k@menos95 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εμένα το X6 με έχει βολέψει πολύ ,αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει (ως τώρα δείχνει μάχιμο) ..ανάλογα με τα κέφια το χτυπάω και πιο δυνατά την εσθυση των πληκτρων του χ6 δεν τη βρηκα σε κανενα αλλο πληκτρολογιο και γιατι να μην αντεξει; αρκετε στιβαρο φενετε
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 την εσθυση των πληκτρων του χ6 δεν τη βρηκα σε κανενα αλλο πληκτρολογιο και γιατι να μην αντεξει; αρκετε στιβαρο φενετε This post is being reported to member isay using my PIV
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Με έχει βολέψει απίστευτα και χρόνια τώρα γράφω και παίζω με αυτό. Φυσικά έχει λιώσει και τα κουμπιά πλέον γυαλίζουν...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγω ξεκινησα με ενα ασπρο του 5ευρου, μαρκας A4tech, πηγα σε MS Basic του 8ευρου, επειτα σε MS Curve Slim του 15ευρου, και τωρα ειμαι σε ενα Gigabyte Slim απλο του 10ρικου. Ολα στην αρχη εχουν ωραια, αναλαφρη αισθηση, ειδικα τα Slim, αλλα με το καιρο γινονται κουτσουρα κ τα αλλαζω, με κατι παρομοιας-μικρης τιμης.
vag3d Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως θεωρώ το "απόλυτο πληκτρολόγιο" αυτό που έχω πλέον στον Mac Pro μου (μετά το Switch από PC σε Mac). Είναι το καλύτερο από όλα όσα έχει τύχει να πέσουν στα χέρια μου. Συμμαζεμένο, όμορφο, καθαρό, και με 2 USB Ports στο πλάι. Το Feeling που σου δίνει όταν δακτυλογραφείς, απλά "δεν υπάρχει"...!!! Αν ήταν και φωτιζόμενο, θα τα έσπαγε κυριολεκτικά...!!! Φοβερό πληκτρολόγιο...!!! http://store.apple.com/us/product/MB110LL/A PS: Δεν ξέρω αν δουλεύει σε PC (πλήρως)...!!!
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ultra flat keyboard της Logitech. Μικρά διαστήματα, γαμάουα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εδώ και πολλά χρόνια...μιλάμε το έχω λιώσει έχει βγεί και η μπογιά σε μερικά σημεία έχω το Logitech G15 το παλιό το πρώτο...πιο gaming ...για όλες τις δουλειές είναι μια χαρά...ιντερνέτ-γράψιμο-παιχνίδια-ανιμάτιον-βίντεο- γενικώς τα πάντα..ανάμεσα στα πλήκτρα βρίσκει κανείς καφέ,μπουγάτσα,μακαρόνια,γύρο και φυσικά απεριόριστη τρίχα Στο δίπλα μηχάνιμα που έγραψα ερευνιτικές εργασίες έρευνες ανάπτυξης μιλάμε σελίδες ολόκληρες έχω το Razer Lycosa...εγώ πάλι πιο καλό το βρήκα για γράψιμο παρά για gaming...μου φαίνετε πως αν αρχίζω να παίζω στο razer θα φύγει κανα πλήκτρο απο τη θέση του...δεν ξέρω είναι μαλακό ωραίο key stroke σχετικά αθόρυβο.......αλλά ρε παιδιά δείχνει πολύ χάρβαλο σε γενικές γραμμές :lol::lol:
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Microsoft Comfort Curve τώρα και Microsoft Basic αρχικά.
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ήθελα και να 'ξερα πως βολεύεστε να γράφετε σε πλαγιαστό πληκτρολόγιο. Ποτέ μου δεν κατάλαβα την ιδέα του "απομονώνω τα χέρια για να δουλεύουν καλύτερα". Microsoft wireless keyboard 3000 για μένα: Τα flatοειδή πλήκτρα του με βολεύουν απίστευτα και οι συντομεύσεις ακόμα πιο πολύ.
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Το MS Basic βλέπω το έχουμε τιμήσει πολλοί! @Praetorianos Ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ αυτό...
nikoscheng Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως θεωρώ το "απόλυτο πληκτρολόγιο" αυτό που έχω πλέον στον Mac Pro μου (μετά το Switch από PC σε Mac).Είναι το καλύτερο από όλα όσα έχει τύχει να πέσουν στα χέρια μου. Συμμαζεμένο, όμορφο, καθαρό, και με 2 USB Ports στο πλάι. Το Feeling που σου δίνει όταν δακτυλογραφείς, απλά "δεν υπάρχει"...!!! Αν ήταν και φωτιζόμενο, θα τα έσπαγε κυριολεκτικά...!!! Φοβερό πληκτρολόγιο...!!! http://store.apple.com/us/product/MB110LL/A PS: Δεν ξέρω αν δουλεύει σε PC (πλήρως)...!!! το απλό της apple έχω, μακάρι να ηταν φωτιζόμενο!, αλλά λέω για καλύτερο
F33L Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 τα εργονομικα ποτε δεν με βολεψαν.. ουτε τα gaming .. microsoft to πιο απλο.. λοιπον προτεινω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.