Προς το περιεχόμενο

Απεριοριστα Σταθερα?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περα απο τις απεριοριστες πτος την καθε εταιρια προσφορες που οργιαζουν, υαρχει καποια αντιστοιχη που να δινει απεριοριστες κλησεις προς σταθερα, απο αριθμο κινητου?

Δημοσ.
Περα απο τις απεριοριστες πτος την καθε εταιρια προσφορες που οργιαζουν, υαρχει καποια αντιστοιχη που να δινει απεριοριστες κλησεις προς σταθερα, απο αριθμο κινητου?

Εγώ έχω Vodafone unlimited 35 και έχω απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά (μέχρι 1500 λεπτά), απεριόριστες κλήσεις πρός αριθμούς Vodafone (μέχρι 1500 λεπτά) και 60 λεπτά πρός άλλα δίκτυα.

Νομίζω ότι όλες οι εταιρείες έχουν αντίστοιχα προγράμματα.

Απλά εγώ έβαλα Vodafone γιατί έχω και στο σπίτι μου στην Ελλάδα HOL Double Play και έτσι γλιτώνω 5 ευρώ από κάθε λογαριασμό και εχω και 2 πάγια από την κάθε εταιρεία δώρο.

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ έχω Vodafone unlimited 35 και έχω απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά (μέχρι 1500 λεπτά), απεριόριστες κλήσεις πρός αριθμούς Vodafone (μέχρι 1500 λεπτά) και 60 λεπτά πρός άλλα δίκτυα.

Νομίζω ότι όλες οι εταιρείες έχουν αντίστοιχα προγράμματα.

Απλά εγώ έβαλα Vodafone γιατί έχω και στο σπίτι μου στην Ελλάδα HOL Double Play και έτσι γλιτώνω 5 ευρώ από κάθε λογαριασμό και εχω και 2 πάγια από την κάθε εταιρεία δώρο.

Εισαι σιγουρος πως το unlimited δινει απεριοριστες κλησεις σε σταθερα? Νομιζω πως δεν ισχυει, αλλα ειναι 60 λεπτα προς σταθερα και αλλα δικτυα.

• Moderators
Δημοσ.

Exεις δικιο. Δεν το εβλεπα στην αρχικη σελιδα των προγραμματων :-)

Αλλα δεν καταλαβαινω κατι, γιατι δινει δυο πινακες?

Εντιτ: Απ'ο,τι φαινεται επιλεγεις πως θα καταναλωθει ο χρονος.

Δημοσ.

Δικιο εχεις αλλα απο οτι βλεπω εδω ,ειναι απο το απεριοριστα 35 και ανω. Τα απεριοριστα 15 και 25 δεν προσφερουν προς σταθερα.

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=LRRGZpvrKtznX3RxMCTFhd9gfLctL02G7Gb5PyZ6v5ZJJFfDcFvx!-1430573371?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb8029cebf&rootid=0b0f42bb80264690

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...