xristoss1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καλησπερα,εδω και λιγο καιρο μου βγαζει μηνυμα λιγου χωρου στα windows και ενω του αφηνω πχ 5giga ελευθερο αυτος ξαναγεμιζει.εχω απενεργοποιήσει την επαναφορα συστηματος οποτε δεν φταιει αυτο.καμια ιδεα? ευχαριστω
TheoKent Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αν πρόκειται για τον δίσκο που έχεις εγκατεστημένα και τα windows τότε ίσως κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί προσωρινά χώρο στο σκληρό, χρησιμοποιεί μέρος του ελεύθερου χώρου. Αν όντως είναι έτσι, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο
xristoss1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 απο αυτα που εχω εγκατεστημενα μονο το xp mode μου ερχεται στο μυαλο,μπορει να ειναι αυτο?
TheoKent Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Σου προτείνω να τρέξεις την εκκαθάριση δίσκου για να διαγράψεις τα προσορινά αρχεία και ότι άλλο "άχρηστο" έχει παραμείνει στον δίσκο σου. Ο Υπολογιστής μου > Δεξί κλίκ στον δίσκο > Ιδιότητες > Εκκαθάριση δίσκου είναι δίπλα στο διάγραμμα αν θυμάμαι καλά Η προτεραιότητα σου απ'ότι σου γράψει είναι να διαγράψεις τα προσωρινά αρχεία και σε καμία περίπτωση μην επιλέξεις την συμπίεση δίσκου! Τον προσωρινό χώρο που τρώνε τα περισσότερα προγράμματα σου τον "επιστρέφουν" όταν τα κλείσεις. Ενώ άλλες εφαρμογές, όπως winrar, internet explorer αφήνουν μόνιμα κάποια άχρηστα αρχεία, έτσι είναι ένας τρόπος να τα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.