sdim Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώντας χτες να κάψω ένα .iso image σε cd,και συγκεκριμένα το .iso του Ubuntu 10.04 (699ΜΒ),το CDBurnerXP που χρησιμοποιώ στα Windows,δεν μπόρεσε να κάψει την εικόνα στο cd λέγοντας ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος. Η ίδια δουλειά έγινε ΟΚ με το ImgBurn.Μήπως υπάρχει ρύθμιση στο CDBurnerXP που δεν έχω κάνει σχετικά με αυτό;Απ'ότι ξέρω,και τα δύο είναι πολύ καλά προγράμματα εγγραφής CD/DVD.
parsifal Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εφόσον το μέγεθος του CD υπερκάλυπτε αυτό του ISO, περισσότερο για bug του CDBurnerXP ακούγεται. Δεν το κάνεις report μπας και το διορθώσουν... ;
kfyros Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 έχει bugάκια διάφορα το cdburnerxp. Και εγώ σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρώ παράξενη συμπεριφορά (σε xp τουλάχιστον).. μπορεί κι αυτό να είναι ένα τέτοιο. Βέβαια είναι πολύ καλή δουλειά , και μάλιστα freeware..
sdim Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγκατέστησα την πιο πρόσφατη έκδοση (4.3.2.2140 - είχε κάτι fixes) και είναι ΟΚ.
flik Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Και σε μένα παλαιότερα είχε προβλήματα. Πήγα την πρώτη φορά να γράψω cd, νομίζω audio, και τα έκανε μαντάρα. Απο τότε δεν το ξαναέβαλα. Imgburn και burrrn μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.