Προς το περιεχόμενο

xperia x 10 vs iphone 3gs

giorgio1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

έχω το iphone 3gs 32 gb και πέρνω απο επιδότηση το xperia x 10

λέω να πουλήσω το iphone και να κρατήσω μέχρι να βγει το καινουργιο το iphone to xperia x10 ...

ποια η γνώμη σας για το xperia x 10

ευχαριστώ

Δημοσ.

Don't do it.

Το iPhone πουλιέται σε πολύ καλύτερες τιμές μεταχειρισμένο από οποιοδήποτε άλλο. Κι εφόσον έχεις σκοπό να ξαναπάρεις iPhone, δε τίθεται θέμα να πάρεις κάτι άλλο για... "το ενδιάμεσο". Λεφτά θα χάσεις από τη διαδικασία.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να πουλήσεις τώρα το xperia καινούριο για να πιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Sonyericsson είναι και όλοι ξέρουμε πως η εταιρία απαξιώνει τιμολογιακά τα προϊόντα της, και όταν κυκλοφορήσει το καινούριο iphone τότε πουλάς το 3gs που έχει σαφώς ανώτερη αξία μεταπώλησης και έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος ;)

Ελπίζω να βοήθησα :-)

Δημοσ.
Γνώμη μου είναι να πουλήσεις τώρα το xperia καινούριο για να πιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Sonyericsson είναι και όλοι ξέρουμε πως η εταιρία απαξιώνει τιμολογιακά τα προϊόντα της, και όταν κυκλοφορήσει το καινούριο iphone τότε πουλάς το 3gs που έχει σαφώς ανώτερη αξία μεταπώλησης και έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος ;)

Ελπίζω να βοήθησα :-)

Ναι βασικά αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό.

Θα σου βγεί το iphone4 είτε τζάμπα είτε με κέρδος!

Δημοσ.

Τότε ναι, εφόσον έχεις λεφτά από επιδότηση είναι καλή ιδέα. :-)

Αλλά σκέψου και την πιθανότητα να αλλάξεις γνώμη για το συμβόλαιο με το οποίο θα δεσμευτείς για ακόμα 12 μήνες. Μπορεί να σου δίνουν καλά λεφτά, αλλά αν θελήσεις να διακόψεις το συμβόλαιο θα σου τα ζητήσουν πίσω.

Δημοσ.

πουλα το xperia και πουλα και το 3gs τωρα που πιανει λεφτα και παρε κανενα κινητακι της πλακας,ερχονται δυσκολες μερες οποτε καλυτερα να χεις μια σχετικη ρευστοτητα παρα lifestyle κινητο.

παντως αν και προτιμω το xperia δεν νομιζω να σου δωσει τπτ περισσοτερο απο το αι φον που ηδη εχεις οποτε κρατα αυτο που εχεις και πουλα το αλλο αν οπωσδηποτε θες ενα απο τα 2

Δημοσ.

Ειδικά εάν δεν έχεις ορεξη να μάθεις να λειτουργείς το Android. Πάντως εάν δεν έχεις το iPhone JB , είναι αρκετά καλύτερο το X10 σε δυνατότητες. Αλλά μπαίνει και στην μέση η ρημαδα η μεταπωλητικη αξία. Αν πάλι δεν έχεις JB αυτό ίσως σημαίνει ότι προτυμας πιο απλά τα κινητά όπου και πάλι βολεύει το iPhone , εκτός εάν σε ενδιαφέρει πολυ να τραβας καλά video ή φωτογραφίες.

Ελπίζω να σε μπερδεψα

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά

έχω το iphone 3gs 32 gb και πέρνω απο επιδότηση το xperia x 10

λέω να πουλήσω το iphone και να κρατήσω μέχρι να βγει το καινουργιο το iphone to xperia x10 ...

ποια η γνώμη σας για το xperia x 10

ευχαριστώ

η επιδότηση πότε βγήκε? τρέναρε την (μην την χάσεις όμως) για κάνα μηνάκι αν γίνεται κ περίμενε να πάρεις το καινούργιο iphone κατευθείαν.. αλλιώς πούλα σφραγισμένο το experia αλλά βρες πρώτα αγοραστή πριν το πάρεις, αλλιώς πάρε ένα ακόμα 3gs που πιαθανό πουλιέται πιο έυκολα..βάλε μια αγγελιά (χωρίς να έχεις τις συσκευεές ακόμα) κ πορεύσου.. κράτα τα χρήματα κ ιούλιο-αύγουστο χτύπα iphone 4G :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...