anrim27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ο υπολογιστής που έχω σήμερα αποτελείται από: 1)MSI 865 PE NEO2 2)Pentium 4 3.2GHz 3)4x256MB kingston 4)Leadtek Fx5900 Παλιός ε??? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτόν,ή στην κάρτα γραφικών ή στη μητρική.Επειδή δε θέλω να χαλάω λεφτά ψάχνοντας τι φταίει,λέω να πάρω κάτι καινούργιο. Το βασικό είναι ότι οι δυνατότητες του παλιού pc με ψιλοεξυπηρετούσαν.Θέλω λοιπόν,να πάρω μια μητρική(μάλλον να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών),επεξεργαστή και μνήμη ram και για ολα τα αλλα να κρατησω τα παλια. Τι προτεινετε?
anrim27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το προβλημα το ειχαμε συζητησει εδω:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=374619 και δεν βρηκα καμια λυση.
anrim27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το badget λεω οτι πρεπει να ειναι μικρο. Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω πανω απο 200Ευρο για την χρηση που το θελω. (internet,office,autocad,ταινιες,και κανα manager και poker) ή μηπως χρειαζεται να τα ξεπερασω?Δν ξερω,εχω χρονια να ασχοληθω με αγορα pc και...
onty Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Προτεινω να τσεκαρεις στις αγγελιες , σιγουρα θα βρεις κατι αξιολογο απο καποιον που θελει να αναβαθμισει ..
benign Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Συμφωνω,υπαρχουν πολλες και καλες ευκαιριες στις αγγελιες του insomnia.
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 MSI 785GM E51 66.01€ AMD Athlon II X3 425 67.90€ Kingston DDR3 1333MHz 50.00€ Στα 183.91€. Και μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτό που έχεις. Βγαίνει και πιο φθηνά όμως σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει: Μνήμη από εδώ και επεξεργαστή αυτόν. Στα 155.46€ Τσέκαρε και τις αγγελίες όπως προτάθηκε, μπορεί να βρεις κάτι καλό.
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...κι έτσι για την ιστορία και μόνο (αν είσαι δλδ διατεθημένος να δώσεις τα 200, no matter what, και δε θα σου λείψουν), βρες απλά και δοκίμασε μια τυχαία VGA στον παρόντα. Έτσι μπας και βγει συμπέρασμα δλδ (διότι κατά πάσα πιθανότητα είτε αυτή είναι το ζόρι, είτε η AGP - όπως έγραψα και στο άλλο σου thread)
anrim27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδες!!! Δν εχω ριξει ακομη καμια ματια στις αγγελιες.Θα τις δω.. phanispal και οποιος αλλος: Η μνημη ram απο το pc1 ειναι αρκετα πιο φθηνη.Ενταξει,δεν ειναι kingston αλλα θα δω καμια ουσιαστικη διαφορα??? Εννοω θα ειναι πολυ χειροτερη απο την kingston?
Nikosgiann Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ο υπολογιστής που έχω σήμερα αποτελείται από:1)MSI 865 PE NEO2 2)Pentium 4 3.2GHz 3)4x256MB kingston 4)Leadtek Fx5900 Παλιός ε??? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτόν,ή στην κάρτα γραφικών ή στη μητρική.Επειδή δε θέλω να χαλάω λεφτά ψάχνοντας τι φταίει,λέω να πάρω κάτι καινούργιο. Το βασικό είναι ότι οι δυνατότητες του παλιού pc με ψιλοεξυπηρετούσαν.Θέλω λοιπόν,να πάρω μια μητρική(μάλλον να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών),επεξεργαστή και μνήμη ram και για ολα τα αλλα να κρατησω τα παλια. Τι προτεινετε? btw φανταζομαι πως πρεπει να αλλαξεις και σκληρο δισκο..(και DVD-Driver) αφου λογικα θα ειναι σε IDE συνδεση..κοιταζοντας την μητρικη σου μεχρι απλο sata πηγαινε,οποτε θα χριαστεις και σκληρο δισκο
benign Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Σχετικα με τις Kngston,ειναι καλυτερες,αλλα και οι αλλες κανουν την δουλεια σου.Εξαλλου απο οτι ειπες εχεις σεμνες απαιτησεις.
anrim27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Η μητρικη που προτεινε ο phanispal εχει μια θυρα IDE.Eκει δεν μπορω να συνδεσω τον παλιο σκληρο(με IDE συνδεεται ο παλιος).??? -Το disk driver που εχω ειναι sata.Οχι sata2.Yπαρχει κανενας μετατροπεας γι αυτο? sata-->sata2? γιατι αυτο που εχω δουλευει μια χαρα και δεν εχει δουλεψει και πολυ. -Επισης,ισως να χρειαστω και καινουργιο τροφοδοτικο.Καταρχην,ειναι 360 watt.Ειναι αρκετο ως προς την ισχη του για εναν τριπυρηνο και για ολο το συστημα γενικα?Και καταδευτερον,το φις που συνδεεται στην παλια μητρικη ειναι 20pin.Η καινουργια χρειαζεται 24pin.Υπαρχει παλι,καποιος αναλογος μετατροπεας? (sorry που σας ζαλιζω με τις πολλες ερωτησεις.)
Nikosgiann Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 man το IDE θα σου κοψει ταχυτητα.. βαλε και 6-πυρηνο,αμα εχεις IDE σκληρο τι να το κανεις... παρε εναν μικρο φθηνο sata2 σκληρο και περνα εκει τo λειτουργικο σου,και βαλε και τον αλλο ide σκληρο σου για data storage(ταινιες,μουσικη κλπ)
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 phanispal και οποιος αλλος:Η μνημη ram απο το pc1 ειναι αρκετα πιο φθηνη.Ενταξει,δεν ειναι kingston αλλα θα δω καμια ουσιαστικη διαφορα??? Εννοω θα ειναι πολυ χειροτερη απο την kingston? Έχω την πεποίθηση ότι αυτή που παρέθεσα απ' το pc1, είναι της Micron. Δεν τίθεται θέμα καλύτερης ή χειρότερης, έτσι κι αλλιώς lifetime εγγύηση έχουν. Δες πόσα Α βγάζει σε κάθε γραμμή το τροφοδοτικό σου και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.