Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Έβγαλε ξανα το Nescafe τα περίφημα χτυπητήρια χειρός 30w για πρίζα. Ξεχυθείτε να προλάβετε!

Με εσωσες, εχω ενα στην δουλεια και το φυλαω σαν τα ματια μου, παω να παρω δυο τρια ακομα να εχω :lol:

Δημοσ.

10€ κάνει.Χτύπησα και εγώ ένα 3ο να υπάρχει.Ούτως ή άλλως 2 κουτιά φραπέ δεν παίζει να μην φύγουν καλοκαιράκι έρχεται.

Δημοσ.
10€ κάνει.Χτύπησα και εγώ ένα 3ο να υπάρχει.Ούτως ή άλλως 2 κουτιά φραπέ δεν παίζει να μην φύγουν καλοκαιράκι έρχεται.

χμμ αν και δεν πίνω πολύ συχνά... το ψήνω το ψήνω.. :-)

Δημοσ.

Χτύπησα ένα (σκεφτόμουν 2 αλλά δεν ξέρω τις αντοχές του).....όπως το είδα μέσα στην συσκευασία του ήταν σαν μεμονομένο και παίζει να υπάρχει κανα (nescafe shop να το πω?:P) που να τα πουλάει σαν σκέτα. Από ότι είδα στις οδηγίες λέει όχι πάνω από ένα λεπτό συνεχόμενης λειτουργίας.....ισχύει αυτό από χρήστες η μπα?:P

• Moderators
Δημοσ.
Χτύπησα ένα (σκεφτόμουν 2 αλλά δεν ξέρω τις αντοχές του).....όπως το είδα μέσα στην συσκευασία του ήταν σαν μεμονομένο και παίζει να υπάρχει κανα (nescafe shop να το πω?:P) που να τα πουλάει σαν σκέτα. Από ότι είδα στις οδηγίες λέει όχι πάνω από ένα λεπτό συνεχόμενης λειτουργίας.....ισχύει αυτό από χρήστες η μπα?:P

Εχει τρελη αντοχη. Εγω το δικο μου το εχω λιωσει απο περυσι, 2 καφεδες την ημερα δικοι μου και καμποσοι εξτρα αλλων χ τον αριθμο των εργασιμων ημερων. Κανε τον λογαριασμο :-)

Δεν εχω χρονομετρησει ποσο κανω για να φτιαξω τον καφε, καλη ιδεα θα το τσεκαρω αυριο. Παντως δεν νομιζω να θελει παραπανω απο ενα λεπτο (βεβαια εγω τον πινω σκετο οποτε μαλλον χρειαζεται λιγοτερο χτυπημα).

Δημοσ.

Γενικά το δουλεύεις προσεκτικά ή βρίσκει στο ποτήρι κατά τη διάρκεια κ έτσι?

Θα σκεφτώ μπας και πάρω και ένα 2ο να υπάρχει αλλά πολλοί καφέδες ρε παιδί μου.....με βλέπω να βάζω αγγελία τον ένα 2ευρώ χαχαχα

• Moderators
Δημοσ.
Γενικά το δουλεύεις προσεκτικά ή βρίσκει στο ποτήρι κατά τη διάρκεια κ έτσι?

Θα σκεφτώ μπας και πάρω και ένα 2ο να υπάρχει αλλά πολλοί καφέδες ρε παιδί μου.....με βλέπω να βάζω αγγελία τον ένα 2ευρώ χαχαχα

Μπα δεν ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος, κυριως γιατι πριν φτιαξω τον καφε δεν εχω πιει καφε (προφανως :P) οποτε χανω τις ακριβεις συντεταγμενες και συνηθως βρισκει στο ποτηρι :lol: Οποτε ειναι οντως σκυλι.

Και εγω δυο εξτρα θα τα χτυπησω (σπιτι/εξοχικο), και οι καφεδες δεν θα πανε χαμενοι, εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης :-)

Δημοσ.

Ορίστε τι βρήκα και για όσους δεν προλάβουν την προσφορά (λίγο ακριβό βέβαια...τι λίγο δλδ εδώ είδα σε σουπερ μιξερ παγκου με 10ευρω...:P)

http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-NESCAFE-FRAPPE-ELECTRIC-MIXER-/110538224306?cmd=ViewItem&pt=Small_Kitchen_Appliances_US&hash=item19bc9772b2

Δημοσ.

Σας την σπάει όταν κάποιος σας φτιάχνει φραπέ με μίξερ χειρός με σιδερένιο στέλεχος και βρίσκει συνεχώς στο γυάλινο ποτήρι; Εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα,νομίζω πως πίνω γυαλιά γι αυτό τον φτιάχνω πάντα μόνος μου.

Δημοσ.
Σας την σπάει όταν κάποιος σας φτιάχνει φραπέ με μίξερ χειρός με σιδερένιο στέλεχος και βρίσκει συνεχώς στο γυάλινο ποτήρι; Εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα,νομίζω πως πίνω γυαλιά γι αυτό τον φτιάχνω πάντα μόνος μου.

σίγουρα ναι............αυτό βασικά το αναφέρεις γιατί της νεσκαφε το σεικερ δεν είναι "σιδερικό" στο κάτω μέρος του γτ δεν έχω πολυπροσέξει....η έτσι γενικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...