Προς το περιεχόμενο

τι χρειάζεται για site;

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας θέλω να ρωτήσω για μια δικιά μου ιστοσελίδα που θέλω να κάνω τη χρειάζεται? πρώτον δεν έχω ιδέα από κώδικα html δεν ξέρω Macromedia

αλλά σχεδιαστικά προγράμματα τις ADOBE π.χ Photoshop κ.α το θέμα που διάλεξα είναι για τέχνη κυρίως, χειροτεχνίες, ζωγραφική κ.α Σκέφτομαι να βάζω και διαδικτυακές εκπομπές που θα γυρίζουμε σκεπτικά με δημιουργίες άχρηστων υλικών.

βγάζω κάποια χρήματα ? αν γνωρίζετε από την εμπειρία σας παρακαλώ πείτε μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

:mrgreen:

Δημοσ.

Υπάρχουν απαντήσεις για ότι ρωτάς στο forum.. ψάξτο λίγο... τα ίδια και τα ίδια θα λέμε!

Δημοσ.

Από ένα site μπορείς πολύ εύκολα επενδύοντας λίγα να βγάλεις λιγότερα, ή επενδύοντας πολλά να βγάλεις αρκετά. :P

Για να βάλεις λίγα και να βγάλεις πολλά θέλει κόπο, τύχη, μυαλό, ικανότητα και μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Και σε καμία περίπτωση δε το αφήνεις να τρέχει μόνο του... μεγάλο μέρος της μέρας σου θα είναι αφιερωμένο στη σελίδα. Οπότε αν το σκέφτεσαι σα χαρτζιλικάκι ξέχνα το.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Από ένα site μπορείς πολύ εύκολα επενδύοντας λίγα να βγάλεις λιγότερα, ή επενδύοντας πολλά να βγάλεις αρκετά. :P

Για να βάλεις λίγα και να βγάλεις πολλά θέλει κόπο, τύχη, μυαλό, ικανότητα και μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Και σε καμία περίπτωση δε το αφήνεις να τρέχει μόνο του... μεγάλο μέρος της μέρας σου θα είναι αφιερωμένο στη σελίδα. Οπότε αν το σκέφτεσαι σα χαρτζιλικάκι ξέχνα το.

Σωστός!!!!

Δημοσ.

μιας και είναι το πρώτο μου ποστ να χαιρετήσω ολα τα παιδιά εδώ.

μόνο του; εμένα η πρώτη μου σελίδα μου τρώει σχεδόν ολη μέρα

διορθώσεις που δεν φαίνονται για καλύτερα αποτελέσματα στο SEO,αλλαγές,συμπληρώματα..δε συμμαζεύεται λεμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...