Προς το περιεχόμενο

Steam από τη Valve: έρχεται στο Mac!

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις Τετάρτες (όχι απαραίτητα όλες τις Τετάρτες) η Valve θα ανακοινώνει την μεταφορά καινούργιων τίτλων σε MacOS X.

btw συνήθως τις Τρίτες τα βράδια ανακοινώνουν και τις προσφορές τους (που τώρα τελευταία έχουν ελαττωθεί)

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ )

- Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis

- Indiana Jones And The Last Crusade

- Loom

- The Dig

Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω :-D

Πω, ρε κάτι εποχές....αχχ...!!!!

Δημοσ.
Lucas Arts Adventure Pack ( 9 ευρώ )

- Ιndiana Jones And The Fate Of Atlantis

- Indiana Jones And The Last Crusade

- Loom

- The Dig

Δεν έχω παίξει κανένα από αυτά και είμαι τεράστιος οπαδός των παλιών point and click adventures .. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αγορές νομίζω :-D

Πω, ρε κάτι εποχές....αχχ...!!!!

Δημοσ.

Έψαχνα να βρώ πως στο καλό κάνεις απεγκατάσταση game από το Steam γιατί δεν είναι όπως τα είχαμε συνηθίσει εμείς η Mac users με ένα απλό drag n drop στο κάδο.

sv3pqp.png

Από το Library μέσα στο Steam επιλέγουμε το παιχνίδι που θέλουμε να διαγράψουμε πατάμε δεξί κλίκ και Delete Local Content...

Δημοσ.

Παραλλαγή εκείνου του παλιού βίντεο της apple δεν είναι; Δεν το βρίσκω κιόλας τώρα να το ποστάρω...

• Super Moderators
Δημοσ.
Παραλλαγή εκείνου του παλιού βίντεο της apple δεν είναι; Δεν το βρίσκω κιόλας τώρα να το ποστάρω...

Ναι, παραλλαγή της διαφήμισης "1984" που γύρισε ο Ridley Scott για την Apple και η οποία προβλήθηκε μόνο μία (1) φορά κατά τη διάρκεια του SuperBowl 1984:

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις κυκλοφόρησε το Half Life 2 στην τιμή των 4,89 ευρώ, το Half Life 2 Episode One στην τιμή των 4,19 ευρώ και το Half Life 2 Episode Two στην τιμή των 4,19 ευρώ.

Συνολική τιμή αν τα πάρετε όλα μαζί (δεν είναι απαραίτητο): 13,27 ευρώ.

Απ' ότι κατάλαβα, οι τιμές αυτές είναι μειωμένες κατά 30% και θα ισχύσουν για μία εβδομάδα. Μετά το Half Life 2 θα πάει στα 6,99 ευρώ και τα επεισόδια θα πάνε στα 5,99 ευρώ το καθένα.

Σημειώστε ότι το Lost Coast και το Half Life 2 Deathmatch δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για MacOS X.

Δημοσ.

Καλές τιμές, δεδομένου του ότι το orange box το βρίσκεις πάφθηνα πλέον .. Μένει το Team Fortress 2 για να ολοκληρωθεί το πακέτο για τα Mac .. Ελπίζω να το πάρουμε και εκείνο δωρεάν B)

Υ.Γ. Όσοι δεν έχουν παίξει το half life 2, εννοείται πως επιβάλλεται η αγορά .. Ανεξάρτητα αν είστε οπαδοί των FPS ή όχι, το παιγνίδι είναι από τα καλύτερα της τελευταίας δεκαετίας ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...