kostasSTi Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Έχω ένα βίντεο στο οποιό θέλω να θαμπώσω τις πινακίδες 2 αυτοκινήτων (για ευνόητους λόγους ). Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό? Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που κάνει μόνο τέτοιες δουλειές?
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 avidemux για mac thanks. (10 χαρακτηρες @#$%^&*(*(&)
kastel Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 δες το virual dub, free Το VirtualDub μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αν το σημείο της οθόνης που θέλει να θαμπώσει είναι σταθερό (τύπου logo ή υπότιτλος).
Αδμιν Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν θυμάμαι καλά, το δωρεάν και ελευθερο KDENlive υποστηρίζει blur που μάλιστα ακολουθά αυτόματα ένα ορισμένο αντικείμενο καθώς μετακινείται.
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μάλλον τα μπερδέψατε φίλοι μου... Αυτό που λέτε οι περίσσοτεροι είναι για σταθερά σημεία... Ο φίλος μας μιλάει για ΒΙΝΤΕΟ... ...οπότε να υποθέσω πως τα αυτοκίνητα κινούνται... ?!?!?!?!... στην περίπτωση αυτή υπάρχουν 2 λύσεις... Ή βάζει το layer με το blur να μετακινείται καρέ καρέ με κλειδιά ο ίδιος χειροκίνητα...όπου είναι και η πιο εύκολη αλλά χρονοβόρα διαδικασία...ή αλλιώς...για να ακολουθεί ένα αντικείμενο στην περίπτωσή μας το layer(blur) ένα αντικείμενο μέσα στο video εν κινήσει θα πρέπει να κάνει camera tracking πάνω στο αυτοκίνητο... Προγράμματα για να κάνεις κάτι τέτοιο πρωτείνω προσωπικά Adobe Premiere & After Effects...αν και το 2ο είναι λίγο παλούκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.