giorgio1974 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλημέρα παιδιά έχω το iphone 3gs 32 gb και πέρνω απο επιδότηση το xperia x 10 λέω να πουλήσω το iphone και να κρατήσω μέχρι να βγει το καινουργιο το iphone to xperia x10 ... ποια η γνώμη σας για το xperia x 10 ευχαριστώ
Haldol Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Don't do it. Το iPhone πουλιέται σε πολύ καλύτερες τιμές μεταχειρισμένο από οποιοδήποτε άλλο. Κι εφόσον έχεις σκοπό να ξαναπάρεις iPhone, δε τίθεται θέμα να πάρεις κάτι άλλο για... "το ενδιάμεσο". Λεφτά θα χάσεις από τη διαδικασία.
giorgio1974 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Λεφτα δεν θα βάλω καθόλου για το xperia x10 είναι απο επιδότηση
Symbad Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γνώμη μου είναι να πουλήσεις τώρα το xperia καινούριο για να πιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Sonyericsson είναι και όλοι ξέρουμε πως η εταιρία απαξιώνει τιμολογιακά τα προϊόντα της, και όταν κυκλοφορήσει το καινούριο iphone τότε πουλάς το 3gs που έχει σαφώς ανώτερη αξία μεταπώλησης και έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος Ελπίζω να βοήθησα
mariosCS Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γνώμη μου είναι να πουλήσεις τώρα το xperia καινούριο για να πιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Sonyericsson είναι και όλοι ξέρουμε πως η εταιρία απαξιώνει τιμολογιακά τα προϊόντα της, και όταν κυκλοφορήσει το καινούριο iphone τότε πουλάς το 3gs που έχει σαφώς ανώτερη αξία μεταπώλησης και έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος Ελπίζω να βοήθησα Ναι βασικά αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό. Θα σου βγεί το iphone4 είτε τζάμπα είτε με κέρδος!
Haldol Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τότε ναι, εφόσον έχεις λεφτά από επιδότηση είναι καλή ιδέα. Αλλά σκέψου και την πιθανότητα να αλλάξεις γνώμη για το συμβόλαιο με το οποίο θα δεσμευτείς για ακόμα 12 μήνες. Μπορεί να σου δίνουν καλά λεφτά, αλλά αν θελήσεις να διακόψεις το συμβόλαιο θα σου τα ζητήσουν πίσω.
pabou13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Tο xperia x10 τρέχει android? Ναι http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Mobile-Phone-X10I-White.htm
basilis5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 πουλα το xperia και πουλα και το 3gs τωρα που πιανει λεφτα και παρε κανενα κινητακι της πλακας,ερχονται δυσκολες μερες οποτε καλυτερα να χεις μια σχετικη ρευστοτητα παρα lifestyle κινητο. παντως αν και προτιμω το xperia δεν νομιζω να σου δωσει τπτ περισσοτερο απο το αι φον που ηδη εχεις οποτε κρατα αυτο που εχεις και πουλα το αλλο αν οπωσδηποτε θες ενα απο τα 2
Vasilisxd Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ειδικά εάν δεν έχεις ορεξη να μάθεις να λειτουργείς το Android. Πάντως εάν δεν έχεις το iPhone JB , είναι αρκετά καλύτερο το X10 σε δυνατότητες. Αλλά μπαίνει και στην μέση η ρημαδα η μεταπωλητικη αξία. Αν πάλι δεν έχεις JB αυτό ίσως σημαίνει ότι προτυμας πιο απλά τα κινητά όπου και πάλι βολεύει το iPhone , εκτός εάν σε ενδιαφέρει πολυ να τραβας καλά video ή φωτογραφίες. Ελπίζω να σε μπερδεψα
gs20309 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Καλημέρα παιδιά έχω το iphone 3gs 32 gb και πέρνω απο επιδότηση το xperia x 10 λέω να πουλήσω το iphone και να κρατήσω μέχρι να βγει το καινουργιο το iphone to xperia x10 ... ποια η γνώμη σας για το xperia x 10 ευχαριστώ η επιδότηση πότε βγήκε? τρέναρε την (μην την χάσεις όμως) για κάνα μηνάκι αν γίνεται κ περίμενε να πάρεις το καινούργιο iphone κατευθείαν.. αλλιώς πούλα σφραγισμένο το experia αλλά βρες πρώτα αγοραστή πριν το πάρεις, αλλιώς πάρε ένα ακόμα 3gs που πιαθανό πουλιέται πιο έυκολα..βάλε μια αγγελιά (χωρίς να έχεις τις συσκευεές ακόμα) κ πορεύσου.. κράτα τα χρήματα κ ιούλιο-αύγουστο χτύπα iphone 4G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.