katz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Παιδες μια βοηθεια οποιος ξερει! Κανω επικολληση ενα κειμενο απο μια σελιδα στο word αλλα παρολο που κανω τις ρυθμισεις που θελω σε γραμματοσειρα και παραγραφο,μου εμφανιζει διαφορα κενα μεταξυ των λεξεων που δεν εχουν στανταρ αποστασεις μεταξυ τους Δεν διορθωνονται με τπτ!
dimitris212 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θα το κάνεις πρώτα paste στο Notepad για να καθαρίσει μετά θα το κάνεις copy από το Notepad και μετά paste στο Word.
accipio Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Σωστή η λύση του Notepad, αλλά αφαιρεί τη μορφοποίηση. Εγώ συνήθως κάνω το εξής: Αφού μεταφέρω το κείμενο στο Word, το επιλέγω όλο, εφαρμόζω τη γραμματοσειρά και το μέγεθος που θέλω, και στη συνέχεια ανοίγω τις ιδιότητες παραγράφου, όπου εφαρμόζω τις επιλογές που φαίνονται στην εικόνα. Ύστερα αποεπιλέγω το κείμενο και αρχίζω να το διαμορφώνω όπως εγώ θέλω.
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μεταφέρεις table από σελίδα στο word, ή κείμενο χωρισμένο με span tags ή divs για αυτό κρατάει αποστάσεις και δεν μορφοποιείται. Λογικό είναι αφού το κείμενο είναι σχεδιασμένο για εμφάνιση και όχι για copy paste. Είτε το μορφοποιείς με το χεράκι, (remove tables - remove span κλπ), είτε το κάνεις paste as plain text για να μην μεταφέρει τη μορφοποίηση της σελίδας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.