Προς το περιεχόμενο

διακόσμηση

maria.ts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γεια σας!!! είμαι η Μαρια και είμαι διακοσμήτρια δε ξέρω αν αυτό που έκανα μπορεί να μείνει στο forum. αν θεωρηθεί διαφήμιση λυπάμαι!

είμαι στη θεσσαλονικη και μπορώ να σας βοηθήσω σε ότι απορία έχετε για τη διαμόρφωση του χώρου σας!

Δημοσ.
γεια σας!!! είμαι η Μαρια και είμαι διακοσμήτρια δε ξέρω αν αυτό που έκανα μπορεί να μείνει στο forum. αν θεωρηθεί διαφήμιση λυπάμαι!

είμαι στη θεσσαλονικη και μπορώ να σας βοηθήσω σε ότι απορία έχετε για τη διαμόρφωση του χώρου σας!

και γιατί δεν το έγραψες αυτό στο πρώτο post??

__

τι βοήθεια δηλαδή??

Δημοσ.

Εγω ψαχνω ιδεες για να φτιαξω το χωρο γυρω απο το τζακι.

Να βαλω εναν μεγαλο καναπε απεναντι απο το τζακι η εναν μικρο; η μηπως να βαλω μικρους καναπεδες δεξια και αριστερα και οχι απεναντι. τι χρωματα να χρισημοποισω;

Να χρισημοποιησω κανενα φωτιστικο δαπεδου ;

Δημοσ.

το τζάκι είναι στη μέση του τοίχου η σε γωνία?

η επένδυση του πως είναι και από τι?

περίπου τι απόσταση έχει από τον απέναντι τοίχο?

τα έπιπλα σου τι χρώμα είναι?

καλό είναι η επένδυσή του να ταιριάζει με το δάπεδο και ο τοίχος να είναι κοντά στα δικά του χρώματα. όσο για τους καναπέδες μπορείς να να βάλεις 1 απέναντι του και 1-2 πολυθρόνες αν είναι το κυρίως σαλόνι θα χρειαστείς περισσότερο χώρο για τους καλεσμένους σου!! άρα 2 καναπέδες ο ένας απέναντι από τον άλλο αν υπάρχει χώρος. ολα εξαρτώνται από τις διαστάσεις του χώρου ώστε να είναι λειτουργική η διαμόρφωσή του και άνετη.

ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.

αν μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο σου θα ήταν καλύτερα!

---------- Προσθήκη στις 20:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:46 ----------

μπορείς να έρθεις από το γραφείο μου να δω το χώρο σου να σου κάνω σχέδια και έρευνα αγοράς τα οποία θα πρέπει να πληρώσεις. ΟΧΙ ΤΡΕΛΆ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

αν δε θέλεις μπορείς από εδώ να με ρωτήσεις ότι θέλεις και όσο μπορώ θα σε βοηθήσω!!!:-)

---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:50 ----------

[/color]μπορείς να έρθεις από το γραφείο μου να δω το χώρο σου να σου κάνω σχέδια και έρευνα αγοράς τα οποία θα πρέπει να πληρώσεις. ΟΧΙ ΤΡΕΛΆ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

αν δε θέλεις μπορείς από εδώ να με ρωτήσεις ότι θέλεις και όσο μπορώ θα σε βοηθήσω!!!:-)

Δημοσ.

πως να θεωρηθει διαφημηση? ουτε στοιχεια επικοινωνιας δινεις , ουτε καποια ιστοσελιδα που εχεις ουτε τιποτα (οχι οτι πρεπει να το κανεις ). Απλα μια λεξη "διακοσμηση" . Ισως να μη γνωριζεις πως λειτουργουν τα forums. Παντως καλη επιτυχία στο ξεκινημα της δουλειας σου.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση, θα ερχομουν απο εκει αλλα εισαι μακρια μενω αθηνα εγω. Θα σου δωσω μερικες πληροφοριες για τον χωρο και αν μπορεις με βοηθας, με καποια καλη ιδεα σου.

Το τζακι ειναι στη μεση του τοιχου, ανατολικος τοιχος. Αριστερα και δεξια απο το τζακι υπαρχουν παραθυρα. Οι τοιχοι ασπροι 4χ4 μετρα ο χωρος περιπου αλλα ειναι ενιαιος με αλλους 2 χωρους 4χ5 αυτοι περιπου. Αυτο σημαινει οτι ο χωρος του τζακιου ειναι κλεισμενος μονο απο τις 2 μεριες. Το υπολοιπο ειναι ενιαιος χωρος και δε ξερω πως να το χωρισω απο το υπολοιπο να ειναι καπως ζεστο και ωραιο.

