sifi Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Λοιπόν για αρχή να ενημερώσω και να πώ οτι είμαι πολΥΥΥΥ νέο μέλος...τόσο ώστε να μην ξέρω πώς και πού πρέπει να δημιουργήσω το θέμα μου,το οποίο παρεμπιπτόντως δέν έχω ΙΔΕΑ που ανήκει!!!Όλο αυτό τον καιρό κατάφερνα και έβρισκα λύση,στο οποιοδήποτε πρόβλημα μου χωρίς να χρειαστεί να σας ενοχλήσω...ψάχνωντας σε παλιότερα πόστ!Τώρα.....????? Επί του θέματος...Θέλω με κάποιο τρόπο να μπορώ να προβάλλω στην οθόνη του υπολογιστή μου μια οποιαδήποτε εικόνα [π.χ. jpg δέν με απασχόλει η μορφή αλλά δεν ξέρω μήπως έχει σημασία]να μπορώ να την προβάλλω σε full screen,σε μορφή διαφάνιας [έχει σημασία] τήν ώρα που η οθόνη αναπαραγεί ότι τραβάει η κάμερα που έχω συνδεδεμένη στον υπολογιστή.Ανακεφαλαιώνω...κάμερα συνδεδεμένη στο PC...οθόνη που αναπαράγει ότι η κάμερα και παράλληλα σάν φίλτρο σε μορφή διαφάνειας η εικόνα.Εάν τώρα η ένταση της διαφάνειας μπορούσε με κάποιο τρόπο να ρυθμίζεται κιόλας θα ήταν το ιδανικό. Όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν αιώνια υπόχρεος,καθώς έχω φάει τον κόσμο ολόκληρο,μήνες τώρα και άκρη δέν έχω βγάλει.Είναι το πρώτο μήνυμα μου ελπίζω να συγχωρήσετε τα λάθη και το τεράστιο του πόστ.Κάθε βοήθεια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύτιμη.Ευχαριστώ...Sifis!
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν εννοείς για webcam κάτι τέτοιο: http://www.shiningmorning.com/ Αν πάλι μιλάς για κάτι πιο σοβαρό/επαγγελματικό,θα χρειαστείς επιπλέον εξοπλισμό που λέγεται genlocker.
sifi Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν εννοείς για webcam κάτι τέτοιο:http://www.shiningmorning.com/ Αν πάλι μιλάς για κάτι πιο σοβαρό/επαγγελματικό,θα χρειαστείς επιπλέον εξοπλισμό που λέγεται genlocker. Φίλε TheELF επιτέλους η απάντηση σου βάζει μία γραμμή στην ερευνά μου,καθώς μέχρι τώρα πήγαινα τελείως στα τυφλά...χίλια ευχαριστώ.Όμως,χωρίς βέβαια να το ψάξω και πολύ [δέν πρόλαβα],έχω την εντύπωση οτι τo magic camera δεν μπορεί να κάνει αυτό που ψάχνω σε live video.Κάνει αυτό περίπου που ψάχνω σε ένα video που έχεις προηγουμένος γράψει και <πειράζεις>στην συνέχεια με το πρόγραμμα αυτό.Αντιθέτος κάτι μου λέει πως το genlocker που μου ανέφερες σαν δεύτερη πιθανή λύση είναι αυτό που ψάχνω[ξέρεις...απο το όνομα...GENLOCKER..αστείο!!!].Έμαθα οτι δίνει τη δυνατότητα να συνδυάστουν τα γραφικά από υπολογιστή με βίντεο σήματα από μια δεύτερη πηγή, όπως π.χ. μια βιντεοκάμερα.Μπορεί όμως να το κάνει σε live χρόνο?Έστω ίσως και με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση,δύο τρία δευτερόλεπτα...αποδεκτό.Άν θα μπορούσες να λύσεις και αυτη την απορία μου θα σου ήμουν ευγνώμον.Όπως και να'χει και πάλι ευχαριστώ.Sifis.
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ανάλογος πάντα και το hardware αλλα ναι,κεντρικός σκοπός του είναι το real-time.Τώρα από λεφτά,μην με ρωτήσεις ποσο μπορεί να κοστίζει!
sifi Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ανάλογος πάντα και το hardware αλλα ναι,κεντρικός σκοπός του είναι το real-time.Τώρα από λεφτά,μην με ρωτήσεις ποσο μπορεί να κοστίζει! Mε κάλυψες πλήρως,σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.Τώρα ξέρω για τι ψάχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.