Προς το περιεχόμενο

Να τους εμπιστευτω τη συναρμολογηση του Η/Υ?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγορασψ εναν Η/Υ απο το Πλαισιο. Οχι τους ετοιμους αλλα χτισμενο.

Μου ειπαν οτι θα μου κανουν την συναρμολογηση δωρεαν αλλα θα πρεπει να γινει στο καταστημα στη Μαγουλα Αττικης. Οταν ρωτησα γιατι, μου απαντησαν οτι εκει γινονται οι συναρμολογησεις. Αν ηθελα να γινει στο μαγαζι που αγοραζω τα πραγματα θα επρεπε να πληρωσω 50 ευρω. Η' μου στελνουν τεχνικο στο σπιτι και μου το συνδει εκει με χρεωση 56 η ωρα.

Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο? Εν τω μεταξυ εχω ακουσει κατι ιστοριες απο φιλους οτι δεν τους στειλανε τα κουτια με τα CD drivers & Manuals η' δεν τους βαζανε αυτα που ειχαν παραγειλει κλπ.

Τι να κανω?

Δημοσ.

Το μόνο ρίσκο είναι να σου ρίξουν used parts μέσα.

Κατά τ'άλλα, εγγύηση έχεις, who cares.

Τα κουτιά των περιφερειακών δε τα στέλνουν υποθέτω για λόγους ευκολίας - μεταφοράς.

Cd-drivers-manuals πρέπει να στέλνουν.

Δημοσ.

Αυτο με τα κουτια το ειχε ποσταρει και ενα παιδι εδω μεσα και ειναι σημαντικο,αλλα λυνεται ευκολα ζητωντας τους ολα τα παρελκομενα,κουτια,cd κλπ.(Κανονικα επρεπε να το κανουν απο μονοι τους αλλα σε τετοια θεματα δεν σηκωνει συζητηση αλλα και ουτε να το αφησεις στην κριση τους)

Το ιδιο παιδι ειχε προβλημα και με την διαχειρηση των καλωδιων αν το υποστηριζει το κουτι σου για να χωσεις καλωδια στο Back Panel ζητα τους το!

Γενικα το να στο συναρμολογησουν αυτοι απο την μια ειναι καλο γιατι σε περιπτωση ελλατωματικης Ram,συμβατοτητας κλπ θα το διαγνωσουν αμμεσα (Αν κανουν τον κοπο να το τεσταρουν :-D) και θα στο αλλαξουν χωρις καθυστερηση χωρια που μπορει να σου βαλουν κανενα εξτρα Sato καλωδιο χωρις χρεωση περα απο αυτα της motherboard ;).

Τωρα απο την αλλη το να σου βαλουν ενα κομματι απο RMA ειναι σοβαρο και δεν μπορεις να το καταλαβεις (Παρα μονο αν το κουτι του ειναι στραπατσαρησμενο),οπως και να σου βαλουν αλλη Mobo ή Vga (Tουλαχιστον αλλου κατασκευαστη) απο αυτη που εχεις ζητησει.

Κατι ακομα ομως που μπορει να γινει αν αποφασησεις να το κανεις μονος σου ειναι να σου πουν οτι κατι δεν εκανες σωστα(σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος) γιαυτο δεν δουλευει καποιο Part πχ ηλιθια δικαιολογια για Cpu με στραβωμενα Pins και αλλα πολλα!

Εγω προσωπικα οτι Pc δικα μου ή φιλων μου εχω φτιαξει (και ειναι πολλα) αντιμετωπισα μονο ενα προβλημα (Eshop) στον τελευταιο δικο μου αλλα με ελλατωματικη Mobo και Ram μαζι :) αλλα εκανα τις αλλαγες και ολα κομπλε.

Τωρα εσυ αποφασιζεις.

Τεινω προς το φτιαξ`το μονος σου παντως.

Δημοσ.

λαθη στα κομματια γινονται και παντα θα γινονται..

για το γιατι γινεται στη Μαγουλα,ειναι φυσιολογικο γιατι εκει ειναι τα κεντρικα..

δεν μπορεις να πας στο καταστημα κ να τους πεις συναρμολογειστε το μου τζαμπα,κ ο κοσμος που εχει ερθει στο service να περιμενει μια συναρμολογηση που θα γινονταν στα κεντρικα..;)

αν μπορεις να το κανεις μονος σου καντο παντως..ειναι μια εμπειρια..

δεν νομιζω πως υπαρχει φοβος για τη συναρμολογηση απο το πλαισιο παντως

Δημοσ.

Αν στο συναρμολογήσουν αυτοί νομίζω ότι έχει εγγύηση και το κουτί από το πλαίσιο.

Ενώ αλλιώς έχεις απλά την εγγύηση των κομματιών.

Τα κουτιά που λες αν τα θέλεις μπορείς να τους πεις να σου τα στείλουν από ότι ξέρω.

Αν θες να το συναρμολογήσεις μόνος σου καλώς. Αλλιώς άστους να το κάνουν αυτοί. Το πολύ πολύ αν φοβάσαι μη σου βάλουν ό,τι ναναι πάνε από το κατάστημα και πες τους να ανοίξουν τα κουτιά και να το συναρμολογήσουν μπροστά σου. Πάρε και τα κουτιά και φύγε.

Ένας γνωστός το είχε κάνει. Αλλά δε ξέρω να το δέχονται γενικά ή έτυχε τότε

Δημοσ.
Αν ηθελα να γινει στο μαγαζι που αγοραζω τα πραγματα θα επρεπε να πληρωσω 50 ευρω. Η' μου στελνουν τεχνικο στο σπιτι και μου το συνδει εκει με χρεωση 56 η ωρα.

Το πολύ πολύ αν φοβάσαι μη σου βάλουν ό,τι ναναι πάνε από το κατάστημα και πες τους να ανοίξουν τα κουτιά και να το συναρμολογήσουν μπροστά σου. Πάρε και τα κουτιά και φύγε.

Ένας γνωστός το είχε κάνει. Αλλά δε ξέρω να το δέχονται γενικά ή έτυχε τότε

Δεν νομιζω να τον αφησουν να κατσει απο πανω τους αλλα τα 50€ ειναι ενας καλυτερος σκληρος τροφοδοτικο καρτα γραφικων και παει λεγοντας...

Δημοσ.
Γενικα το να στο συναρμολογησουν αυτοι απο την μια ειναι καλο γιατι σε περιπτωση ελλατωματικης Ram,συμβατοτητας κλπ θα το διαγνωσουν αμμεσα (Αν κανουν τον κοπο να το τεσταρουν :-D) και θα στο αλλαξουν χωρις καθυστερηση χωρια που μπορει να σου βαλουν κανενα εξτρα Sato καλωδιο χωρις χρεωση περα απο αυτα της motherboard ;).

Δυστυχώς δεν είναι απόλυτο αυτό, σε Η/Υ γνωστού μου που επέμενε να το παραλάβει έτοιμο συναρμολογημένο, δεν εμφανιζόταν καν το post... Το πρόβλημα; Το εντοπίσαμε μετά απο πολύ ψάξιμο και ήταν στραβωμένα 3-4 ποδαράκια της CPU... Τα ισιώσαμε (Σαββατοκύριακο ήταν, το ρισκάραμε) και όλα ok..

Οπότε επιμένω κι εγώ με τη σειρά μου, αν δεν θέλεις να τον συναρμολογήσεις μόνος σου, δε μπορεί, σε κάποιον θα έχεις εμπιστοσύνη να το κάνει! Αλλιώς, στην τελική, μπορεί και ο liopyr :P

Δημοσ.

και εγω μπορω να πω ειναι μια χαρα η συναρμολογηση τους.Στο δικο μου εκεινοι το εφτιαξαν...Με αυτο που τρελαθηκα ειναι ο πυργος μεσα στην κουτα που ηρθε ειχε δυο κασετινες(λιγο πιο μεγαλες απο φυλλο Α4 με 10cm υψος περιπου)και ειχε μεσα καλωδια sata,βιδες,θερμοαγωγιμη παστα,βασεις για στερεωνεις μεσα drives κλπ,μπαταρια cmos,tire ups και αλλα πολλα δεν τα θυμαμαι ολα+ενα χαρτι με τι τεστς εχει υποβληθει το μηχανημα για την σωστη λειτουργια του και φυσικα ολους τους drivers,manuals κλπ!Πρωτη φορα το ειδα αυτο(οσοι φιλοι μου αγορασαν μετα pc μονο drivers+manuals πηραν ουτε βιδα παραπανω)Ευχομαι να ειναι και εσυ τοσο τυχερος(αληθεια εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μου τα εδωσαν ολα αυτα;;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...