Οταν μπαινω απο την εισοδο το τζακι ειναι αριστερα μου, δεξια ειναι ο αλλος χωρος που σου ειπα 4χ5 μετρα περιπου ειναι η τραπεζαρια, και ευθεια μπροστα μου ο αλλος χωρος περιπου 4χ5 και αυτος ειναι το καθιστικο με την τηλεοραση. Ολο αυτο φαντασου το εναν ενιαιο χωρο, και γιαυτο με προβληματιζει κυριως γιατι ειναι δυσκολο να τον χωρισω σε μικρες γωνιες. Ετσι μου ρχεται να ριξω κανενα τοιχο να τον χωρισω στα 4 να τελειωνω.

Με προβληματιζει αυτο κυριως, πως να χωριστει ο χωρος χωρις ομως να μοιαζει λες και ειναι εκθεση επιπλων.

Edit: σου εκανα ενα σχεδιο μηπως μπορεσεις να μου κανεις επαγγελματικη δουλεια :)

Ευχαριστω!

post-16814-1290630821_thumb.jpg

Δημοσ.

διακόσμηση

στόχος : η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό ή εμπορικό χώρο.

φιλοσοφία : η ικανοποίηση σε σχέση με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του χώρου.

τα έργα : χαρακτηρίζονται από τη δημιουργία πρότυπων λύσεων με ποιοτικά υλικά,είτε ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής , της κλασικής ή της σύγχρονης μορφολογίας.

Δημοσ.

χωρις να θελω να παρέμβω στην κουβέντα σου με την Μαρία εγώ πολύ γρήγορα

θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις μια γωνιά με δύο πολυθρόνες και μαξιλάρες μπροστά από το τζάκι ίσως ένα ανάκλυντρο αντι για πολυθρόνες.

γενικά θα μπορούσες να δημιουργήσεις την αίσθηση μιας γωνιάς χαλάρωσης και συζήτησης ή διαβάσματος. Σίγουρα κάποιο coffee table και οπωσδήποτε συνοδευτικά φωτισμό με ένα επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο φωτιστικό.

Είμαι κ εγώ διακοσμήτρια οπότε αν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω μου λες

Καλή επιτυχία!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια από τις πιο αγαπημένες ασχολίες την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών είναι η συλλογή κογχυλιών. Ιδιαίτερα για τα παιδιά είναι ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού που γεμίζει με χαμόγελα τα πρόσωπά τους. Σακουλιάζετε λοιπόν κοχύλια και πετραδάκια και όταν φτάσετε σπίτι, τα βάζετε σε γυάλινο ή τενεκεδένιο δοχείο που τελικά καταλήγει σε κάποιο ραφάκι. Και γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε ως διακόσμηση στο σπίτι σας, και ειδικά στο παιδικό δωμάτιο;

Κορνίζες!!! και πλαίσια για κάδρα είναι ένας εύκολος τρόπος για να υπενθυμίζει στον καθένα το όμορφο και διασκεδαστικό οδοιπορικό της αναζήτησής τους στην ακροθαλασσιά. Μπορούν να γίνουν αν το προτιμάτε περίτεχνα και πολύπλοκα σχέδια ή πιο απλά στολίζοντας μόνο τις γωνίες μιας προκατασκευασμένης κορνίζας και δίνοντας άλλη οπτική αισθητική στη φωτογραφία.

Κουρτίνα!!!

Με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στο οποίο θα προσαρμόσετε όσο το δυνατό πιο λεπτή μύτη, δοκιμάστε δουλεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα, να ανοίξετε μία μικρή τρύπα σε μερικά χαριτωμένα κοχύλια και περάστε τα σε πετονιά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διακοσμητικά στην τραπαρία ή στο δέσιμο της κουρτίνας καθώς και για να φτιάξετε ένα πολύ ξεχωριστό παραπέτασμα. Κρεμάστε τα στην κουρτινόβεργα και αφήστε τον ήλιο να παιχνιδίσει με το περλέ χρώμα που πολλά από τα κοχύλια διαθέτουν, σχηματίζοντας υπέροχους ιριδισμούς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν κάδο πάγου και να τον γεμίσετε μέχρι να ξεχειλίσει με μεγάλα κοχύλια που μαγνητίζουν το βλέμμα και δίνουν τροφή για σχόλια. Στερεώστε κοχύλια στη βάση από τα κηροπήγια και σε ανθοδοχεία.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ διακόσμηση

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Τηλ. : 6907920766

e-mail. : [email protected]

Λεωφόρος Νίκης 1 Θεσσαλονίκη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...