lex32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδια θα ηθελα να φτιαξω ενα blog και επειδη θελω να εχω θεματα με πολλες φωτογραφιες θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε πως να κανω ενα blog και πως να μπορω στην αρχικη σελιδα να εχω τον τιτλο του θεματος μια εικονα λιγο κειμενο και οχ ολο το αρθρο ...... Ευχαριστω προκαταβολικα!:-)
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αυτό που λες θυμάμαι ότι γίνεται στο Wordpress -ανέκαθεν το προτιμούσα από το blogspot. Υπάρχει σχετικό κουμπάκι στην επεξεργασία κειμένου (του Wordpress πάντα) αν δεν κάνω λάθος, γιατί πάνε και κάτι χρόνια από τότε που το χρησιμοποιούσα, αν κάνεις mouse over σε όλα θα το δεις.
paxpel Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Φίλε δοκίμασε να γραφτείς στο blogspot.com και μετά διάβασε το παρακάτω άρθρο για το πως θα προσθέσεις το Read More που θες. http://www.eblogtemplates.com/how-to-add-the-blogger-read-more-expandable-posts-link/
markosf1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλύτερα να ξεκινήσεις το wordpress .. αυτό για να φαίνεται η φωτογραφία και λίγο κείμενο γίνεται βάζοντας <!--more--> μέχρι εκεί που θέλεις να φαίνεται το άρθρο στην αρχική σελίδα
Members gsarig Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αν και το δικό μου το έχω στο blogger, αν το έφτιαχνα τώρα μάλλον σε wordpress θα πήγαινα κι εγώ. Επίσης, εάν τα posts σου θα βασίζονται κυρίως σε φωτογραφίες και δεν θα περιλαμβάνουν πολύ κείμενο, ίσως να σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά και στο Tumblr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.