anrim27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 DC OUTPUT +3.3V->38A +5V->35A +12V->18A -5V->0.5A -12V->0.8A +5Vsb->2A Ειναι αυτα????
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ιεπ, αυτά είναι. Το θέμα είναι ότι προφανώς μιλάμε για τροφοδοτικό που έχει λειτουργήσει πολλές ώρες τα τελευταία χρόνια κι αυτός ίσως να 'ναι ένας λόγος ενδεχόμενης προβληματικής λειτουργίας. Αποφάσισε σε τι σύστημα θα κινηθείς και συζητάμε για το τροφοδοτικό.
anrim27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τι εννοεις 'Αποφάσισε σε τι σύστημα θα κινηθείς'? Αν θα παρω καινουργιο τροφοδοτικο? Οτι εχει δουλεψει για πολλες ωρες το συγκεκριμενο,ναι εχει δουλεψει.Σκεψου...6 χρονια... 2ωρες την ημερα...τουλαχιστον.Αλλα να το αλλαξω ενω τωρα δουλευει μια χαρα? Ειχα παει στο Πλαισιο σημερα,περιεγραψα στον πωλητη το ολο θεμα,τι θελω να αγορασω-και τι θα κρατησω απο οσα παλια εξαρτηματα εχω, και ειπε και αυτος το ιδιο.Μου ειπε οτι το τροφοδοτικο θα ταιριαζει αλλα μολις με ρωτησε ποσο καιρο το εχω και του ειπα 6 χρονια,μου ειπε να το αλλαξω οπωσδηποτε γιατι μπορει να μου δημιουργησει κανενα προβλημα. Σκεφτηκα οτι @@ριες μου λεει για να μου πουλησει τροφοδοτικο...Αλλα αφου το λες και εσυ.... γιατι μπορει να δημιουργησει προβλημα? Ποσα watt να παρω? Προτεινε καποιο αν θες
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Βασικά δε σε παρέπεμψα σε αγορά τροφοδοτικού. Τουλάχιστον όχι πριν δεις ότι δε σε καλύπτει το υπάρχον. Η αλήθεια είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η απόδοση ενός τροφοδοτικού, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πριν 6 και βάλε χρόνια, που δεν έδιναν ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον όχι όσο δίνουν τώρα. Οπότε μένεις με αυτό που είσαι μέχρι να δεις ότι δε σε καλύπτει. Φυσικά όλ' αυτά βρίσκουν ισχύ σε περίπτωση που όντως μείνεις σε σύστημα σαν αυτό που σου πρότεινα, είτε μιλάμε για καινούριο, είτε για μεταχειρισμένο. Αν όμως εσένα σου τη βαρέσει να διαθέσεις περισσότερα χρήματα (λέμε τώρα), προσθέτοντας μια κάρτα γραφικών (ξαναλέω υποθετικά όλ' αυτά), θα μιλούσαμε σχεδόν σίγουρα για αλλαγή τροφοδοτικού.
anrim27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναι,μαλλον αυτο (την συνθεση) που μου προτεινες θα προτιμησω. Θα ξεκινησω με το υπαρχον τροφοδοτικο και στο μελλον ...βλεπουμε... Απο βδομαδα μαλλον,παω για την αγορα και μολις το στησω θα σας πω. thanks σε ολους και ιδιαιτερα σε phanispal !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.