπάθεια, την συνεχή σχόλη, τις αδιάκοπες διακοπές». Εν τέλει ο φραπές αναδεικνύεται σε αλληγορία της χαράς της ζωής και σε ό, τι απελευθερώνει τον χρήστη από οποιαδήποτε υποχρέωση ή καταναγκασμό. Είναι η σημαία της ιδιότυπης, ιδιόχρηστης ελευθερίας μικροαστικού τύπου που φοριέται και σαν εσάρπα ή κασκόλ. Οι φραπεδούχοι αναδεικνύονται στους ασυμβίβαστους αδειούχους της όποιας καθημερινότητας, τα παιδιά εκείνης της ζωής που είναι βιώσιμη μόνον όταν παραμένει αδρανής. Σαν στεκούμενο νερό. Και τώρα που ακραγγίζουμε χαρακτηριστικά που αφορούν σ’ ολόκληρη την κοινωνία μας. Αυτή που έχει εθισθεί δραματικά να μην παράγει τίποτε αλλά να επιθυμεί τα πάντα. Η επικράτεια του φραπέ δονείται μοιραία από την ακράτεια της κατανάλωσης και τα χειρότερα δεν έχουν αφιχθεί ακόμη…. Με 2 λόγια, φραπές=κόψιμο=παρατάω ο,τι κάνω=απελευθέρωση=μικροαστική ευχαρίστηση.
wgibson Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 http://www.skroutz.gr/s/2579/Kenwood-SD-101.html το μονο εργαλειο...
beatshooter Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αυτήνα. Πολύ δυνατή και φτηνή. Στο Praktiker την είχα πάρει νομίζω. Αυτη εχω κ γω.Πολυ καλη.Απο praktiker.113W
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έβγαλε ξανα το Nescafe τα περίφημα χτυπητήρια χειρός 30w για πρίζα. Ξεχυθείτε να προλάβετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα