PaokToTheBone Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 οκ οταν μπορεσω θα την παω στο e-shop να δω τη θα γινει και αμα μπορειτε πειτε μου κανε καλο τροφοδοτικο να παρω http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003366 αυτο ειναι ενα πολυ καλο τροφοδοτικο. Αλλα πρωτα παρε την καρτα...και αν εχεις προβληματα μετα αλλαξε τροφοδοτικο. Αν δεν ειναι ελλατωματικο λογικα θα μπορει να δουλευψει την καρτα.
evoxslay13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003366 αυτο ειναι ενα πολυ καλο τροφοδοτικο. Αλλα πρωτα παρε την καρτα...και αν εχεις προβληματα μετα αλλαξε τροφοδοτικο. Αν δεν ειναι ελλατωματικο λογικα θα μπορει να δουλευψει την καρτα. ναι πρωτα θα παρω την καρτα και μετα βλεπουμε.......με 5 ευρω παραπανω παιρνω αυτο http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003346 εχω ακουσει ειναι καλο και διαλεξα πιο μεγαλο γιατι θελω να παρω κατι που να μπορω να κανω ανβαθμισεις στο μελλον χωρις να εχω προβλημα
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 καλο ειναι ναι.Και τα δυο (αυτο που προτεινα εγω,και αυτο που αναφερεις εσυ)τα φτιαχνει η ιδια εταιρια. Αν και τωρα τελευταια εχω ακουσει και αρκετα toughpower που "απετυχαν".
cabdik Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 οκ οταν μπορεσω θα την παω στο e-shop να δω τη θα γινει και αμα μπορειτε πειτε μου κανε καλο τροφοδοτικο να παρω κοιτα τι θα κανεις με την καρτα και ξεχασε το τροφοδοτικο, τουλαχιστον προς το παρον..! δε νομιζω οτι θα χρειαστεις αλλο τροφοδοτικο! εχω το 430αρι ARCTIC POWER και δουλευει αψογα στο HTPC μου.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Οντως...μην χαλασεις τσαμπα λευτα σε τροφοδοτικο...καλυτερα δωστα στην καρτα αμα παρεις πιστωτικο.... Αν καταληξεις σε αυτην την οδο και πας για 5770 που νομιζω οτι ειπες,θα την βγαλεις ανετα.Μιας και καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια σε σχεση με την 4850 που εχεις.
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ATI Radeon HD 4850 System Requirements o PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard 450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode) o Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products o Minimum 1GB of system memory o Installation software requires CD-ROM drive o DVD playback requires DVD drive o Blu-ray™ playback requires Blu-ray drive o For a complete ATI CrossFireX™ system, a second ATI Radeon™ HD 4850 graphics card, an ATI CrossFireX™ Ready motherboard and one ATI CrossFireX™ Bridge Interconnect cable per graphics card are required Οριακά είναι με αυτό το τροφοδοτικό. Ασε που δεν είναι και κάποιο ιδιαίτερα ποιοτικό.
phanispal Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ναι, αλλά τα specs της ATi και της κάθε ATi τα γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Αν βασιζόμασταν σε αυτά, θα είχαμε όλοι τροφοδοτικά αρκετά μεγαλύτερη χωρητικότητας, αναίτια.
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 το συμπτωμα του ελλειπους τροφοδοτικου ειναι ακαριαια επανεκκινηση εν ωρα λειτουργιας. οχι μαυρη οθονη και reset. κατι αλλο φταιει. τρεξε 2 ωρες memtest στις μνημες στρεσαρε τη καρτα γραφικων να δεις αν κολλησει αν της εχεις κανει overclock ειναι ασταθης. αναιρεσε οτι εχεις κανει σε default βαλε τον catalyst 10.4 αφου απεγκαταστησεις τον παλιο driver. το τροφοδοτικο σου ειναι υπαραρκετο. ζητημα αν το συστημα σου καταλωνει σε μεγιστο load 300 watt...και πολλα λεω
phanispal Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εκτός απ' τα Watts όμως, εξίσου σημασία έχουν και τα Α που βγάζει σε κάθε γραμμή.
The_Judas Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν το τροφοδοτικό ήταν κανένα seasonic ή corsair δεν θα το συζητούσα καν... αλλά arctic power? Ποιος μου εγγυάται ότι βγάζει πάνω από 300watt? Κατά τ'αλλα συμφωνώ. Ας αλλάξει πρώτα την κάρτα και μετά βλέπει αν χρειάζεται τροφοδοτικό.
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν το τροφοδοτικό ήταν κανένα seasonic ή corsair δεν θα το συζητούσα καν... αλλά arctic power? Ποιος μου εγγυάται ότι βγάζει πάνω από 300watt? Κατά τ'αλλα συμφωνώ. Ας αλλάξει πρώτα την κάρτα και μετά βλέπει αν χρειάζεται τροφοδοτικό. Δεν ειναι τοσο ασχημα τα artic power...και σιγουρα δεν ειναι μονο τα corsair η τα seasonic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.